TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:20 De sterrenkaart
Matthieu Beudaert mag de spits afbijten van onze reeks. Hij studeerde kunstgeschiedenis en werkte een tijdje in een museum.
«
»
08:00 Comfort Food
Onder het motto "boost je baaldag!" maakt Jeroen De Pauw heerlijk Comfort Food. Vandaag wordt dat een Mexicaanse schotel met alles erop en eraan, inclusief de nacho's!
«
»
08:20 In de Mix (magazine Njam)
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
08:50 Lekker Lang Leven
Michaël neemt ons mee naar Spanje voor zijn versie van de bekende gehaktballetjes Albondigas. Hij maakt er ook bloemkool met gezonde witte saus, maar we starten de dag met een havermoutontbijt.
«
»
09:20 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op dé kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»
09:50 De Garde van Gert
Gert Verhulst krijgt vandaag het gezelschap van chef Johan Segers. Op een halfuur tijd een verrukkelijk gerecht klaarmaken is voor Johan een koud kunstje.
«
»
10:15 De sterrenkaart
Matthieu Beudaert mag de spits afbijten van onze reeks. Hij studeerde kunstgeschiedenis en werkte een tijdje in een museum.
«
»
10:55 Bal National
Balletjes in gele tomatensaus met aardappelsla en balletjes in madeirasaus met pommes noisette.
«
»
11:25 De smaaktoerist
Jeroen De Pauw bezoekt een Waals wijndomein, maakt kennis met een hippe boterboer en een bijzondere escargotkweker. Met zijn buit maakt hij een zalige pasta.
«
»
12:00 Lekker Lang Leven
Volgens chef en diëtist Michaël Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
12:25 In de Mix (magazine Njam)
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
12:55 In de Mix (magazine Njam)
Een ijs coole combinatie van Jeroen De Pauw, een homemade 'boke choco' van Alexia Stevens, een zalig zoete puddingtaart van Julie van Den Driesschien en een Healthy buddha bowl van Steffi Vertriest.
«
»
13:20 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op dé kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»
13:55 Veldvers
De beste groentechef van België Nicolas Decloedt is terecht fier op de Belgische tomaat en maakt er vandaag een frisse noedelsalade mee.
«
»
14:10 De hofleverancier
In 'De Hofleverancier' keert driesterrenchef Gert De Mangeleer terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten.
«
»
14:35 Come a Peppe
Peppe Giacomazza geeft inspiratie voor onder meer zuiderse aperitiefhapjes, een kleurrijk kindermenu en gaat ook helemaal back to the roots van de lasagne.
«
»
14:40 Apero-Dining
Vandaag staan er bladerdeeghapjes met bloedworst, taco's met BBQ-ribs en chocoladehummus op Jeroens menu.
«
»
15:20 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Steffi! Zij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met een heerlijk gelakte koningsoesterzwam en zoete aardappelschijfjes met geitenkaas op de BBQ.
«
»
15:45 De zomertafel
Steffi Vertriest en Roger van Damme maken zomerse gerechten.
«
»
16:20 Lekker Lang Leven
Volgens chef en diëtist Michaël Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
16:50 Het Weekmenu - reeks 2
Ijslandse brandade // Ribbetjes 'Korean Style' met zoete aardappel // Gemarineerde aubergines met couscous // Minestrone met gevuld brood
«
»
17:30 De Garde van Gert
Presentator en foodie Gert Verhulst staat vandaag in de keuken van De Garde van Gert met chef Peppe Giacomazza. De amici maken samen een risotto met een smaakvol mergpijpje.
«
»
18:05 De Gastentafel
Vandaag met Dominique Persoone.
«
»
18:55 Roger van Damme - Goud 2
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»
19:20 In de Mix (magazine Njam)
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
19:55 Roger van Damme: Desserts
Aardbeien zijn vandaag het centrale ingrediënt. Begin alvast te watertanden want Roger maakt een heerlijke mousse van deze zoete rode vruchten, een aardbeien-coulis.
«
»
20:15 Lekker Lang Leven
Volgens chef en diëtist Michaël Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
20:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt vandaag met rock'n roll chef Dominique Persoone. De heren maken een figuurlijke uitstap naar de Aziatische keuken.
«
»
21:15 De sterrenkaart
We zijn te gast bij Rijks, het restaurant van Het Rijksmuseum in Amsterdam. Joris Bijdendijk kookt er sinds 2016 met 1 ster. Met zijn keuken eert hij de Lage Landen.
«
»
21:50 Ellemieke's KIDchen
Ellemieke toont hoe je kinderen op een leuke manier broodnodige vitamientjes kan laten eten. Ze maakt een groentesoep, met een sidedish van slacrackers en heerlijke dips.
«
»
22:10 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op dé kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»
22:45 BBQ vanavond?!
Kip citroen, aubergine tomaat, gevuld brood met parmaham
«
»
23:05 In de Mix (magazine Njam)
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
23:35 Bal National
Wim maakt het perfecte vogelnestje met een gladde tomatensaus. Hij kookt ook een smaakbom van een groentesoep, compleet met veel kervelballetjes erin.
«
»
00:10 Nuances
Thierry Theys bereidt iets lekkers met knolselder, beukenzwam en het malse vlees van een inlandse ree.
«
»
00:40 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de culinaire poster boy: Bakker Syrco. Hij maakt een klassieker uit de Peruaanse keuken: ceviche.
«
»
01:05 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag roert Desmidt Bart in de potten. Hij komt ruimschoots toe met een kooktijd van 20 minuten om zijn zalm in blanke botersaus te maken. Hij werkt af met een zalig frisse venkelsalade en burrata.
«
»
01:30 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de man met de looks van een stouterik, maar met het hart van een braverik: Persoone Dominique! Hij vult tomaten op met gehakt en serveert een aardappel bij.
«
»
01:55 Meesterlijke Klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens toont hoe je de grootste klassiekers uit de Belgische keuken op z'n best op tafel tovert.
«
»
02:30 Ware delicatessen
Doorgaans zijn er mensen die echt zot zijn van oesters, en andere mensen die er echt niet van houden. In deze aflevering probeert Chef Bart Desmidt alvast zieltjes te winnen voor de zilte oesters.
«
»
03:00 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt vandaag met rock'n roll chef Dominique Persoone. De heren maken een figuurlijke uitstap naar de Aziatische keuken.
«
»
03:30 De sterrenkaart
We zijn te gast bij Rijks, het restaurant van Het Rijksmuseum in Amsterdam. Joris Bijdendijk kookt er sinds 2016 met 1 ster. Met zijn keuken eert hij de Lage Landen.
«
»
04:00 Ellemieke's KIDchen
Ellemieke toont hoe je kinderen op een leuke manier broodnodige vitamientjes kan laten eten. Ze maakt een groentesoep, met een sidedish van slacrackers en heerlijke dips.
«
»
04:20 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op dé kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»
04:45 BBQ vanavond?!
Kip citroen, aubergine tomaat, gevuld brood met parmaham
«
»
05:05 In de Mix (magazine Njam)
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
05:30 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo canvas V3 canvas logo

Cardinal en Delorme identificeren het lichaam als Dave, de wapendief en tegelijk hun enige verdachte. Maar Dave blijkt vermoord twee weken voor Red neergeschoten werd. Het team staat dus terug bij af. Ze reconstrueren de laatste dagen van Dave en komen zo bij een lokale motorbende terecht. Daarvoor roepen ze de hulp in van een expert, Alan Clegg. Met zijn hulp slagen ze erin een nieuwe verdachte te identificeren, 'Wombat'. Wanneer ze bij zijn huis aankomen, treffen ze opnieuw een vreselijk schouwspel aan.

'Cardinal', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers