TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:55 Help, Mijn Man Is Klusser
Nicky en Dave zijn vijf jaar geleden in Leerdam neergestreken en al die tijd wonen ze tussen de bouwmaterialen. Ze zijn samen vol goede moed aan dit klusavontuur begonnen, maar inmiddels zitten ze helemaal klem.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Help, Mijn Man Is Klusser
John bezoekt het Utrechtse Harmelen. De 45-jarige Laura wordt gillend gek in de bouwput waar zij al drie jaar in woont. Ze heeft MS en er moet nu ťcht iets gebeuren. Haar man, Stuart, heeft geen haast en staat niet te springen om de hulp van John.
«
»
11:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:25 Help, Mijn Man Is Klusser
Petra en haar man, Joop, wonen al vijftien jaar in een zwaar verwaarloosd huis in Zaandam. Petra eist dat Joop de hulp van John en het klusteam aanneemt. Anders pakt ze haar spullen en trekt ze voorgoed de deur achter zich dicht.
«
»
13:40 Dinner Date
Jainam uit Durham krijgt vijf menu's, samengesteld door potentiŽle blind dates. De vijf dames achter de menu's hebben allemaal een driegangenmenu bedacht en Jainam zal zijn dates kiezen op basis van de menu's die hij het leukst vindt.
«
»
14:30 Blind getrouwd: AustraliŽ
Een nieuwe groep singles houdt een vrijgezellenavond voorafgaand aan hun experimentele bruiloften. Er zijn veel momenten van liefde en drama als de eerste twee bruiloften van start gaan.
«
»
16:15 B&B zoekt lief in de winter NL
Saul verwelkomt nog twee nieuwe vrouwen op de Riederalp in Zwitserland: het 33-jarige model Muriel en de 30-jarige stewardess Maxine. Marja is de laatste vrouw die voor Guido naar Zweden is afgereisd.
«
»
17:30 24 Hours in A&E
Documentaireserie over een van de drukste SEH-afdelingen van Groot-BrittanniŽ. De vreugde en het verdriet van de patiŽnten en hun families worden vastgelegd, evenals het harde werk en de professionaliteit van het personeel.
«
»
18:30 Gestrand op Honeymoon Island
De singles komen aan in MaleisiŽ. Onderling bespreken de vrouwen en de mannen de verwachtingen voor hun toekomstige partners. Josephine-Charlotte en Sidi geven elkaar als eerste koppel het jawoord.
«
»
19:45 Home and Away
Xander geeft aan Rose toe dat de dood van Jamie hem nog steeds achtervolgt. Een poging van Marilyn om Roo te overtuigen van de producten van Stunning Organics eindigt met een bezoek aan het ziekenhuis.
«
»
20:10 Moordenaars Open & Bloot
Een serie over schokkende moordzaken met moordenaars die geen poging deden zich te verstoppen, maar vooral interviews gaven en meededen op social media, terwijl er ondertussen bloed aan hun handen kleefde.
«
»
21:00 Kitchen Nightmares
Gordon biedt een helpende hand bij restaurant Diwan in Port Washington, NY. Hier wordt vanuit ťťn en dezelfde keuken zowel Indiaas als Mexicaans gekookt en dat blijkt geen optimale situatie te zijn.
«
»
21:55 Gestrand op Honeymoon Island
Op hun trouwceremonie is Aaron onder de indruk van Jolien. De eerste ontmoeting tussen Gwenny en Niels daarentegen verloopt wat gespannen.
«
»
23:05 Alert: Missing Persons Unit
Na de zelfmoord van een pleegzorgwerker begint de MPU een onderzoek naar een zwangere vrouw waarmee hij is gezien en die al twee jaar wordt vermist. Ondertussen volgt Sidney Keith en vreest dat hij gevaarlijk kan zijn.
«
»
00:05 Extreme Love Stories
Het jonge koppel Wade en Michelle is op zoek naar andere gelijkgestemden voor een volwassen playdate. De Duitse Michele hoopt toe te kunnen treden tot de Mile High Club.
«
»
00:55 Moordenaars Open & Bloot
Een serie over schokkende moordzaken met moordenaars die geen poging deden zich te verstoppen, maar vooral interviews gaven en meededen op social media, terwijl er ondertussen bloed aan hun handen kleefde.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reŁnie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers