TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:55 Verwacht op VTM 3
«
»
10:50 The Catch
Alice is verrast wanneer iemand uit haar verleden opduikt en haar om hulp vraagt. Ben en Margot worden gedwongen om samen te werken.
«
»
11:40 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:10 Inside Out
De 11-jarige Riley verhuist met haar familie van een dorpje naar het bruisende San Francisco. Dat zorgt bij Riley voor heel wat emoties.
«
»
15:55 The Bold Type
Jane start met de vruchtbaarheidsbehandelingen en wordt gevraagd om haar ervaringen neer te pennen in een artikel. Sutton trekt in bij Richard.
«
»
16:45 L.A.'s Finest
Het team opent de jacht op de ongrijpbare Arlo. Syd belandt in een familiecrisis wanneer haar vader nog een dochter blijkt te hebben. McKenna staat voor een moeilijke beslissing.
«
»
17:50 L.A.'s Finest
Nancy kan niet anders meer dan haar man in te lichten over haar verleden. Ondertussen probeert het team een bende dieven op te sporen.
«
»
18:50 Ace Ventura - When Nature Calls
Fulton Greenwall overtuigt dierendetective Ace Ventura om een heilige vleermuis terug te vinden. Als het dier niet wordt gevonden, breekt er een oorlog uit tussen twee stammen.
«
»
20:30 Vikings
In IJsland ontdekt Ubbe de waarheid over Kjetills verleden. Hij moet nu een moeilijke beslissing nemen. In Noorwegen heeft de strijd tegen de Rus grote gevolgen gehad.
«
»
21:25 Vikings
Ivar, Hvitserk, prins Oleg en prins Igor keren terug naar Kiev, maar dat blijft niet zonder gevolgen voor Igor. De nederlaag van de Rus leidt tot een machtsvacuüm in Kattegat en Kiev.
«
»
22:30 Godfather of Harlem
Na zich drie maanden schuil gehouden te hebben voor Chin Gigante en de Italianen vindt Bumpy Johnson het hoog tijd om actie te ondernemen.
«
»
23:45 The Passage
Na de explosie worden verrassende allianties gevormd en keert een sleutelfiguur terug om iedereen te overtuigen om voor hun leven te vechten.
«
»
00:35 The Catch
Ben praat met Alice over hun relatie. Ondertussen helpt hij Justine met de grootste zaak uit haar leven.
«
»
01:20 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

LAPD-agent Brian O'Conner gaat undercover in de duistere wereld van de illegale straatraces. Een van de meest beruchte racers van Los Angeles - Dominic Toretto - wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij een reeks gewapende overvallen op vrachtwagens. Met bijzonder veel moeite én een splinternieuwe uitgebouwde sportwagen, slaagt O'Conner erin door te dringen tot diens hechte en selecte vriendengroep. Ondanks het feit dat alle sporen in Toretto's richting wijzen, acht O'Conner het onwaarschijnlijk dat die achter de overvallen zit. Maar hij weet ongetwijfeld meer.

'The Fast and the Furious', film uit 2001 met oa. Vin Diesel en Paul Walker, om 22.20 uur bij VTM 2.

Dossiers