TVgids - njam!

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:45 Vietnjam met Quyn
In Vietnjam neemt Quyn ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
06:05 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt vandaag met Noordzeechef Bart Desmidt. De chef toont Gert hoe je aan de slag kan gaan met inktvis. De romp en tentakels krijgen van Bart een tweesterrenbehandeling.
«
»
06:30 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt een chef die eigenlijk tussen de boeken is gebore(n): Moerman Lore! Ze maakt kabeljauw klaar in de oven en combineert die met couscous, pompelmoes en granaatappel.
«
»
06:50 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
07:05 In de Mix (magazine Njam)
Steffi Vertriest gaat voor zero food waste, Jeroen De Pauw maakt ijscreaties, Alexia Stevens houdt iedereen 'glutenblij' en Julie Van den Driesschen sluit af met smakelijke baksels.
«
»
07:30 De sterrenkaart - Nederland
We kijken achter de schermen van De Librije in Zwolle en tellen maar liefst 3 sterren aan de culinaire hemel.
«
»
08:00 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
08:30 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt vandaag met Noordzeechef Bart Desmidt. De chef toont Gert hoe je aan de slag kan gaan met inktvis. De romp en tentakels krijgen van Bart een tweesterrenbehandeling.
«
»
09:00 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Het is geen evident product, maar wel de absolute favoriet van Johan Segers: varkensoren.
«
»
09:30 Soep!
Fazantenroomsoep / Pompoensoep met gember en sinaasappel
«
»
09:50 Toasted on Wheels!
De foodtruck van Dagny Ros en Dominqiue draait op volle toeren in hartje Gent. Op hun gewaagd menu staan vandaag: ontbijtwafels met spek, smrrebrd Tuna Smelt en Chocolade Pasta met exotisch fruit.
«
»
10:30 Karola's Kitchen
Peulvruchten zijn vaak buitenbeentjes, maar ze verdienen echt een plek in jouw voorraadkast. Daarom maakt Karolien vandaag een knapperige salade met kikkererwtenkrokantjes en ook comfort food van de bovenste plank: een Indiase dahl met linzen.
«
»
11:00 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Bart! Vandaag zwiert hij zeeduivel op de grill, maakt hij een leuke variant op vitello tonnato.
«
»
11:35 De hofleverancier
In 'De Hofleverancier' keert driesterrenchef Gert De Mangeleer terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten.
«
»
12:00 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
12:20 De Wereldkeuken
Maak je tafel al maar leeg want vandaag neemt Jos ons mee naar zijn Spanje. Wat resulteert in een tafel vol heerlijke tapas!
«
»
13:05 Beach Barbecue
Bart Desmidt speelt een thuismatch vandaag, want hij steekt de barbecue aan op het strand van Knokke-Heist.
«
»
13:30 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
13:50 De gezonde goesting
Vandaag serveert healthy Steffi de perfecte camouflagetechnieken om de kids stiekem groenten & fruit te doen eten.
«
»
14:15 Apero-Dining
Vandaag staan er bladerdeeghapjes met bloedworst, taco's met BBQ-ribs en chocoladehummus op Jeroens menu.
«
»
14:50 Roger van Damme: Bakken
Roger van Damme bewees zich al als topdessertenman. Maar ook met de deegroller en de oven kan hij als geen ander overweg. Vandaag toont hij ons hoe we een croissant maken.
«
»
15:15 De hofleverancier
In 'De Hofleverancier' keert driesterrenchef Gert De Mangeleer terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten.
«
»
15:40 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Michiel! Hij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met verrassende bereidingen van langoustines op de BBQ.
«
»
16:10 Puur oosters
Vandaag maakt Quyn een populair vegetarisch gerecht uit Azi klaar: gebakken tofu met wokgroenten.
«
»
16:25 Beach Barbecue
Vandaag stookt de Ijslandse Dagny Ros de kolen heet voor een gezellige barbecue op het strand.
«
»
16:55 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
17:30 De dagschotel
Chiara van Emrik - Wraps met een slaatje
«
»
17:45 Het weekmenu
Gemakkelijk vispannetje met kabeljauw // Pasta met witte kool en gehakt // Pita met kip en een yoghurtsausje // Gewokte noedels met ei en tomaat
«
»
18:30 De sterrenkaart - Nederland
We kijken achter de schermen van De Librije in Zwolle en tellen maar liefst 3 sterren aan de culinaire hemel.
«
»
19:10 Sportfood
Wielertoerist Staf fietst elke zondag meer dan 100km.
«
»
19:50 Beach Barbecue
Vandaag stookt de Ijslandse Dagny Ros de kolen heet voor een gezellige barbecue op het strand.
«
»
20:15 Roger van Damme: Bakken
Vandaag pakt Roger van Damme in zijn bakprogramma uit met de Berlijnse bol. De echte bollen herken je aan het witte randje en Roger legt uit hoe je dat doet.
«
»
20:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst roert vandaag in de potten met chef Thierry Theys.
«
»
21:20 Tot op de graat
In de eerste aflevering van 'Tot op de graat' gaat Johan Segers aan de slag met de Rolls Royce van de Noordzee, de zeebaars.
«
»
21:40 Het weekmenu
Ijslandse brandade // Ribbetjes 'Korean Style' met zoete aardappel // Gemarineerde aubergines met couscous // Minestrone met gevuld brood
«
»
22:35 BBQ vanavond?!
Kip citroen, aubergine tomaat, gevuld brood met parmaham
«
»
23:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken de chef die kookt voor wie houdt van comfort food zonder tuttebelle(n): Beeckman Jelle! Hij gaat voor tortelloni die hij gaart in een pompoensoep en afwerkt met boerenham.
«
»
23:25 Karola's Kitchen
Gewoon gezond & goed eten kan altijd n overal. Zelfs 's middags op het werk. Daar overtuigt Karolien ons van met 2 lunches on the go.
«
»
00:00 Comfort Food
Onder het motto "boost je baaldag!" maakt Jeroen De Pauw heerlijk Comfort Food. Vandaag wordt dat een Mexicaanse schotel met alles erop en eraan, inclusief de nacho's!
«
»
00:20 De smaaktoerist
Jeroen De Pauw bezoekt een Waals wijndomein, maakt kennis met een hippe boterboer en een bijzondere escargotkweker. Met zijn buit maakt hij een zalige pasta.
«
»
00:55 De Garde van Gert
Gert Verhulst roert vandaag in de potten met chef Thierry Theys.
«
»
01:35 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de eeuwige kapoen: De Pauw Jeroen! Hij gaat voor een stuk kabeljauw dat hij combineert met mosselen en venkel. Hij laat de schatten uit de zee opnieuw zwemmen in een saffraansaus.
«
»
02:00 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
02:30 De dagschotel
Vandaag: Michal Vrijmoed - Cordon Bleu met gebakken aardappeltjes.
«
»
02:40 In de Mix (magazine Njam)
Zoetebekken komen aan hun trekken met de matchacake van Alexia en het rozijnenbrood van Julie. Jeroen gaat voor een gedurfde ijscombinatie en Steffi kiest voor een spicy gerechtje.
«
»
03:10 De Garde van Gert
Gert Verhulst roert vandaag in de potten met chef Thierry Theys.
«
»
03:45 Tot op de graat
In de eerste aflevering van 'Tot op de graat' gaat Johan Segers aan de slag met de Rolls Royce van de Noordzee, de zeebaars.
«
»
04:00 Het weekmenu
Ijslandse brandade // Ribbetjes 'Korean Style' met zoete aardappel // Gemarineerde aubergines met couscous // Minestrone met gevuld brood
«
»
04:35 BBQ vanavond?!
Kip citroen, aubergine tomaat, gevuld brood met parmaham
«
»
04:55 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken de chef die kookt voor wie houdt van comfort food zonder tuttebelle(n): Beeckman Jelle! Hij gaat voor tortelloni die hij gaart in een pompoensoep en afwerkt met boerenham.
«
»
05:15 Karola's Kitchen
Gewoon gezond & goed eten kan altijd n overal. Zelfs 's middags op het werk. Daar overtuigt Karolien ons van met 2 lunches on the go.
«
»
05:40 Comfort Food
Onder het motto "boost je baaldag!" maakt Jeroen De Pauw heerlijk Comfort Food. Vandaag wordt dat een Mexicaanse schotel met alles erop en eraan, inclusief de nacho's!
«
»
05:55 De smaaktoerist
Jeroen De Pauw bezoekt een Waals wijndomein, maakt kennis met een hippe boterboer en een bijzondere escargotkweker. Met zijn buit maakt hij een zalige pasta.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers