TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
08:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:00 All New Traffic Cops
Autodiefstal is een groot probleem in het VK. Karl slaat alarm over een gestolen Volkswagen. In Derby wordt een gestolen Audi ontdekt en als de politie de auto probeert te stoppen, vluchten de chauffeurs te voet.
«
»
14:50 All New Traffic Cops
Een wilde achtervolging volgt nadat Nick een automobilist probeerde te stoppen die weigerde mee te werken. Zodra ze de bestuurder te pakken hebben, blijkt hij onder invloed te zijn van coca´ne. Tegelijkertijd jagen collega's John en Dave een man op.
«
»
15:45 MacGyver
MacGyver infiltreert een Russische psychiatrische instelling om een politieke gevangene te redden.
«
»
16:45 Stargate SG-1
Een gevaarlijke zwerm buitenaardse insecten ontsnapt tijdens een bezoek van diplomatische afgevaardigden aan de Gamma-site, een afgelegen, buitenaardse Stargatebasis.
«
»
17:45 Airwolf
Tegengestelde partijen in een krijgsraad roepen St. John en Locke op om te werken aan een zaak van beschuldiging van moord tegen een commandant van een gevechtsteam.
«
»
18:40 All New Traffic Cops
Een wilde achtervolging volgt nadat Nick een automobilist probeerde te stoppen die weigerde mee te werken. Zodra ze de bestuurder te pakken hebben, blijkt hij onder invloed te zijn van coca´ne. Tegelijkertijd jagen collega's John en Dave een man op.
«
»
19:40 Top 20 Funniest
Een verzameling van 'slechtste dagen ooit' die op beeld werden vastgelegd, met hilarische mislukkingen op de werkvloer, ongelukken op bruiloften en stunts die compleet verkeerd aflopen.
«
»
20:35 Thor: The Dark World
Thor moet de aarde en de negen kosmische rijken beschermen tegen een eeuwenoude vijand, die het universum in duisternis wil onderdompelen. Thor zal hiervoor echter moeten samenwerken met Loki.
«
»
22:40 Columbo
Columbo is gefrustreerd wanneer zijn hoofdverdachte in een verdrinking bij een jacht ook plotseling sterft.
«
»
00:25 Narcos
David is uit op wraak voor zijn vader, waardoor Enrique gevaar dreigt te lopen. Pe˝a schakelt de hulp in van Don Berna voor een reddingsoperatie.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Peter is na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen terechtgekomen in een middelgroot reclamebureau, waar hij als junior steevast wordt opgezadeld met publiciteitscampagnes voor hondenvoer. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n 4 jaar samenwoont, is er net met een ander vandoor. Zijn buddy Tom heeft na de humaniora enkele jaren rechten gestudeerd en is via zijn vader terechtgekomen op het secretariaat van deurwaarder Koninckx, waar hij soms nogal bizarre opdrachten krijgt. Macho Tom, een sympathieke losbol die geniet van 'de jacht', is bijna blij dat zijn vriend Peter terug 'beschikbaar' is.

'Boys', film uit 1992 van Jan Verheyen met oa. MichaŰl Pas en Tom Van Bauwel, om 20.30 uur op VTM 4.

Dossiers