TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Tik Tak
Verken een kostuumtoren, mozaïek voedselbrug en kijk hoe het Boekenmeisje een camping maakt.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Tee & Mo
Zoals altijd is Mo er om te helpen, maar Tee wordt groter en wil het helemaal alleen doen.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje en Kamiel weten geen raad met het onweer. Kameraadjes Liam en Jassim bedachten een fantastisch onweersspel dat ze spelen wanneer het dondert en bliksemt.
«
»
06:25 Ollie
Ollie en Charles raken verstrikt in een stuk touw. Ze worden het niet eens over welke richting ze uit moeten.
«
»
06:30 Meneer Papier
Meneer Papier wandelt door het bos met een rugzak. Aangekomen bij een open plek besluit hij een tent op te zetten. Hij wijst naar de wolken en vertelt Poes dat hij een vis en een banaan ziet.
«
»
06:35 Hongerige berenverhalen
Nico plant suikererwten en Miska leert dat de erwten niets met suiker te maken hebben.
«
»
06:40 Vos en Haas
Jan is vandaag jarig. De vos bereidt grappige verrassingen voor hem voor in de ochtend.
«
»
06:50 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
06:55 Simon Superkonijn
Simon en Gaspard zijn met oma op het strand en ze zijn erg teleurgesteld dat ze niet kunnen zwemmen. Omdat het water zo heet is, zijn er veel kwallen. Om te kunnen zwemmen, hoeven ze ze alleen maar kwijt te raken.
«
»
07:00 Edmond & Lucy
Tijdens een storm breekt er een tak af van Edmonds boom. De groep gaat daarom aan de slag om een toverdrankje te maken en ontdekt dat boomdokter spelen geen gemakkelijke taak is.
«
»
07:10 Casper en Emma
In het tweede seizoen beleven Casper en Emma nieuwe avonturen met Welpje en Mevrouw Konijn. Ze gaan naar de tandarts, naar zwemles, naar het circus en zien de tandenfee!
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson en Marie komen terug van een dagje aan zee. Samson heeft een hoop schelpjes verzameld op het strand en is er heel fier op. Hij weet alleen nog niet zo goed wat hij ermee wil doen.
«
»
07:30 Kleine dingen
Klei-animatiesserie over vijf kleine wezentjes die hun omgeving verkennen en spelenderwijs van alles leren over de wereld om hen heen.
«
»
07:35 Boomhutverhalen
Elke aflevering komen kinderen samen in hun boomhut, waar hun avontuur start met een probleem dat ze met behulp van het lezen van een prachtig prentenboek oplossen.
«
»
07:40 Lou
Lou's moeder Emma boekt geen vooruitgang met haar nieuwe roman en is navenant depressief. Het is dus hoog tijd dat Lou haar gedachten verandert. En hoe kan ze dat beter doen dan Emma te koppelen aan haar nieuwe buurman Richard?
«
»
07:55 Dodo
Joe Connolly is het vriendje van Lily Scott en alles gaat geweldig. Als hij ziet hoe John Longmore wordt gedumpt door Eisha Khela, beseft Joe dat hij niet zomaar een vriendje kan zijn: hij moet een goed vriendje zijn.
«
»
08:10 Wannabe's
Mike heeft een date. Hij mag mee met Vicky naar een feest voor superfans van Harry Putter, de tovenaarsleerling bekend van boeken en films. Maar Mike kent daar niets van en dat is een probleem.
«
»
08:25 De Smurfen
De Magische Voorraad Winkel verwisselt de bestellingen van Grote Smurf en Gargamel. Gargamel krijgt Grote Smurfs magische kruiden, terwijl Grote Smurf een aap krijgt.
«
»
08:35 Grizzy & the Lemmings
Grizzy probeert aan de berin te bewijzen dat hij wel degelijk zen kan zijn.
«
»
08:40 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings ontdekken een prototype van het Canadese leger dat op een toetsenbord lijkt.
«
»
08:50 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Kleine dingen
Klei-animatiesserie over vijf kleine wezentjes die hun omgeving verkennen en spelenderwijs van alles leren over de wereld om hen heen.
«
»
09:05 Molang
Als de farao hoort dat Julius Caesar hem komt bezoeken, wil hij maar één ding: indruk op hem maken. Caesar laat zich moeilijk imponeren, maar dan kent hij Molang en Piu Piu nog niet.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
Op weg naar huis ontdekken Ziggy en zijn vrienden een oude tram, achtergelaten in de jungle. Ze slepen de tram naar de krater en Ziggy gaat aan het werk.
«
»
09:20 Where's Chicky?
Chicky probeert te balanceren terwijl iemand een interessant voorwerp vindt.
«
»
09:25 De Smurfen
Nadat hij een chaos heeft veroorzaakt, denkt Klungelsmurf dat de enige plek waar hij nog onhandig kan zijn in de lucht is. Hij besluit om Knutselsmurf vragen om hem te leren vliegen.
«
»
09:35 De Smurfen
Wanneer Brilsmurf gewond raakt, vraagt Grote Smurf aan Aap om Brilsmurfs plaats in te nemen als zijn assistent.
«
»
09:50 Interstellar Ella
Ella en Slippy gaan naar Pluto voor een springwandeling. Voor Tilly is het te gevaarlijk, maar Madhu, biedt de oplossing.
«
»
10:00 Interstellar Ella
Ella, Slippy en Madhu ontdekken een spiraalvormig fenomeen. Maggie reageert erop door van vorm te veranderen en de oorzaak moet snel gevonden worden.
«
»
10:09 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings vinden een vreemd meer in een Indiaanse grotto die wezens jonger kan maken als ze er een keer in stappen.
«
»
10:15 Idefix en de onverzettelijken
De bouw van een standbeeld van Labienus beledigt de Gallische eer en blokkeert de doorgang naar de bakkerij. Voor Asmatix is dit onverdraaglijk. Door een Voldenuix-drankje te gebruiken om het standbeeld te vernietigen, geeft de oude duif het leven.
«
»
10:25 Idefix en de onverzettelijken
Voldenuix draagt een magisch poeder, raakt ermee bedekt en verandert in een marmeren standbeeld in de lucht. Hij valt op het hoofd van Labienus, die ijlt en hem voor een afgezant van de goden aanziet wanneer hij beseft dat het beeld geluiden maakt.
«
»
10:40 Berry Bees
Mevrouw Berry vermoedt dat iemand gaat proberen het notitieboekje te stelen met daarin alle trucs van de beroemde illusionist Ricky Treek. De bijen worden undercover naar zijn show gestuurd om de zaak te onderzoeken.
«
»
10:50 Berry Bees
De meisjes gaan in vermomming naar een dierenshow om uit te zoeken wie een dinosaurusbot uit het museum heeft gestolen. Slechteriken willen het serum uit het bot gebruiken om de wereld terug te sturen naar het tijdperk van de dinosauriërs.
«
»
11:05 Squish
Brian is een bacterie en hij is bovendien ook een van de grootste, meest stoere kinderen op school.
«
»
11:15 Squish
Squish is blij wanneer hij hoort dat de algenbroers worden overgeplaatst naar de 'slimme school'.
«
»
11:30 Galactic Agency
Grillor 747, Toasters gezworen vijand, is gestrand in het midden van de melkweg. Het agentschap wordt ingeschakeld om te helpen. Het is moeilijk voor Toaster om de drang te weerstaan om het pretentieuze schip te pesten.
«
»
11:40 Galactic Agency
Pluiii en Botemps schakelen het Galactisch Agentschap in om de machine te repareren voor hun grote Galactische Loterij-trekking. Dany maakt van de gelegenheid gebruik om te proberen vals te spelen.
«
»
11:55 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
12:05 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings besluiten te bowlen, maar Grizzy vindt het maar vreemd.
«
»
12:10 Grizzy & the Lemmings
Grizzy heeft een nachtmerrie over Lemmings, en vindt de droommachine van de boswachter.
«
»
12:15 Ket & Doc
Misschien zien mensen het niet meteen, maar een tuin is een magische plek. Er zitten overal kleine kriebelbeesten verscholen, en soms botst iemand er op een magisch wezen zoals Willow.
«
»
12:30 GameKeepers
Mats en Sari reizen in deze game naar Xeria, een planeet die is gekoloniseerd door professor Stevenson. Maar de professor is gek geworden en wil met een raket de Insanis-bloem naar de aarde sturen.
«
»
12:55 Helden
De helden houden een episch kussengevecht.
«
»
13:05 Ik u ook
Taco is jarig. Als verrassing gaan Karen en Lou op zoek naar de familie van Taco in Mexico. Ze doen een bizarre ontdekking over zijn verleden. Cas maakt elke dag exact dezelfde fietstocht. Mel vindt dat het fietstochtje meer avontuur kan gebruiken.
«
»
13:20 Grizzy & the Lemmings
Na wat regenval verschijnen er vreemde stuiterende paddestoelen in de tuin.
«
»
13:25 Squish
Peggy gelooft in de kracht van vriendschap en ze is droef als ze hoort dat de heremiet alleen is.
«
»
13:40 Berry Bees
Mevrouw Berry en de meiden ontdekken dat iemand tijdens de optocht van het carnaval van Venetië zal proberen een beroemd en kostbaar masker van de familie Gasperini te stelen.
«
»
13:55 Idefix en de onverzettelijken
Liberius wil een gerechtsgebouw gaan bouwen. Astmatix verzet zich hiertegen en krijgt een toverdrank. Hij wordt echter almaar jonger, totdat hij plots weer in een ei komt te zitten.
«
»
14:10 Interstellar Ella
Ella, Slippy, Madhu, Ilo en Gem spelen verstoppertje. Ella kan Slippy niet vinden en wordt ongerust.
«
»
14:20 Prinsessia
De prinsesjes krijgen de opdracht om samen een schoolkrant te maken. Ze kunnen het echter niet eens worden over de inhoud. Ze besluiten een wedstrijdje te houden: elk prinsesje maakt zelf een schoolkrant, en Juf Flora mag de winnaar kiezen.
«
»
14:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Truf heeft een ketting gevonden in het Donkerbos. De ketting geeft hem een vrij gevoel en alles wat hij doet, lijkt ineens beter te gaan. Mush-Mush en zijn vrienden herkennen de ketting en vertellen Truf dat de ketting van Starmush is.
«
»
14:45 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush snapt niet waarom zijn voetstammen aan het bewegen zijn. Al snel komt er een aardbeving en Mush-Mush is ervan overtuigd dat hij de toekomst kan zien. Binnenkort wil iedereen zijn voorspellingen horen.
«
»
14:55 Mega Mindy
Jack en Peggy willen rijk worden. Ze boren de oliepijpleiding aan die dwars door het dorp loopt. Hiervoor moeten ze midden in de snoepwinkel van oma graven. Maar dat is buiten Mieke gerekend.
«
»
15:20 Molang
Molang en Piu Piu werken op een boerderij met wat vrienden. Maar een van hun vrienden, Zero, is nogal onhandig met zijn lasso en wordt daarom door de anderen afgewezen. Molang en Piu Piu aarzelen niet om hem te hulp te schieten.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Tarik overtuigt Samson en Marie om ijsjes te leveren bij de klanten. Hij stopt ze in zijn rugzak. Maar Tarik eet om de hoek zelf alle ijsjes op. Wanneer de klanten beginnen te klagen, begint het bij Marie te dagen.
«
»
15:30 Kleine dingen
Klei-animatiesserie over vijf kleine wezentjes die hun omgeving verkennen en spelenderwijs van alles leren over de wereld om hen heen.
«
»
15:35 Idefix en de onverzettelijken
Idefix moet een babyarend terugbrengen naar zijn ouders, maar het hondenlegioen zit hen achterna. Generaal Labienus wil er zijn eigen persoonlijke jachtdier van maken. De hond zal alles doen om hem te beschermen alsof het zijn eigen baby is.
«
»
15:45 De Smurfen
De Smurfen maken allerlei spannende avonturen mee in hun paddestoelendorp. De kleine blauwe figuurtjes worden echter voortdurend belaagd door de kwaadaardige Gargamel en zijn kat Azrael.
«
»
16:00 Lou
Sinds Lou zich weer eens verslapen heeft en Mina een eeuwigheid op haar heeft moeten wachten, is er radiostilte tussen de twee beste vriendinnen. Maar dan ontmoet Lou voor het eerst haar crush Tristan en wisselt een paar woorden met hem.
«
»
16:15 Dodo
De belevenissen van de elfjarige Joe Connolly die in het eerste jaar van de middelbare school zit.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings vinden magneten die objecten in vliegende objecten verandert.
«
»
16:30 Grizzy & the Lemmings
Grizzy verstopt zijn eten in de kast zodat de Lemmings er niet bij kunnen komen. En om ervoor te zorgen dat ze het slot niet kunnen openbreken, gooit hij al het gereedschap in het ravijn.
«
»
16:35 Rox
Er worden een aantal geldtransportwagens op klaarlichte dag beroofd, de dieven slaan telkens toe als de wagens voor een rood licht staan.
«
»
17:00 De Faker
Op het eerste gezicht lijkt het een doodgewoon gezin, maar er klopt iets niet. Een van de gezinsleden is namelijk vervangen door een acteur of actrice. Sander moet ontdekken wie er niet thuishoort bij de familie Johnson.
«
»
17:20 3Hz
Felix doet er alles aan om het goed te maken met Sammy, maar die heeft geen behoefte om Felix nog te zien. Sera luistert een verdacht gesprek af tussen Marco en zijn nieuwe architect.
«
»
17:45 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings hebben een kariboe, met een zweep en een kom suiker, getraind en klaargestoomd voor een hindernisbaan.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Boomhutverhalen
Elke aflevering komen kinderen samen in hun boomhut, waar hun avontuur start met een probleem dat ze met behulp van het lezen van een prachtig prentenboek oplossen.
«
»
18:10 Nachtwacht
Op een dag zijn Sacha en Helena ineens verdwenen. Ook blijkt niemand ooit van de dames te hebben gehoord. Alleen Keelin en Vega weten nog wie ze zijn. De Haxa heeft de Sacha en Helena behekst en wil zo haar kring uitbrengen.
«
»
18:35 De Hoppers
Het is weer zover. De Hoppers vieren hun jaarlijkse Wally Wasbeerdag. Daria zit ondertussen in een lastige positie, omdat ze de beste punten wil halen voor een groepswerk van wiskunde.
«
»
18:55 Grizzy & the Lemmings
Grizzy vindt elektronisch speelgoed dat precieze bewegingen kan nabootsen.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Na jaren wil het pastamerk Bertoni opnieuw een spotje opnemen met Mike als Tony Ravioli, een olijke kok met dikke buik. Mike is vereerd en stemt meteen in, maar hij vergeet één detail.
«
»
19:25 Zotte dieren
Een dansende papegaai, een olympisch duikende mopshond en een hond die graag zwemt met een zwembril.
«
»
19:30 Zotte dieren
Een puppy laat zien hoe hij op een zak met lekkers kan passen, terwijl een baby kiekeboe speelt.
«
»
19:40 Jenny
Jenny wil een pauze nemen van haar ziekte en organiseert een geheim uitstapje om Halloween te vieren met haar vrienden en hen de draak te tonen die Charles op haar arm heeft getekend. Maar de kracht van de draak kan haar ergste vijand niet verslaan.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
De finaleweek is aangebroken. De laatste vijf kandidaten moeten met een kruiwagen hun houtstapels van de ene kant naar de andere kant brengen, waar er een heus kampvuur klaar staat.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers