TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:30 Ghost in the Shell
Major is een cyborg die een politie-eenheid leidt die als doel heeft de gevaarlijkste criminelen en extremisten ter wereld uit te schakelen. Ze wordt echter geconfronteerd met een ongrijpbare vijand.
«
»
15:20 Magnum
Agatha Kimballe, een blinde, rijke dame voor wie Magnum ooit al werkte, doet opnieuw een beroep op zijn diensten wanneer haar kleindochter Amy in moeilijkheden raakt.
«
»
16:15 Xena, The Warrior Princess
Een krijgster die beweert Xena te zijn, laat haar soldaten een heel dorp uitmoorden.
«
»
17:05 Stargate SG-1
De planeet wordt aangevallen door de Goa'uld. De Stargatebasis verkeert in de hoogste staat van paraatheid. Er wordt onmiddellijk versterking gestuurd.
«
»
18:00 Zware Jongens - Ice Road Truckers
Hevige windvlagen, sneeuwstormen en ijzige koude maken het de vrachtwagenchauffeurs lastiger dan ooit tevoren. Zij zetten hun leven op het spel om hun ladingen ter plekke te krijgen.
«
»
18:55 Top Gear
Richard, Jeremy en James gaan op zoek naar de perfecte wagen voor 17-jarigen. Richard reist ook af naar Abu Dhabi, waar hij de Lamborghini Murcielago SV test.
«
»
20:00 En toen kwam ons ma binnen
Deze show neemt de kijker mee in een wereld vol beschamende situaties en vertelt al deze herkenbare verhalen in sketchvorm.
«
»
20:35 The Big Lebowski
Wanneer hippie Jeffrey Lebowski, beter bekend als The Dude, wordt verward met zijn rijke naamgenoot raken hij en zijn bowlingvrienden betrokken bij een vreemde ontvoeringszaak.
«
»
22:45 Milk Money
Drie tienerjongens hebben seksuele voorlichting gekregen op school, maar blijven toch met een hele hoop vragen zitten. Om meer te weten te komen, gaan ze te rade bij het hoertje V.
«
»
00:50 Stargate SG-1
De planeet wordt aangevallen door de Goa'uld. De Stargatebasis verkeert in de hoogste staat van paraatheid. Er wordt onmiddellijk versterking gestuurd.
«
»
01:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers