TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 Magnum P.I.
Magnum volgt Higgins om te ontdekken wat ze verbergt, aangezien ze in het geheim moet infiltreren. Rick heeft het moeilijk als een explosie het leven eist van iemand die belangrijk voor hem is.
«
»
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Leander geeft zuster Gesine de keuze: óf zij herziet haar valse verklaring, óf hij vestigt de aandacht van de officier van justitie op haar financiën. Als ze het eindelijk eens worden, valt er een last van Leanders hart.
«
»
12:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:30 Nomadland
Een vrouw van in de zestig begint aan een reis door het Amerikaanse Westen en leeft als een moderne nomade in een bestelwagen nadat ze alles heeft verloren tijdens de Grote Recessie.
«
»
16:35 The Goldbergs
Erica wil Beverly het belang van stemmen bijbrengen. Nadat Barry een worstelwedstrijd heeft verloren, wil hij zich als sportman bewijzen.
«
»
17:00 Buffy the Vampire Slayer
Riley en Angel strijden om Buffy's liefde, tijdens een verrassingsbezoek van Angel aan Sunnydale. Adam en Spike bedenken een duister plan om de bende tegen elkaar op te zetten zonder dat ze het vermoeden.
«
»
17:50 How I Met Your Mother
De vrienden gaan met Marshall naar Minnesota voor de begrafenis van zijn vader. Ted en Barney doen er alles aan om hem een beetje aan het lachen te krijgen. Ook komt Marshall een oude schoolgenoot tegen, die hem vroeger altijd pestte.
«
»
18:15 The Goldbergs
Murray is blij dat Adam wil gaan sporten, maar dat is hij niet meer als blijkt dat het om schermen gaat. Het ergste is nog dat Adam op het idee kwam door `The Princess Bride'.
«
»
18:45 The Simpsons
Homer krijgt `Oogle Googles' en kan daarmee informatie opzoeken over zijn omgeving en medebewoners. Bart weigert om voor Nelson een kaart voor valentijnsdag te halen.
«
»
19:15 The Simpsons
Bart raakt bevriend met een jongen van school die aan valkerij doet, wanneer die hem redt van een aantal bullebakken, maar hij blijkt geestelijk gestoord te zijn.
«
»
19:40 The Big Bang Theory
De jongens kamperen voor de deur van een bioscoop om een speciale versie van 'Indiana Jones: Raiders of the Lost Ark' and ' te zien. Ondertussen gaat Amy met Penny en Bernadette voor een avondje met de meiden.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
Leonard doet zich voor als Penny's vriendje als haar vader op bezoek komt. Ondertussen beleven Howard, Raj en Bernadette een ongemakkelijke avond.
«
»
20:35 Coriolanus
Als de Romeinse generaal Coriolanus verbannen wordt uit Rome sluit hij een pact met zijn gezworen vijand om wraak te nemen op Rome.
«
»
22:50 3 Days to Kill
De terminaal zieke CIA-agent Ethan Renner neemt nog één laatste klus aan in ruil voor een mogelijk levensreddend medicijn. Ondertussen probeert hij de band met zijn verloren dochter te herstellen.
«
»
00:50 The Sea Beyond
Silvia ziet de advocaat die verantwoordelijk was voor haar arrestatie. Rosa kan haar vader bezoeken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers