TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Revenge Body with Khloe Kardashian
Khloé Kardashian en een team van personal trainers en stylisten helpen onzekere mensen zich opnieuw goed te voelen in hun vel.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Models in Paris
De modellen lopen mee met de grootste shows van de Fashionweek in Parijs. Er is weinig tijd om deze overwinning te vieren want de koffers moeten worden gepakt en het is tijd om afscheid te nemen.
«
»
12:55 Revenge Body with Khloe Kardashian
Khloé Kardashian en een team van personal trainers en stylisten helpen onzekere mensen zich opnieuw goed te voelen in hun vel.
«
»
13:50 Bride & Prejudice: The Forbidden Weddings
Courtney probeert op een goed blaadje te komen bij Sherrie, de moeder van Brad, maar die is niet onder de indruk van het charmeoffensief.
«
»
14:45 De Scheetjes: Bouwen op Bonaire
Door een staking in de haven komt de bestelde chalet niet op tijd voor de geplande opendeurdag. Daarom heeft Hans zelf hout gehaald en het huisje begint inmiddels vorm te krijgen.
«
»
15:40 Rich Holiday, Poor Holiday
De familie Walther uit Bristol gaat jaarlijks meerdere keren op vakantie. Zij ruilen nu hun luxesafari voor de budgetvakantie van de familie Peters uit Scunthorpe.
«
»
16:35 Supernanny US
Ralph en Brittany Richardson hebben zes kinderen. De vier oudste zijn kinderen van Brittany uit een vorig huwelijk. Sinds de dood van hun biologische vader gaat hun gedrag van kwaad naar erger.
«
»
17:30 Boer zkt vrouw Australië
De boeren bereiden zich voor op een romantische tête-à-tête met de dames van hun keuze.
«
»
18:40 American Ninja Warrior
De finalisten nemen het tegen elkaar op in het laatste deel van de nationale finale. Wie sleept de titel van 'American Ninja Warrior' in de wacht en neemt 1 miljoen dollar mee naar huis?
«
»
20:30 About Time
De 21-jarige Tim Lake ontdekt na het zoveelste saaie nieuwjaarfeestje dat hij in de tijd kan reizen. De geschiedenis kan hij niet veranderen, maar wel zijn eigen levensloop.
«
»
22:50 Coyote Ugly
Violet Sanford trekt als jonge songwriter naar New York, in de hoop daar haar droom waar te maken. Alles gaat echter veel moeilijker dan ze had gehoopt en er zit niets anders op dan een job te zoeken.
«
»
00:50 Dr. Christian Will See You Now
In zijn gloednieuwe kliniek biedt dr. Christian met zijn team van medische professionals een unieke service, die helemaal is toegesneden op de behoeften van zijn patiënten.
«
»
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Voor altijd Kampioen!' (Eén)

Producer Bruno Raes, script editor Luc Beerten en regisseur Willy Vanduren vertellen hoe het allemaal begon: het idee om comedy te maken om VTM te counteren, de zoektocht naar een onderwerp en interessante personages, en naar de geschikte acteurs om die rollen in te vullen. Met reacties van de acteurs van 'F.C. De Kampioenen' op de audities, de proefaflevering en het spelen voor livepubliek dat voor extra stress zorgde, maar ook hielp om de personages uit te diepen. Superfans Wesley Sonck en Guga Baúl getuigen over de impact van 'F.C. De Kampioenen' op hun dagelijkse leven.

'Voor Altijd Kampioen!', om 21.30 uur op Eén.

Dossiers