TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Er is een fanfare die een fornuis onthult en een spelletje memory met een maki. Boekenjongen maakt een bal door te toveren.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:15 Kaatjes Kameraadjes
Viktor en Kaatje spelen treintje, maar hebben eigenlijk nog niet zo veel met de trein gereisd. Ze halen kameraadje Rik er bij, die vaak met zijn moeder in de trein naar de dierentuin gaat. Hij vertelt hoe het is om in de trein te reizen.
«
»
06:20 Ollie
Ollie kan niet stoppen met dansen op Mabels catchy muziek, ook al voelt hij zich een beetje knorrig.
«
»
06:25 Tee & Mo
Het groeiende aap-T-shirt wordt behoorlijk zwaar, maar wil gewoon de hele dag gedragen worden.
«
»
06:30 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:40 Simon
Simon besluit om zijn vader te laten schrikken. Ondanks dat zijn vader groot en sterk is, moet hij toch bang zijn voor iets. De kans is groot dat Simon er nooit achter komt wat zijn vader bang maakt.
«
»
06:45 Simon
Simon blijft logeren bij Ferdinand en tijdens de nacht moet hij plassen. Ferdinand wordt maar niet wakker en Simon is bang dat hij de badkamer niet kan vinden in het donker.
«
»
06:50 Beer Bo
Liveactionreeks waarin Bo Bear zijn detectivebureau mysteries oplost samen met de kinderen.
«
»
07:00 Emmy & GooRoo
Het magische woud is opgedroogd, er is geen water meer in de putten of beken. Iedereen zal in de problemen komen als Emmy en GooRoo het probleem niet kunnen oplossen.
«
»
07:11 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:15 Ridder Muis
In een vriendelijk, middeleeuws universum leven de licht ontvlambare Muis en de zachtmoedige Draak, twee onafscheidelijke vriendinnen. Wanneer Muis het weer eens op haar heupen krijgt, wil niemand in haar buurt zijn, behalve de verdraagzame Draak.
«
»
07:25 Samson en Marie
De Burgemeester komt langs. Hij is totaal niet verstaanbaar maar wil wel wat vertellen.
«
»
07:30 Molang
Bij het bezorgen van een pizza bij de dorpsingenieur wordt Piu Piu geraakt door een laserstraal. Hij komt terecht in de enorme lappenpop waar de uitvinder aan heeft gewerkt.
«
»
07:35 Het betoverde dorp van Pinokkio
Kasimir en Pinokkio hebben geen zin om hun wiskunde huiswerk te maken en schakelen hulp in.
«
»
07:45 Boomhutverhalen
Elke aflevering komen kinderen samen in hun boomhut, waar hun avontuur start met een probleem dat ze met behulp van het lezen van een prachtig prentenboek oplossen.
«
»
07:55 De Hoppers
Wanneer meester Frans van Dezeure verplicht met pensioen moet en vervangen wordt door een goedkopere werkkracht, komen de Hoppers in opstand.
«
»
08:10 De Smurfen
Droomsmurf probeert ridder te worden, maar door zijn vervelende capriolen krijgt hij nieuwe vijanden die hem in gevaar brengen.
«
»
08:20 De Smurfen
Als Gargamel per ongeluk het stuifmeel van een zeldzame bloem inademt, verliest hij zijn geheugen.
«
»
08:35 2MatesOnly - Zweet (Door Jou)
Videoclip 'Zweet (Door Jou)' van 2MatesOnly.
«
»
08:40 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings hebben de hele hut omgegooid om er middeleeuwse gevechten te houden. Grizzy doet ondertussen zijn best om zijn bank terug te krijgen.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Molang
Molang en Piu Piu zijn brandhout aan het verzamelen voor de winter wanneer ze oog in oog komen te staan met een eenhoorn die verdwaald is in het bos. Onze twee vrienden volgen hun hart en besluiten hem terug te brengen naar het land van de eenhoorns.
«
»
09:05 Molang
In het jaar 1840 is Molang de trotse eigenaar van een van de allereerste camera's van zijn tijd. Met veel enthousiasme fotografeert hij alles wat hij om zich heen ziet, maar de camera heeft zoveel licht nodig dat Molang al zijn foto's verpest.
«
»
09:10 Zouk
Het is Jojo's verjaardag en Zouk heeft beloofd hem te laten vliegen op haar bezemsteel. Jammer dat dit gebeurt op de 'Geen Magie' dag, wanneer het verboden is voor heksen en tovenaars om welke spreuk dan ook te gebruiken.
«
»
09:20 Zouk
Zouk vindt een grote hond op straat en besluit hem te houden. Ze belooft haar ouders dat ze zelf voor haar nieuwe vriend zal zorgen, maar door de levendigheid van de grote, harige viervoeter is ze in het nadeel.
«
»
09:30 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
09:35 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
09:50 De Smurfen
Gargamel gebruikt een kristallen bol om de Smurfen te bespioneren, maar zij draaien de rollen om met een verzonnen drama.
«
»
10:00 De Smurfen
Gargamel plant een kristallen bol om de Smurfen te bespioneren, maar zij draaien de rollen om met een verzonnen drama.
«
»
10:10 Het betoverde dorp van Pinokkio
Alle ouders mogen op school komen vertellen over hun werk. Maar Pinokkio schaamt zich een beetje voor Geppetto, de simpele timmerman.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
Als de heks per ongeluk verandert in een kikker, doet Bettina zich voor als de heks, met alle gevolgen van dien.
«
»
10:35 De spierketiers
Grappige en avontuurlijke animatiereeks over vier dappere knaagdieren die gezworen hebben om iedereen die in nood zit te helpen en te beschermen. En voor allen en allen voor n.
«
»
10:45 De spierketiers
Grappige en avontuurlijke animatiereeks over vier dappere knaagdieren die gezworen hebben om iedereen die in nood zit te helpen en te beschermen. En voor allen en allen voor n.
«
»
10:55 Presto's magische school
Lorenzo stelt zijn beroemde accessoires tentoon op een show. Vincent en Dylan krijgen ruzie hierover en raken uiteindelijk aan elkaar vastgeketend. Terwijl ze de sleutel proberen te vinden, moeten ze zo normaal mogelijk proberen te leven.
«
»
11:05 Presto's magische school
Voor zijn verjaardag krijgt Dylan een concertkaartje voor zijn favoriete band van Lisa. Het gaat niet door als hij moet nablijven en het theater moet schoonmaken. Lisa doet er alles aan om straf te krijgen zodat ze de avond met hem kan doorbrengen.
«
»
11:20 Galactic Agency
Pluiii en Botemp hebben een nieuwe obsessie: een kapotte krimpstraal. Apple en Zed doen hun best om het te repareren zodat ze de machine kunnen proberen. Maar omdat ze niet naar elkaar luisteren, krimpen ze tegelijkertijd.
«
»
11:30 Galactic Agency
K doet mee aan de Beste Kok in het Universum wedstrijd, maar mist zelfvertrouwen. Dany, een prins van de ovens, zou een goede partner kunnen zijn, maar de oven maakt de chef niet en in tegenstelling tot K, twijfelt Dany nooit aan zichzelf.
«
»
11:40 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideen werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
11:50 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
12:00 Grizzy & the Lemmings
Er wordt een vreemd object bezorgd bij de hut, een nieuw soort skateboard. Deze heeft geen wielen maar zweeft vlak boven de grond.
«
»
12:10 Wereldbeesten
Leer de nijlkrokodil uit Zuid-Afrika en de wisent uit Nederland kennen.
«
»
12:20 De regels van Floor
Floors nieuwe klasgenoot heet ook Floor en wordt daarom 'Rijke Floor' genoemd. Zelf wordt ze omgedoopt tot 'Gewone Floor'. Floor wil een andere bijnaam, maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan.
«
»
12:30 Kosmoo
Robbe mag een weekend meelopen met de brandweer. Hij ontdekt dat er al een tijdje een pyromaan aan het werk is in Zeezicht, maar de politie kan hem niet vinden. Gelukkig hebben Robbe en Ellis Kosmoo!
«
»
13:00 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideen werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
13:10 Oma en Oma
Dit keer zitten oma en oma met een groot probleem: ze zijn de naam van hun hondje vergeten.
«
»
13:20 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings vinden de camera van de boswachter en beseffen hoe leuk foto's maken is. Grizzy wil een portret van de berin maken, de Lemmings geven echter de voorkeur aan een groepsfoto.
«
»
13:30 Galactic Agency
Fency belt het Galactisch Agentschap om de Cleospace robolide die hij heeft beschadigd te repareren. Dany laat echter regelmatig de magnetron met zijn staart struikelen, waardoor alle elektronische apparaten om hem heen worden verstoord.
«
»
13:40 Rox
Een minister wordt samen met een paar andere mensen in gijzeling genomen in de haven. De ontvoerder eist in ruil voor de gijzelaars de beslissing om de uitbreiding van de haven stil te leggen.
«
»
14:05 De Smurfen
Wanneer Hippe Smurf en Lolsmurf op skateboards door het dorp beginnen te rijden, vindt Brilsmurf dat ze gevaarlijk zijn. Hij is van plan om Lolsmurf en Hippe Smurf de verkeersregels te leren.
«
»
14:15 De Smurfen
De Magische Voorraad Winkel verwisselt de bestellingen van Grote Smurf en Gargamel. Gargamel krijgt Grote Smurfs magische kruiden, terwijl Grote Smurf een aap krijgt.
«
»
14:25 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
14:30 Mega Mindy
De commissaris wil een gouden fiets cadeau doen aan een sportheld die met pensioen gaat, maar twee criminelen willen de fiets stelen. Ze bedenken een list om dit te kunnen doen.
«
»
14:55 Prinsessia
Een prinses moet goed kunnen koken, zodat ze later als koningin een goede kok kan uitkiezen. Juf Flora besluit om een kookwedstrijd te organiseren. Zij en Basiel zijn de jury terwijl de prinsessen het tegen elkaar opnemen.
«
»
15:10 Prinsessia
Basiel en Kamiel helpen de directeur bij het repeteren van haar rol als heks in een toneelstuk, in het geheim omdat ze de meisjes wil verrassen. Maar sprookjesliefhebber Iris hoort ze en vertelt haar klasgenoten dat ze vechten met een boze heks.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Florentine heeft auditie gedaan voor een musical, maar het is helemaal misgelopen. Nu zal ze niet kunnen optreden en applaus ontvangen. Florentine is er het hart van in. Samson en Marie zorgen ervoor dat ze haar applaus toch krijgt.
«
»
15:30 Molang
Als beloning voor hun vrijgevigheid biedt een tovenaar Molang en Piu Piu een toverboon aan. De boon groeit tot in de hemel en ze ontdekken een gans die chocolade-eieren kan leggen.
«
»
15:35 De Smurfen
Nadat hij een chaos heeft veroorzaakt, denkt Klungelsmurf dat de enige plek waar hij nog onhandig kan zijn in de lucht is. Hij besluit om Knutselsmurf vragen om hem te leren vliegen.
«
»
15:50 Presto's magische school
De kinderen proberen elkaar bang te maken totdat ze gekke geluiden horen in het landhuis. Het wordt alsmaar mysterieuzer als ze een schaduw zien. Ze besluiten deze te volgen en komen erachter dat het Lorenzo is.
«
»
16:05 Galactic Agency
Op aandringen van K, die net het bestaan van de ruimtecode heeft ontdekt, pakt het Galactisch Agentschap Krass op. Hij is een van Reeks tortichon, maar hij verbergt voor hen dat Reek hem door het heelal achtervolgt.
«
»
16:20 Grizzy & the Lemmings
De koelkast in de hut is vervangen door een gloednieuw apparaat. Deze nieuwe koelkast analyseert het vetpercentage van degene die hem opent, om vervolgens de bijpassende voeding aan te bieden.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
Grizzy wil indruk maken op de berin en besluit een ballonpoedel te maken. Hij zag namelijk op tv hoe je zoiets kan doen.
«
»
16:30 Nachtwacht
Er is iets vreemd aan de hand met Helena: haar reflectie heeft geen gezicht meer. Daarnaast gedraagt ze zich ook anders. De drie helden ontdekken dat er nog meer mensen zijn met hetzelfde probleem.
«
»
16:55 Galaxy Park
Stef wil de alien show in goeie banen leiden met Mel. Didi speelt voor alien expert.
«
»
17:40 2MatesOnly - Zweet (Door Jou)
Videoclip 'Zweet (Door Jou)' van 2MatesOnly.
«
»
17:45 Boomhutverhalen
Elke aflevering komen kinderen samen in hun boomhut, waar hun avontuur start met een probleem dat ze met behulp van het lezen van een prachtig prentenboek oplossen.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Nachtraven
Op een plek waar je normaal 's nachts nooit zou komen, onderwerpt de Nachtraaf de duo's aan vier spannende tests en strijden de teams voor de titel van `Nachtraaf van de week'.
«
»
18:15 Gamekeepers
Mats en Sari komen terecht in een dinoreservaat, waar ze het ei van een T-Rex in de broedmachine moeten leggen. Ze moeten niet alleen nachtwakers omzeilen, maar worden ook belaagd door moordzuchtige skeletten van dinosaurussen.
«
»
18:40 Jenny
Het enige wat Jenny van het ziekenhuis kent is haar deprimerende grijze kamer, maar nadat ze een lachende jongen heeft gezien, gaat ze de gangen in in de hoop hem te ontmoeten. Het leven gaat door en heeft nog steeds verrassingen in petto.
«
»
18:55 Grizzy & the Lemmings
Grizzy wil een dutje doen, maar hij vindt maar niet het ideale kussen. Hij besluit het kussen te testen dat de Lemmings gebruiken als springmat.
«
»
19:05 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:15 Meisjes
Compilatie van videofragmenten van de webreeks 'Meisjes' die gedurende de week op de online platformen van Ketnet te zien waren. De reeks volgt hartsvriendinnen Luna, Amlie, Cleo en Fleur. Ze steunen elkaar door dik en dun, op school en daarbuiten.
«
»
19:40 4eVeR
Emma is razend nu ze heeft ontdekt dat Louise de fotoshoot toch heeft gedaan. Ingrid is in alle staten wanneer ze hoort wat er is gebeurd. Robin is ziek, maar voelt zich gesteund door Lore.
«
»
19:55 2MatesOnly - Zweet (Door Jou)
Videoclip 'Zweet (Door Jou)' van 2MatesOnly.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Dertigers
Ruben houdt al twee weken afstand van Jonas en dat begint duidelijk te knagen. Jonas voelt zich helemaal verstikt waneer Laura hem probeert te overtuigen om te trouwen. Nele stelt Marvin plots voor als haar vriend.
«
»
21:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers