TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Escape to the Country
Avontuurlijke mensen willen hun huis in de stad opgeven om een nieuw leven te beginnen op het platteland. Een gedreven team helpt de huiszoekenden met het vinden van hun perfecte droomhuis.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Blind Getrouwd Nederland
Henk en Chantal zijn op huwelijksreis in Turkije en de sfeer tussen de twee is goed. Vandaag gaan ze iets doen wat ze allebei nog nooit gedaan: paardrijden.
«
»
10:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:10 MasterChef AustraliŽ
Amateurkoks uit heel AustraliŽ gaan de strijd aan met elkaar en tonen hun kooktalent aan de juryleden en wereldberoemde chefs. Zij zullen bepalen wie zich uiteindelijk MasterChef van AustraliŽ mag noemen.
«
»
14:20 Escape to the Country
In Devon moet Jonnie Irwin een nomadisch stel helpen bij het vinden van hun zestiende huis in de buurt van de pittoreske kust. Ter afleiding van de huizenjacht, neemt Johnnie een pitstop bij een milieuvriendelijke brouwerij.
«
»
15:15 Neighbours
Jane is de wanhoop nabij als de privťdetective haar vertelt dat Nicolette naar Amerika is gevlucht.
«
»
15:40 Blind Getrouwd Nederland
Het is de grote dag voor Jose en Ferry. Henk en Chantal beleven dolle avonturen in Turkije. Jeroen en Antoine hebben een mooie trouwdag achter de rug en beleven hun eerste nacht samen. Op CuraÁao bloeit de romantiek tussen Kimberly en Robin op.
«
»
16:30 Achter gesloten deuren
Joost voelt zich niet meer seksueel aangetrokken tot zijn vrouw. Hij heeft daarom een tweede leven voor zichzelf bedacht, waarin hij wel held is. Maar dan wordt hij plotseling betrapt door zijn schoonzusje.
«
»
17:25 MasterChef AustraliŽ
Tweede MasterClass van dit seizoen, met chefs Jock Zonfrillo, Andy Allen, Country Cob, Michael Weldon en Keyma Vasquez Montero.
«
»
18:15 Border Security: Australia's Front Line
Een man uit Amsterdam zegt dat hij op vakantie is, maar zijn verdachte reisroute door China en een lege koffer lijken een heel ander verhaal te vertellen.
«
»
18:45 Home and Away
De poging van Dean om Mia en Chloe te verzoenen mislukt. Mia staat op de rand van een inzinking.
«
»
19:15 De alarmcentrale: pech onderweg
Jochem van Gelder volgt Nederlandse wegenwachters en hulpverleners en toont hoe zij met hun ervaring, vakmanschap en vindingrijkheid gestrande chauffeurs weer veilig op weg helpen.
«
»
20:10 Help, Mijn Man Is Klusser
Nicky en Dave zijn vijf jaar geleden in Leerdam neergestreken en al die tijd wonen ze tussen de bouwmaterialen. Ze zijn samen vol goede moed aan dit klusavontuur begonnen, maar inmiddels zitten ze helemaal klem.
«
»
21:30 Gestrand op Honeymoon Island
Acht avontuurlijke singles worden na een blitse speeddate van amper dertig seconden professioneel gematcht. Wie hun perfecte man of vrouw is, ontdekken ze in een paradijselijk oord aan het altaar.
«
»
22:50 Alloo SEXpliciet
Luk Alloo gaat op pad met mannen en vrouwen die hun lichaam verkopen voor geld. Ze werken als pornoacteur, als prostituee of als webcammer.
«
»
00:00 Police: Hour Of Duty
Een vrouw dreigt met zelfmoord en loopt richting een brug. Een politie-eenheid wordt gestuurd om haar op te sporen, maar treft haar huis leeg aan. Ze maken haast, en beginnen de straten af te speuren.
«
»
00:50 De alarmcentrale: pech onderweg
Jochem van Gelder volgt Nederlandse wegenwachters en hulpverleners en toont hoe zij met hun ervaring, vakmanschap en vindingrijkheid gestrande chauffeurs weer veilig op weg helpen.
«
»
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers