TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
10:55 Sturm der Liebe
Ariane en Erik vermoeden dat ze bedrogen worden door Cornelius. Ariane besluit Maja te chanteren. Werner probeert zijn broer af te leiden, maar André voelt zich nog steeds slecht.
«
»
11:45 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:15 Ex Next Door
De liefde van Katie Gatewood voor haar echtgenoot Dan wordt zwaar op de proef gesteld wanneer Dans ex-vriendin Louise in het huis naast hen intrekt, vastberaden haar ex opnieuw voor zich te winnen.
«
»
16:05 Modern Family
Op Valentijnsdag verpesten Mitch en Cam de date van Luke. Jay en Gloria doen aan een rollenspel en Joe is verliefd op Claire.
«
»
16:30 White Collar
Een vals paspoort leidt Peter en Neal naar de Russische buurt van Little Odessa. Daar komen ze in contact met een mooie ijsschaatsster en haar vriend die zich zou bezighouden met smokkelpraktijken.
«
»
17:20 Modern Family
De familie gaat wijn proeven en verblijft in het huis van Hayleys baas waar maar één regel geldt: raak de tiara niet aan. Gloria en Mitchell zijn uitgenodigd op een feestje in het huis van Oprah.
«
»
17:45 Modern Family
Het gezin Dunphy maakt kennis met het slimme vriendje van Haley en de brandweerman van Alex. Jay en Gloria ontmoeten de perfecte ouders van Joe's vriend.
«
»
18:15 Parks & Recreation
Leslie en Ben benaderen de media van Pawnee om het Harvest Festival te promoten, maar Ben panikeert wanneer zijn verleden aangehaald wordt.
«
»
18:45 The Simpsons
Lisa schrijft zich in voor een missie om de planeet Mars binnen tien jaar te koloniseren. Homer bedenkt een plan om haar op andere gedachten te brengen, maar met weinig succes.
«
»
19:10 The Simpsons
Homer wil Smithers opbeuren en gaat op zoek naar een geschikte partner voor hem. Lisa krijgt de hoofdrol in een schoolproductie, tot grote jaloezie van Millhouse.
«
»
19:40 S.W.A.T.
Hondo's team maakt jacht op een seriemoordenaar die aan vervolging ontsnapte door zijn eigen dood in scène te zetten.
«
»
20:35 Rule of 3
De succesvolle carrièrevrouw Alison Whitford is sinds kort getrouwd met Dominick. Haar leven komt op z'n kop te staan wanneer ze ontdekt dat hij nog twee andere vrouwen heeft.
«
»
22:25 This Is 40
Pete en Debbie worden allebei 40, en ze hebben het daar erg moeilijk mee. Het koppel zit in een midlifecrisis, hun kinderen zijn ongehoorzaam en de rekeningen blijven zich maar opstapelen.
«
»
00:45 S.W.A.T.
Hondo's team maakt jacht op een seriemoordenaar die aan vervolging ontsnapte door zijn eigen dood in scène te zetten.
«
»
01:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Doortje zit rustig een kruiswoordraadsel in te vullen als Ma DDT binnenkomt. Zij wordt op staande voet ontslagen. Ma DDT zal zelf haar plaats wel innemen. Oscar verwacht bezoek van zijn vader: een vrolijke man die voortdurend met goocheltrucs bezig is, maar die het weinige gezag dat Oscar heeft, ondermijnt. Het blijkt goed te klikken tussen Ma DDT en de vader van Oscar. Zo goed zelfs dat DDT en Oscar vrezen binnenkort samen als stiefbroers aan één familietafel te moeten zitten...

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers