TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
10:55 9-1-1
Tijdens een trouwfeest stort plots het gebouw in. Eve, Henrietta's veroordeelde ex, smeekt om haar hulp. Abby probeert samen met Buck haar moeder te vinden.
«
»
11:45 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:15 Freaky Friday (NL) - Movie (compliance cutdown)
Tess en haar dochter Anna hebben altijd ruzie en denken van elkaar dat de ander niet weet hoe zwaar de andere het heeft. Op een vrijdag worden ze ineens wakker in het lichaam van de ander.
«
»
16:05 The Kids Are Alright
Mike koopt een nieuwe microgolfoven, maar Peggy is hier niet mee opgezet. Lawrence volgt psychologielessen op school en onderwerpt Mike en Peggy vervolgens aan een screening.
«
»
16:35 The Simpsons
Homer heeft slechte eetgewoontes en daarvan ondervindt hij nu de gevolgen.
«
»
17:05 The Simpsons
Mr. Burns wordt betrapt als hij giftig afval van de kerncentrale dumpt en krijgt een boete van drie miljoen dollar.
«
»
17:35 The Simpsons
De Simpsons maken plannen voor een dagje uit. Marge krijgt echter bericht dat haar tante Gladys onverwacht overleden is en dat de begrafenis net op dezelfde dag plaatsvindt.
«
»
18:05 The Simpsons
Homer vergeet Bart op te halen na een voetbalwedstrijd. Bart is natuurlijk boos op zijn vader.
«
»
18:35 Finding Dory
De hyperactieve Dory ontdekt dat ze geboren is in het Marine Biology Institute of California, waar veel zeedieren worden voorbereid op hun terugkeer naar de zee.
«
»
20:30 Sleepless in Seattle
Op kerstavond hoort Annie Reed de radio-oproep van de kleine Jonah, die zijn vader Sam een nieuwe vrouw toewenst omdat hij nog steeds treurt om de dood van zijn echtgenote anderhalf jaar geleden.
«
»
22:35 War of the worlds
Ray heeft zijn kinderen Rachel en Robbie op bezoek wanneer de aarde wordt aangevallen door buitenaardse wezens. Met de laatste rijdende auto proberen ze aan de chaos van New York te ontsnappen.
«
»
00:45 Mr. Robot
Vera houdt Krista gegijzeld om Elliot uit te dagen. Elliot zelf doet een schokkende vaststelling.
«
»
01:55 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Gaston en Leo worden als gemotoriseerde agenten op de weerloze stad losgelaten. Waar zij verschijnen, is de paniek nooit ver uit de buurt. Maar ook op het politiebureau zaaien ze vertwijfeling. Wanneer ze hun zoveelste motor in de prak rijden, is voor de hoofdcommissaris de maat vol: ze moeten als gewone wijkagenten weer de straat op. Te voet. Gaston en Leo voelen zich bekocht en miskend. Ze zouden dolgraag deel uitmaken van de stedelijke opsporingsdienst, maar ze hebben de indruk dat Jansens die carrièrewending absoluut wil verhinderen. Nu wil het toeval dat er net op dat ogenblik een golf van vreemde ontvoeringen over het land trekt. Elf vrouwen werden reeds gekidnapt, vrouwen van verschillende leeftijden, met verschillende beroepen en van verschillende standen. In geen enkel geval werd er losgeld gevraagd. Heel toevallig komen Gaston en Leo oog in oog te staan met de kidnapper en diens domme helper, Rufus.

'Paniekzaaiers', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers