TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:08 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
06:35 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu.
«
»
06:40 Sarah and Duck
Sarah en Eend zitten binnen te tekenen, want het regent. Als de krijtjes op zijn, moeten ze naar buiten om nieuwe te kopen. Gelukkig is het even droog, maar op de terugweg begint het weer te regenen.
«
»
06:50 Bol & Smik
Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen.
«
»
07:00 Sesamstraat
Vandaag is Ienie Super-Ieniemienie!
«
»
07:15 Waffie, de wonderhond
Waffel steelt de show op school met zijn ballonact.
«
»
07:25 Waffie, de wonderhond
Waffel wil graag een cadeau voor Pepper in elkaar knutselen.
«
»
07:35 Waffie, de wonderhond
Waffel solliciteert voor de functie van katsitter voor George en mevrouw Hobbs begint met rolschaatsles.
«
»
07:50 K3 Dansstudio
Hanne, Klaasje en Marthe geven K-3 dansles!
«
»
08:00 BabyBeestenBoel
Gnoes, pinguïns en kaaimannen worden door hun ouders mee op pad genomen.
«
»
08:10 KRO Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
08:20 De Zoo
Breng een uniek bezoekje aan de dierentuin, waar Jurgen en zijn vreemde gorilla-crew een geheime wereld van pratende dieren onthullen.
«
»
08:30 Jill
Jill lijkt werken in een snoepwinkel echt een droombaan. Priscill wint één minuut gratis winkelen in een supermarkt. Ze zijn het er allebei over eens: Priscill moet naar de snoepafdeling!
«
»
08:45 ZappSport
Ron en Britt zijn in Scheveningen, waar de strijd tussen de jongens en de meiden losbarst in niet zomaar een stadion. Het is de thuisbasis van het Nederlands Beachsoccerteam.
«
»
09:05 Madison - een supersnelle vriendschap
Voor Madison betekent wielrennen alles. Als ze ongewild haar wielerzadel moet ruilen voor een mountainbike, gaat het dan ook mis. Met de hulp van haar vrienden ontdekt ze echter nieuwe doelen.
«
»
10:25 Street Magic
De wereldberoemde goochelaars Rob en Emiel reizen het land af om de jeugd te verbazen en te verrassen met hun magische acts vol humor.
«
»
10:40 Street Magic
De wereldberoemde goochelaars Rob en Emiel reizen het land af om de jeugd te verbazen en te verrassen met hun magische acts vol humor.
«
»
10:55 Britt's beestenbende
Wat voor een dier is een zeekat? Hoe begroeten prairiehonden elkaar? En welk dier heeft vierkante poep? Dit en nog véél meer kom je te weten in deze hilarische dierenquiz.
«
»
11:20 Betreden Op Eigen Risico
Er wordt gestreden om een meet en greet met Gio en Melanie Latooy. Danny strijdt om zijn wens als cameraman in vervulling te laten gaan.
«
»
11:45 Kaal of Kammen
In dit uitdagende en bizarre spelprogramma strijden vier beste vrienden tegen elkaar. Met een flinke dosis humor onderwerpt Sascha Visser hen aan de meest idiote, spannende en smerige opdrachten. Inzet: hun haar! Want de verliezer zet de tondeuse op z'n hoofd.
«
»
12:10 De Eindmusical
Een groep 8 gaat op musicalkamp, waar een professioneel team bestaande uit Maurice Wijnen, Sanne de Winter en Carolina Dijkhuizen de klas helpt met het instuderen van hun afscheidsmusical.
«
»
12:30 Kicke
Een lokale zender komt opnames maken bij GWV'74. De jongens willen allemaal graag op tv. En daar hebben ze veel voor over. * Lute is niet de beste speler op het veld. Dat hoort hij maar al te vaak van zijn ploeggenoten. Nu wil hij zich op het virtuele veld bewijzen.
«
»
12:50 Kicke
De jongens zijn de grap met het hockeyfeest, dat er niet was, nog niet vergeten. En ze zinnen op wraak. Maar de meisjes zijn een geduchte tegenstander, zo blijkt. * Sami baalt dat zijn teamgenoot Sjoerd altijd te laat is en hij wil hem een lesje leren.
«
»
13:10 Kicke
Voorzitter Menaldum is een keurige man... tot de wedstrijd begint. Hij is vreselijk fanatiek en gedraagt zich als een bezetene langs de lijn. De jongens schamen zich kapot en willen dat het stopt. * Wie iets vindt mag het hebben. Zo denkt Sami erover.
«
»
13:30 Kicke
Sami heeft een groot geheim. En dat geheim dreigt uit te komen nu er ineens een onbekende in de Villa zit. * De jongens vinden dat Jopie weer aan de vrouw moet. En ze gaan met hem de weddenschap aan dat ze voor Jopie een date kunnen regelen.
«
»
13:50 Kicke
Tibbe haalt een geintje uit met Boris. Tibbe wil iedereen laten zien hoe je een date niet aan moet pakken. Maar deze wijze levensles loopt anders af dan gedacht. * Sami moet een voldoende halen voor een proefwerk, anders mag hij van zijn vader niet meer voetballen.
«
»
14:10 Zapp Detective: Het geheime genootschap
In deze spannende dramaserie blijkt dat er een Geheim Genootschap van Influencers is. Deze elf bepalen de gehele onlinewereld. Maar iemand komt achter hun geheim en wil hen één voor één uitschakelen.
«
»
14:25 Zapp Detective: Het geheime genootschap
In deze spannende dramaserie blijkt dat er een Geheim Genootschap van influencers is. Deze elf bepalen de gehele onlinewereld. Maar iemand komt achter hun geheim en wil hen één voor één uitschakelen.
«
»
14:40 Zapp Detective: Het geheime genootschap
In deze spannende dramaserie blijkt dat er een Geheim Genootschap van influencers is. Deze elf bepalen de gehele onlinewereld. Maar iemand komt achter hun geheim en wil hen één voor één uitschakelen.
«
»
15:00 Zapp Detective: Het geheime genootschap
In deze spannende dramaserie blijkt dat er een Geheim Genootschap van influencers is. Deze elf bepalen de gehele onlinewereld. Maar iemand komt achter hun geheim en wil hen één voor één uitschakelen.
«
»
15:15 Op de dierenambulance met
'SpangaS'-acteur Bruno Prent rijdt mee op de dierenambulance. Bruno wordt door de vrijwilligers meteen aan het werk gezet en het zijn niet de makkelijkste klusjes.
«
»
15:30 Lotte & Louise
In een vakantieverblijf aan de Wolfgangsee leert Lotte haar leeftijdsgenote Luise kennen en merkt ze op dat ze wel heel erg op elkaar lijken.
«
»
17:00 Checkpoint
Een avontuurlijk testprogramma voor kinderen.
«
»
17:15 Willem Wever
Edson en Tim gaan samen met Team Willem Wever op zoek naar de antwoorden op al je vragen.
«
»
17:35 Wat maak je Menu?
Culinaire tweelingbroers Jasper en Marius maken samen met een jonge topkok in hun veldkeuken heerlijke gerechten met bijzonder vreemde ingrediënten voor hun onwetende gasten in het Testaurant.
«
»
18:00 Heel Holland Bakt Kids
Jonge bakkers gaan samen met hun vader of moeder het bakavontuur aan. De zes duo's bakken de sterren van de hemel.
«
»
18:30 Klaas kan alles
Het uithoudingsvermogen van Klaas wordt op de proef gesteld. De missie is: Kan Klaas 24 uur overleven in de wildernis, zonder eten en drinken mee te nemen?
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 De Boomhut Battle
De grote finale. Is het alle families gelukt om hun droomboomhut te realiseren? Is de drijvende hut van de familie Van Bijleveld afgekomen of ligt die op de bodem van het IJ?
«
»
19:45 Nieuwe Baasjes
Edson gaat op zoek naar nieuwe baasjes voor Toni, een lieve, actieve Jack Russell die is achtergelaten door z'n baasje. Edson heeft een familie op het oog.
«
»
20:00 De regels van Floor
De eigenwijze Floor probeert antwoord te geven op de belangrijkste vragen van een 11-jarige. Ze vindt dat kinderen heel goed zelf de regels kunnen maken en dat doet ze dan ook volop.
«
»
20:19 Socutera
World Vision zet zich in voor de meest kwetsbare kinderen, waar ze ook wonen en wat hun achtergrond ook is. Ze stellen hen in staat om hun leven te veranderen en om armoede te overwinnen.
«
»
20:20 Huss
Kati ontdekt bij toeval een illegaal bordeel met Roemeense vrouwen, maar pooier Piotr slaagt erin te ontkomen. Kati's collega Kalle, die in coma ligt, sterft in het ziekenhuis.
«
»
22:00 Ali B op volle toeren
Eén van Nederlands bekendste zangeressen, Trijntje Oosterhuis, wordt gekoppeld aan de jonge, energieke rapper Leafs. Al snel blijkt dat ze een liefde voor Japan delen.
«
»
23:00 De Liefhebbers
Jan en Lea, ouders van een stabiel gezin, hebben hun vier kinderen opgevoed met de overtuiging dat ze hen op het echte leven konden voorbereiden door hen te leren hoe ze door moeten zetten.
«
»
00:35 Alibi
Youssef en Rick voorzien mensen tegen betaling van een waterdicht alibi. Maar dan wordt Youssef verliefd op serveerster Andrea die een enorme hekel heeft aan leugenaars.
«
»
02:10 Jeugdjournaal met gebarentolk
Mix van het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland, het weer en een nieuwsgerelateerde stelling.
«
»
02:30 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Gaston en Leo worden als gemotoriseerde agenten op de weerloze stad losgelaten. Waar zij verschijnen, is de paniek nooit ver uit de buurt. Maar ook op het politiebureau zaaien ze vertwijfeling. Wanneer ze hun zoveelste motor in de prak rijden, is voor de hoofdcommissaris de maat vol: ze moeten als gewone wijkagenten weer de straat op. Te voet. Gaston en Leo voelen zich bekocht en miskend. Ze zouden dolgraag deel uitmaken van de stedelijke opsporingsdienst, maar ze hebben de indruk dat Jansens die carrièrewending absoluut wil verhinderen. Nu wil het toeval dat er net op dat ogenblik een golf van vreemde ontvoeringen over het land trekt. Elf vrouwen werden reeds gekidnapt, vrouwen van verschillende leeftijden, met verschillende beroepen en van verschillende standen. In geen enkel geval werd er losgeld gevraagd. Heel toevallig komen Gaston en Leo oog in oog te staan met de kidnapper en diens domme helper, Rufus.

'Paniekzaaiers', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers