TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:05 Silent Witness
Het team onderzoekt een hit-en-run-ongeval, een brand en een vrouw die instort tijdens haar vrijgezellenfeest.
«
»
06:00 Rosemary and Thyme
Advocaat Martin Frazer en zijn vrouw Suzanne huren Rosemary en Laura in om de ommuurde tuin op hun landgoed Lyvedon Manor te restaureren. Tijdens de werkzaamheden stuiten de twee speurneuzen op verdachte zaken.
«
»
06:45 New Tricks
Ted Case komt aan bij UCOS. Hij neemt de leiding over het team terwijl Sasha weg is. Ted is een briljante detective die veel ervaring heeft en een fantastisch instinct heeft wat betreft leugenaars, maar hij is ook zeer bijgelovig.
«
»
07:40 Call the Midwife
Zuster Frances behandelt een aanstaande moeder die gebukt gaat onder een groot psychisch trauma. Ondertussen voelt Trixie zich genoodzaakt om zich openlijk uit te spreken over een belangrijke kwestie.
«
»
08:35 Midsomer Murders
Causton bruist bij de opening van een nieuwe brouwerij op het terrein van een ooit vervloekte Abbey. Maar de opwinding slaat om in angst als een man doodgekookt wordt gevonden. Barnaby en Winter gaan op onderzoek uit.
«
»
09:20 Midsomer Murders
DCI Barnaby en DS Winter vragen zich af of de moord op een man die dood wordt aangetroffen in een brouwerijvat echt verband houdt met de ooit vervloekte Abbey.
«
»
10:10 Miss Fisher's Murder Mysteries
Wanneer Phryne naar een idyllische wijngaard gaat om een verdacht sterfgeval te onderzoeken, doen vijandige inwoners van het stadje er alles aan om haar weg te krijgen. Ondertussen bereidt Hugh zich voor op het perfecte aanzoek.
«
»
11:05 The Coroner
Een zakenman wordt door een sluipschutter neergeschoten. Een andere agent neemt het onderzoek van Davey over, en hij moet aan de zijlijn toekijken. De agent probeert ook Jane ervan te weerhouden de zaak te onderzoeken.
«
»
11:50 Death in Paradise
De komst van een verloren broer naar een door de familie gerunde golfclub resulteert in een lichaam op de baan. Maar een hoofdverdachte met een alibi laat het team achter met een ondoorgrondelijk raadsel.
«
»
12:45 Death in Paradise
Terwijl het team de moord op de schipper van een watertaxi onderzoekt, ontvangt Neville een anonieme brief waarin het team gewaarschuwd wordt dat er een moord gaat plaatsvinden.
«
»
13:40 Father Brown
De vrijlating uit de gevangenis van een veroordeelde moordenaar doet Kembleford op haar grondvesten schudden. Father Brown moet zijn dierbaren zien te beschermen.
«
»
14:35 New Tricks
Ted leidt het onderzoek naar een vermoedelijke zelfmoord van een handelaar in 1989. Het onderzoek brengt het team naar de meedogenloze financiŽle wereld van Londen.
«
»
15:45 All Creatures Great and Small
Aangemoedigd door Tristan vraagt James aan Helen of ze mee gaat naar het voorjaarsbal. Maar de afspraak met Helen komt in gevaar wanneer dorpsgenoot Gerald met zijn gewonde hond Rock naar de praktijk komt.
«
»
16:45 Miss Fisher's Murder Mysteries
Wanneer Phryne een nieuwe radio installeert, vangt ze per toeval geluiden op van een moord die gepleegd wordt. Dot komt tot het besef dat ze na de bruiloft het werk voor Miss Fisher niet wil opgeven.
«
»
17:50 Death in Paradise
Het team onderzoekt de dood van een inwoner van een bejaardentehuis. Op het eerste gezicht lijkt het om zelfmoord te gaan, maar het onderzoek wijst uit dat er opzet in het spel was.
«
»
19:00 Midsomer Murders
Op dezelfde dag dat de plaatselijke zuster Melissa Townsend wordt aangeklaagd voor rijden onder invloed, worden er kalmeringsmiddelen gestolen van de plaatselijke veearts. Ze wordt later dood gevonden met een injectiespuit in haar maag.
«
»
20:00 Midsomer Murders
Op dezelfde dag dat de plaatselijke zuster Melissa Townsend wordt aangeklaagd voor rijden onder invloed, worden er kalmeringsmiddelen gestolen van de plaatselijke veearts. Ze wordt later dood gevonden met een injectiespuit in haar maag.
«
»
21:00 Death in Paradise
Wanneer de kapitein van een schip dood wordt aangetroffen onder verdachte omstandigheden, onderzoeken detective Richard Poole en zijn team de zaak. Een aanknopingspunt leidt hen naar Londen, waar hun verdachten zich mogelijk bevinden.
«
»
22:05 Hope Street
Wanneer Marlene een gesprek heeft met een boer die een hekel heeft aan de politie, lopen de emoties hoog op. Ondertussen ervaart Finn veel spanning en heeft hij zijn grens bereikt.
«
»
23:00 The Watch
Cheery, Angua en Carrot begeven zich in de Mijnen van Tak om het tweede mystieke artefact te bemachtigen voordat Carcer het doet. Cheery moet de duisternis in haar verleden overwinnen.
«
»
00:00 Silent Witness
Martin, de enige getuige in de moordzaak, wordt dood aangetroffen. Jack botst met DI Brooke terwijl hij en Nikki op zoek zijn naar de verdwenen baby.
«
»
00:55 The Last Kingdom
Uhtred bereidt zich voor om de macht over Mercia over te nemen, maar smeedt ondertussen een ander plan. Brida sluit zich aan bij de Denen wanneer ze de Welsh aanvallen.
«
»
01:45 The Outlaws
Een beroepscrimineel kijkt terug op de fouten die hij heeft gemaakt, de politie neemt een verrassende nieuwe agent in dienst, en een jonge vrouw neemt een beslissing waarmee ze het leven van alle outlaws in gevaar brengt.
«
»
02:45 The Watch
Cheery, Angua en Carrot begeven zich in de Mijnen van Tak om het tweede mystieke artefact te bemachtigen voordat Carcer het doet. Cheery moet de duisternis in haar verleden overwinnen.
«
»
03:30 Hope Street
Niamh en Shay zijn op een strandfeestje als een jongen door een man getackeld wordt. De man onthult zichzelf als de vader van Niamh en Shay, inspecteur Finn O'Hare, die zag dat de jongen drugs probeerde te verkopen.
«
»
04:15 The Coroner
Als een lichaam aanspoelt aan de kust, is Jane er zeker van dat dit een moord is. Davey is het daar echter niet mee eens. Beiden proberen het ongelijk van de ander te bewijzen.
«
»
05:05 Silent Witness
Het team doet onderzoek naar een man die in de nachtbus overleed, een grap op kantoor die helemaal misgaat en de zelfmoord van een voetballer.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers