TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»
03:20 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden geniet van het warme water bij Millie Bore. Legende Dick Estens ontvangt Hayden in Moree om verbazingwekkende kunst te bekijken. En tenslotte is de lammerenboerderij van Sam en Emma Rose aan de beurt en overnacht Hayden op hun boerderij.
«
»
03:40 Streetfood
Een Mengelmoes aan streetfood keukens, dat belooft Minglemush in Den Haag. Straatvoedsel fan Lynn neemt er een kijkje achter de schermen bij enkele kraampjes en gaat ook zelf aan de slag in haar eigen streetfoodkraam.
«
»
04:20 Apero - Dining
Jeroen de Pauw en Andy de Brouwer bundelen hun fantasie en serveren kleine gerechten en opmerkelijke dranken voor een eigentijds avondje eetplezier. Andy bereidt een icetea en Jeroen maakt een Pan Catalan klaar.
«
»
04:55 Puur Oosters - Japans
Chef Ivan maakt één van de populairste éénpansgerechten uit Japan klaar: Tara Chiri Nabe, wat staat voor een éénpansgerecht met kabeljauw of skrei die in een hete pot op tafel wordt bereid, door hem te garen in een smakelijke bouillon.
«
»
05:10 Guillaume's Paris
Franse chef Guillaume Brahimi gaat naar Parijs voor een culinaire reis door de stad.
«
»
05:35 Guillaume's Paris
Franse chef Guillaume Brahimi gaat naar Parijs voor een culinaire reis door de stad.
«
»
06:00 De Garde van Gert
Gert Verhulst krijgt deze keer chef Olivier de Vinck op bezoek. De ster van de keuken is de kingkrab. Chef Olivier combineert de verrukkelijke krab met fregola of kleine Italiaanse pastabolletjes.
«
»
06:30 Hidden Gems
Het verhaal van een man genaamd Jok, die ernaar streeft de erfenis van zijn grootvader voort te zetten. Hij liet hem een verborgen juweel in Thailand na, een succesvol restaurant met slechts één tafel.
«
»
07:15 Hidden Gems
Ko Kae erfde een eeuwenoud recept voor geroosterd varkensvlees van zijn voorouders en Ko Tin leerde het geheim van oude kruidenmengsels. Samen streven ze om het geroosterde varkensvlees tot een van de beste Zuid-Thaise gerechten te maken.
«
»
08:00 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag legt Bert Meewis een heerlijk stukje konijn op het bord. Dat doet hij gezellig op z'n Vlaams. Geen pruim erbij, maar wel met gekaramelliseerde Limburgse appel.
«
»
08:25 Guillaume's Paris
Franse chef Guillaume Brahimi gaat naar Parijs voor een culinaire reis door de stad.
«
»
08:55 Guillaume's Paris
Franse chef Guillaume Brahimi gaat naar Parijs voor een culinaire reis door de stad.
«
»
09:25 Toasted on wheels!
De ontbijtbar op wieltjes van Dominique en Dagny Ros staat vandaag opgesteld aan het Antwerpse MAS. En het toeval wil dat dé culinaire godfather van Antwerpen, Johan Segers, met de fiets passeert aan Het Eilandje en kan komen proeven.
«
»
09:45 Piet Patron
Op zoek naar Franse topproducten gaat Piet persoonlijk langs bij biologisch forellenkweker Cédric. Thibault is de chef koude kant in Likoké. Hij is verantwoordelijk voor alle koude gerechten op het menu. Piet noemt hem ook wel de clown van de keuken.
«
»
10:10 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden wordt wakker in Carnarvon Gorge, gaat een veebedrijf bekijken, en dan eindigen bij Lake Maraboon voor een super zondagondergang met T-Bone Steak op de BBQ.
«
»
10:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst krijgt bezoek van sterrenchef Jan Tournier. Ze maken een trip door de wereldkeuken met een Japans geïnspireerde tonijn tataki en frisse tomatensla. En Jan verklapt het geheim van zijn maak-alles-lekker-saus.
«
»
11:15 Het Weekmenu
Jan Tournier bereidt gevulde tomaat met stro-aardappelen, videe met puree, een broodje kip curry met groentjes en macaroni met gehaktballen.
«
»
12:00 De Gastentafel
Dominique Persoone bereidt verschillende gerechtjes die je enkel af hoeft te werken op het moment dat de gasten binnen zijn. De rest van de avond is het ook voor de gastvrouw- of heer alleen nog maar genieten.
«
»
12:40 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag gaat Mounir Toub voor een zalig gerecht uit de wereldkeuken. Hij vult een tajine met kabeljauw en zoete aardappel. Een ode aan zijn Arabische roots.
«
»
13:15 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam reist naar het prachtige Franse eiland Corsica, waar hij ontdekt hoe het weelderige groene landschap, genaamd de maquis, het eten smaak geeft, van charcuterie en olijfolie tot kaas en honing.
«
»
14:05 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met ingrediënten die als een ware delicatesse worden beschouwd. Met deze ingrediënten maakt hij bijzondere gerechten iedereen zou kunnen maken in beperkte tijd. Deze keer maakt hij gebruik van de St. Jacobsvrucht.
«
»
14:40 De Eregast
Peppe, Dominique en Jeroen zitten op hete kolen want ze ontvangen vandaag een culinaire vrouw in hun midden. Sepideh Sedaghatnia: wijnsommelier en eigenares van haar eigen gastrobar. Zij krijgt vandaag drie heerlijke gangen voorgeschoteld.
«
»
15:35 Peppe's Sicilië
Siculiana is niet groot, maar herbergt wel ongelooflijk veel mooie plekjes. Gaby, de eigenares van een agriturismo in Siculiana, neemt Peppe mee naar haar moestuin, waar jonge Sicilianen het veld bewerken. De oogst van de dag: een krat tuinbonen.
«
»
16:00 Wild van Wild
Chef Jan Buytaert gaat op zoek naar wild dat in de vrije natuur heeft geleefd en gegeten. Samen met wildexpert Gert Michiels maakt Jan een tocht door het Vlaamse landschap op zoek naar houtduif.
«
»
16:25 Guillaume's Paris
Franse chef Guillaume Brahimi gaat naar Parijs voor een culinaire reis door de stad.
«
»
16:55 Guillaume's Paris
Franse chef Guillaume Brahimi gaat naar Parijs voor een culinaire reis door de stad.
«
»
17:25 De Garde van Gert
Gert Verhulst ziet het rock-'n-roll-gehalte in zijn keuken stijgen in het gezelschap van chef Dominique Persoone. Dominique steekt de Vlaamse oerklassieker 'balletjes in tomatensaus' in een Grieks jasje.
«
»
18:00 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden is in de hoofdstad van Australië- Canberra. Mountainbiken op Mount Stromlo, een uitstapje naar het National Arboretum en koken chef-kok Mark Glenn.
«
»
18:25 Het Weekmenu
Jeroen de Pauw bereidt pasta met gegrilde groenten en spek, een pompoengratin met feta en notencrumble, lamsstoverij met couscous en fishticks met spinaziepuree.
«
»
19:15 Feest van Eigen Bodem
Een Belgische pizza van aardappel, of een galette - zoals Bart Desmidt het zo mooi zegt - daar krijg je jong en oud mee rond de feesttafel. Belegd met prei en filet d'Anvers, maakt hij elke Italiaan jaloers met deze Belgische lekkernijen.
«
»
19:45 De Dagschotel
Chef Dagný Rós maakt dit maal spaghetti met courgette en een crème van cashewnoten.
«
»
19:55 Streetfood
Lynn houdt halt in de Downtown Gourmet market voor het lekkerste streetfood van Eindhoven. Ze ontdekt er Indisch en Libanees straatvoedsel en gaat zelf aan de slag met een portie Spaanse tapas en een Amerikaanse pulled chicken burger.
«
»
20:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt deze keer met chef Bart Desmidt. Gert leert van de chef hoe je gremolata maakt, een sausje van citroen, look en peterselie. De gremolata past goed bij de couscous met kokkels en bloemkool die de heren er bij bereiden.
«
»
21:15 Guillaume's Paris
Franse chef Guillaume Brahimi gaat naar Parijs voor een culinaire reis door de stad.
«
»
21:40 Guillaume's Paris
Franse chef Guillaume Brahimi gaat naar Parijs voor een culinaire reis door de stad.
«
»
22:10 Nuances
Wie een kijkje wil nemen achter de schermen van een sterrenrestaurant is welkom bij Thierry Theys. In 'Nuances' combineert hij de heerlijke langoustine met de smaak van één van de meest fijne stukjes ham: de Pata Negra.
«
»
22:40 Soep!
De chefs maken een IJslandse maaltjdsoep en een knolselderij-peterseliewortelsoep.
«
»
23:00 De Garde van Gert
Gert Verhulst deelt de keuken met sterrenchef Bart Desmidt. De chef heeft een ware delicatesse meegebracht: kalfszwezerik. Hij bakt het vlees krokant en combineert het met heerlijke wortels en aardappelschijfjes. Een echte smaakbom.
«
»
23:35 Ainsley Eats The Streets
In Amman, Jordanië, duikt Ainsley in de streetfoodscene. Het is een samenkomst van keukens.
«
»
00:25 Ainsley Eats The Streets
De beroemde chef-kok Ainsley Harriott onderzoekt op een reis rond de wereld. Ainsley ontdekt dat de keuken van de Maleisische deelstaat Penang bestaat uit een mix van culinaire tradities dankzij de grote diversiteit aan culturen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep van artiesten bereiden hun meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Er is echter één probleem: de show kan alleen doorgaan als Clay Calloway, 's werelds grootste rockster die al jaren een teruggetrokken leven leidt, bereid is om mee te doen aan het spektakel.

'Sing 2', film uit 2021 ùet oa. Reese Witherspoon, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers