TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
ťťnCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 Seven Year Switch Australia
Deelnemende koppels: Johnny & Tracey, Sarge & Stacey Louise, Michael & Felicity en Mark & Kaitlyn.
«
»
08:00 Tommy Teleshopping
Tommy Teleshopping op OUTtv!
«
»
10:00 Hell's Kitchen
Chef-kok Ramsay geeft de chefs een nieuwe uitdaging: een Surf & Turf-proteÔne-gerecht. Ze zullen in duo's moeten samenwerken om te kunnen slagen. Voor het diner dagen twaalf vips op.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:50 Blind getrouwd USA
Om uit te kunnen maken of ze getrouwd willen blijven of niet gaan de koppels de confrontatie aan met hun grootste angsten en twijfels in verband met hun relatie.
«
»
13:40 Seven Year Switch Australia
Deelnemende koppels: Johnny & Tracey, Sarge & Stacey Louise, Michael & Felicity en Mark & Kaitlyn.
«
»
14:45 BBQ Street
Grillmaster Peter De Clercq laat zien hoe jij thuis ook de lekkerste gerechten kunt bereiden met een barbecue.
«
»
15:10 Neighbours
Shane maakt fout na fout en zet zijn relatie met Dipi zo nog meer onder druk. Pierce probeert de romantiek tussen hem en Chloe te laten oplaaien, maar zijn poging heeft niet het gewenste resultaat.
«
»
15:40 Sturm der Liebe
Maja is bang en geeft het bewijsmateriaal aan Ariane, die het vervolgens samen met Erik vernietigt. Maja vertelt Florian wat er gebeurd is. Hij is verbijsterd en beseft dat Erik een crimineel is.
«
»
16:40 Achter gesloten deuren
Om hun kinderwens uit te laten komen, hebben Arne en Sanne hun buurvouw Bianca gevraagd om draagmoeder te worden. Wanneer Arne verliefd wordt op Bianca, krijgt Sanne enorm veel spijt.
«
»
17:35 Hell's Kitchen
Na een verrasende eliminatie moeten beide teams een nieuw plan bedenken. Tijdens de Zeven ZeeŽn-Zeevruchtenuitdaging nemen de chef-koks het op tegen een chef naar keuze uit het andere team.
«
»
18:30 De Pfaffs
Voor de familie Gooris zijn de laatste momenten in Turkije aangebroken. Sam wil zijn reis in schoonheid eindigen en gaat naar een Turkse barbier. In Beveren kibbelen Liam en Keano erop los.
«
»
19:10 Home and Away
Ryder en Chloe hebben een andere mening over de situatie tussen Bella en Nikau en wanneer Bella langskomt om enkele spullen op te halen, krijgt ze de wind van voren van Chloe.
«
»
19:40 De Alarmcentrale: Pech Onderweg
Realityreeks.
«
»
20:35 Bastille Day
Michael Mason is een Amerikaanse zakkenroller die in Parijs woont. Op een dag steelt hij een tas die meer bevat dan alleen maar een portemonnee en wordt hij opgejaagd door CIA-agent Sean Briar.
«
»
22:20 S.W.A.T.
Wanneer de olieplatforms van Los Angeles het doelwit worden van enkele explosies, moet het team jacht maken op een activist die terrorist is geworden.
«
»
23:15 De Alarmcentrale: Pech Onderweg
Realityreeks.
«
»
00:10 SAS: Who Dares Wins
De allerlaatste opdracht voor de rekruten is ook de meest veeleisende op psychologisch vlak: ze moeten een helse ondervraging doorstaan.
«
»
01:05 Tommy Teleshopping
Tommy Teleshopping op OUTtv!
«
»
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers