TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Brandweerman Sam
«
»
06:05 Moominvalley
Een vulkaan in de Moominvallei staat op punt van uitbarsten, maar Snuisterik is er nog niet. Moomintrol gaat met Troela en Snif naar hem op zoek.
«
»
06:30 Kabouter Plop
De kabouters organiseren een wedstrijd verspringen. Klus beweert immers de beste verspringer van het dorp te zijn.
«
»
06:35 Kabouter Plop
Kwebbel vuurt op iedereen tientallen vragen af omdat ze altijd alles wil weten. Haar vriendjes vinden dat ze veel te nieuwsgierig is en besluiten haar een lesje te leren.
«
»
06:40 Spirit: Samen vrij
Tekenfilm.
«
»
07:05 Hallo K3
Kristel probeert innerlijke rust te vinden en slaat aan het mediteren. Ze geeft ontspannende massages die op veel bijval kunnen rekenen.
«
»
07:30 Skilz
Een geluk bij een ongeluk heeft Lara's heliview het ganse voorval met de motorrijder en Merel vastgelegd. Op die manier komt ook Quinten er achter dat de motorrijder diefstallen pleegt in de buurt.
«
»
07:45 Skilz
Quinten, Kamiel, Sofie en Lara zijn nog steeds niet te spreken over Merel, die een nieuw nummer van SKILZ heeft gestolen om er vervolgens een eigen versie van te brengen met haar band ROCK's COOL.
«
»
07:55 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:10 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
08:35 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
08:55 Verhalen uit Arcadia: 3 Onder
Een paar tienerkoninklijken en hun lijfwacht ontsnappen van hun thuisplaneet en proberen zich op aarde te mengen.
«
»
09:20 VLOGLAB #Stories
Jeugdreeks.
«
»
09:40 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: pasta carbonara & pompoensoep met tomaat en geroosterde kikkererwten.
«
»
09:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een visser heeft iets ongewoons opgevist uit de visvijver. Koen en Tineke gaan op zoek naar de rechtmatige eigenaar. Floor en Velimir worden opgeroepen voor een kabouterdiefstal.
«
»
12:30 Lisa
Lisa staat er helemaal alleen voor. Katja begrijpt niet dat ze Gert verdedigt. Lars slaagt erin Olivia mee te slepen in een spannend avontuur.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Terwijl Emma naarstig blijft proberen om Guido te verleiden, blijft hij alle intimiteit afblokken. Niko wordt nog steeds helemaal opgeslorpt door de echtelijke problemen van zijn buren.
«
»
14:10 David
Pieter blijft boodschappen inspreken op de gsm van Sofie, die naar de Caraïben is gevlogen om David te zien. Hij is dolgelukkig met haar bezoek en laat haar zijn eiland zien.
«
»
14:40 David
Lotte ziet een fantastische toekomst voor David als kunstschilder en ze polst of hij bereid is om enkele van zijn schilderijen op te hangen in haar galerie.
«
»
15:10 Night Shift
Een jong koppeltje raakt betrokken bij een auto-ongeval en wordt binnengebracht op de spoed. De twee waren onderweg om in het geheim te trouwen...
«
»
16:00 Cougar Town
Het is Valentijnsdag en Jules hoopt dat Grayson eindelijk eerlijk zal zijn over zijn gevoelens voor haar. Travis schakelt Laurie in om een sexy cadeau te vinden voor Kirsten.
«
»
16:25 Cougar Town
Wanneer Jules zich te veel bemoeit met Travis, grijpt Ellie in. Ze vertelt Jules dat het hoog tijd is om haar zoon los te laten. Bobby en Laurie willen Penny Can commercialiseren.
«
»
16:45 Aspe
Het team van Van In wordt geconfronteerd met enkele bizarre moorden. Carrossier Freddy Verstraete wordt in zijn eigen garage dood aangetroffen, zijn handen vastgebonden aan het stuur van een 4x4.
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Koen en Tineke krijgen een noodoproep naar aanleiding van geweerschoten in een woonwijk. Eric en Brigitte onderzoeken een verdacht overlijden. Alles wijst in de richting van roofmoord.
«
»
18:25 Lisa
Lisa en Jonas hebben een hoogoplopende discussie. De Drift-campagne slaat in als een bom. Vic houdt de boel recht op Massa. De Keetal kan niet opengaan wegens vandalisme.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
20:05 Familie
Véronique voelt zich slecht en stort haar hart uit bij Rudi. Brahim heeft verrassend nieuws. Sam zet Niko onder druk om zijn gevoelens onder ogen te zien.
«
»
20:35 The Voice Kids
De ontknoping van 'The Voice Kids' nadert. De resterende kandidaten zorgen voor een knaller van een halve finale die ook de coaches helemaal sprakeloos achterlaat.
«
»
22:30 Chicago Med
Het ziekenhuis gaat in lockdown wanneer een man met een pistool medisch personeel gegijzeld houdt.
«
»
23:25 Chicago Med
Dr. Charles en dr. Manning zijn het niet eens over de behandeling van een patiënt die zichzelf vergiftigt. Dr. Halstead heeft een vermoeden over wie het nieuwe vriendje van Natalie is.
«
»
00:20 Night Shift
Een jong koppeltje raakt betrokken bij een auto-ongeval en wordt binnengebracht op de spoed. De twee waren onderweg om in het geheim te trouwen...
«
»
01:10 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:40 Maya!
Tijdens het spelen verwoesten Maya en Willy per ongeluk het huisje van een kleine rups. Maya wil hem helpen om een nieuw mooi en rustig plekje te vinden.
«
»
05:50 Denver: De allerlaatste dino
Terwijl de meeste kinderen dromen van een hond of kat als huisdier, heeft Cliff een dinosaurus, Denver. Samen met hun vrienden komen de twee keer op keer in knotsgekke avonturen terecht.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers