TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Sturm der Liebe
Hoewel Gerry nauwelijks Engels spreekt, besluit hij toch met Merle mee naar Engeland te gaan. Max is niet blij met Gerry's beslissing, maar besluit toch een afscheidsfeestje te organiseren.
«
»
12:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:15 Staged Killer
Naomi Spencer presenteert een succesvolle ochtendtalkshow. Maar haar leven valt uiteen als ze de opdracht krijgt om samen te werken met Jake Everett, een collega-presentator die ze nog kent van vroeger.
«
»
16:50 Bless This Mess
De nieuwe pastoor begint de dorpsbewoners van gratis advies te voorzien. Rio is bang dat haar therapiepraktijk eronder gaat lijden en start haar eigen onderzoek naar pastoor Paul.
«
»
17:15 House
House heeft amper geslapen sinds de dood van Kutner. Daardoor krijgt hij levendige hallucinaties van Wilsons overleden vriendin Amber. De aanwezigheid van Amber lijkt een troef voor hem.
«
»
18:05 The Goldbergs
Ondanks hun afspraak om elkaar een tijdje met rust te laten, belt Adam Brea op om te vragen hoe het met haar gaat. Joanne vindt ondertussen haar droombaan bij een advocatenkantoor.
«
»
18:30 Parks and Recreation
Ben brengt Leslie en Ron bij elkaar in een ruimte, waar hij een soort interventie voor hen georganiseerd heeft. Hij hoopt dat ze hun rivaliteit kunnen vergeten.
«
»
18:55 The Simpsons
Homer raakt bevriend met politiechef Wiggum, maar wanneer Wiggum zijn leven redt, komt de vriendschap naar de zin van Homer iets te dichtbij. Ondertussen raakt Bart verslaafd aan een Japans kaart-/robot-/avonturenspel.
«
»
19:20 The Simpsons
Nadat hij een windturbine in de achtertuin heeft geplaatst, realiseert Homer zich dat een deel van de stroom naar het plaatselijke elektriciteitsbedrijf gaat. Hij besluit zijn huis van het elektriciteitsnet te halen.
«
»
19:45 The Big Bang Theory
Wanneer er ingebroken wordt in het appartement van Leonard en Sheldon ontwikkelen de vrienden een ingenieus beveiligingssysteem.
«
»
20:05 The Big Bang Theory
Sheldon ondervindt moeite met het oplossen van een wetenschappelijk probleem. GeÔnspireerd door Einstein neemt hij een baan aan bij Penny's werk om zijn creativiteit te stimuleren.
«
»
20:35 Step Up 2 the Streets
De rebelse danser Andie heeft het zwaar in het prestigieuze Maryland School of the Arts. Samen met Chase en enkele buitenbeentjes vormt ze een dansgroep.
«
»
22:25 Bad Company
CIA-agent Oakes krijgt de opdracht om de sarcastische en eigenwijze Jake Hayes op te leiden tot spion. Hij heeft slechts negen dagen de tijd om deze klus te klaren.
«
»
00:25 The Big Bang Theory
Wanneer er ingebroken wordt in het appartement van Leonard en Sheldon ontwikkelen de vrienden een ingenieus beveiligingssysteem.
«
»
00:45 The Big Bang Theory
Na de terugkomst van hun noordpoolexpeditie ontstaat er onenigheid tussen de vrienden, Sheldon vertrekt terug naar Texas. Tegelijkertijd zorgt het herzien met Penny voor gevoelens bij Leonard.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers