TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Seven Year Switch
Reality-show.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:30 Blind Getrouwd - Australia
Er staat opnieuw een stapavond gepland. De mannen hebben vooral heel veel lol, maar bij de vrouwen is er het nodige drama. Tamara eist antwoorden van Jess.
«
»
12:45 Blind Getrouwd - Australia
De beschuldigingen die Jess heeft gemaakt richting Ning gaan de groep rond bij de dinner party. Jess biedt Mark haar verontschuldigingen aan, maar Ning gelooft haar niet.
«
»
14:00 Blind Getrouwd - Australia
De laatste ceremonie is aangebroken. De stellen houden goede gesprekken met de experts. Jess en Dan vertellen de groep eindelijk de waarheid en laten Mick en Tamara in tranen achter.
«
»
15:25 Blind Getrouwd - Australia
Het is de laatste week van het experiment. De experts willen dat iedereen gaat praten met een andere deelnemer, om zinvolle adviezen te krijgen en te geven.
«
»
16:40 Blind Getrouwd - Australia
De stellen hebben hun laatste date. Ning is onzeker nadat ze tijdens hun laatste nacht samen is afgewezen door Mark. Cam wil de eerste dans met Jules herbeleven.
«
»
17:40 The Big Body Hotel
De 60-jarige Jude verloor al haar zelfvertrouwen toen haar ex haar plots verliet. Zal ze met de hulp van coach Mel opnieuw ongegeneerd durven dansen?
«
»
18:40 Departure
Wanneer vlucht TransOcean Flight 716, met 256 passagiers aan boord, boven de Atlantische Oceaan plots van de radar verdwijnt, wordt crashdeskundige Kendra Malley opgeroepen om de zaak te onderzoeken.
«
»
19:35 Departure
Terwijl er verder gezocht wordt naar brokstukken van het gecrashte vliegtuig, komen de onderzoekers ook meer te weten over het leven van piloot Donovan.
«
»
20:30 Ontvoerd
De 13-jarige Dario woont al vijf jaar in Peru, waar zijn moeder hem naartoe heeft ontvoerd in 2013. Zijn vader, Ruud, wint alle rechtszaken, maar is nog altijd niet herenigd met zijn zoon.
«
»
21:30 Gold Coast Medical
De artsen verrichten alweer een wonder bij een van hun kleinste patiënten, eerstehulpverleners bekommeren zich om een verwarde man, en Tracy hoopt dat plastisch chirurg Raja Sawhney haar kan helpen.
«
»
22:30 Dr. Christian Will See You Now
In zijn gloednieuwe kliniek biedt dr. Christian met zijn team van medische professionals een unieke service, die helemaal is toegesneden op de behoeften van zijn patiënten.
«
»
23:30 Het spreekuur
De 43-jarige Katrien uit Beveren heeft zoals heel wat Vlamingen last van pijnlijke spataders. Dokter Clara onderzoekt haar patiënte en verwijst haar door naar een vaatchirurg.
«
»
00:25 Embarrassing Bodies - Kids Specials
Dokter Christian krijgt een jong meisje over de vloer dat luizen heeft. Dokter Dawn ontfermt zich over Jeevan, die door zijn slechte eetgewoonten een neurologische aandoening heeft opgelopen.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

LAPD-agent Brian O'Conner gaat undercover in de duistere wereld van de illegale straatraces. Een van de meest beruchte racers van Los Angeles - Dominic Toretto - wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij een reeks gewapende overvallen op vrachtwagens. Met bijzonder veel moeite én een splinternieuwe uitgebouwde sportwagen, slaagt O'Conner erin door te dringen tot diens hechte en selecte vriendengroep. Ondanks het feit dat alle sporen in Toretto's richting wijzen, acht O'Conner het onwaarschijnlijk dat die achter de overvallen zit. Maar hij weet ongetwijfeld meer.

'The Fast and the Furious', film uit 2001 met oa. Vin Diesel en Paul Walker, om 22.20 uur bij VTM 2.

Dossiers