TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Maya!
Maya en haar vriendje Willy komen Tekla de spin tegen. Ze is helemaal over haar toeren en de vriendjes hebben de grootste moeite om haar te kalmeren.
«
»
06:10 Maya!
Maya en Willy vinden tijdens hun zoektocht naar stuifmeel een geheime boomhut. Ze blijkt bewoond door Hendrik de mier die een maankijker bezit.
«
»
06:20 Dawn of the Croods
Grug neemt Ugga op sleeptouw om haar jachtinstinct te trainen, maar er zijn bepaalde dieren die ze gewoonweg niet kan vangen.
«
»
06:45 Lol
Bekende YouTubers, TikTokkers en BV's geven hun mening over virale YouTube-clips en beelden uit het vtm-archief. De duo's gaan uit hun dak als ze de clips die ze te zien krijgen naspelen.
«
»
06:50 Lol
Bekende YouTubers, TikTokkers en BV's geven hun mening over virale YouTube-clips en beelden uit het vtm-archief. De duo's gaan uit hun dak als ze de clips die ze te zien krijgen naspelen.
«
»
07:05 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
07:25 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
07:50 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:05 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:15 Hallo K3
Josje verafgoodt het oude originele voetbaltruitje van Wesley Sneijder. Ze gelooft dat het geluk brengt. Dat het stinkt kan haar niet deren, ze wil dat Nederland wint tegen België.
«
»
08:40 Hallo K3
Kristel is helemaal in de wolken wanneer ze op blind date vertrekt. Karen heeft een echte baaldag, maar leert dankzij Marcel een wel heel bijzondere nieuwe vriend kennen.
«
»
09:05 Lenderd
Magazine.
«
»
09:10 Booh!
Jeugdserie.
«
»
09:20 Booh!
Jeugdserie.
«
»
09:30 Nonkel Jef
Bruno experimenteert met een zelfgemaakt groeimiddel voor zijn planten. Hij maakt iedereen wijs dat enkele druppeltjes volstaan om alles in een klap groter te maken. Zotten Dré gelooft het verhaaltje.
«
»
09:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 Chicago Fire
Severide is niet te spreken over de houding van Cruz. Boden loopt een vroegere vriend van hem tegen het lijf.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:35 Snackmasters UK
Fred Sirieix daagt chefs Anna Haugh en Aktar Islam uit om de populaire kaaschips Quavers na te maken. Slagen ze erin om de textuur en smaak identiek te krijgen?
«
»
14:45 De Smurfen en het Verloren Dorp
Smurfin vindt een mysterieuze landkaart die naar het Verloren Dorp leidt. Samen met haar beste vriendjes Brilsmurf, Klungelsmurf en Potige Smurf vertrekt ze op een spannende speurtocht.
«
»
16:40 Goed Verlof
Guga zoekt voor het koppel Claudia en Bart een high-end vakantie in eigen land. Niet gemakkelijk, want Claudia kiest altijd voor de meest veilige optie terwijl haar man meer afwisseling wil op reis.
«
»
17:45 Vakantiehuis for Life
Julie Van den Steen verrast de kandidaten met een leuke activiteit, maar voor het zover is, komen de renovatiewerken op kruissnelheid.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:55 Tien om te zien: De zomer van 199X
In de zomer van 1997 vindt Isabelle A haar hemel op aarde dankzij Willy Sommers. K.I.A. bezingt de zomer in het Aarschots en Sergio vertaalt.
«
»
21:05 Paniekzaaiers
Gaston en Leo worden als gemotoriseerde agenten op de weerloze stad losgelaten. Waar zij verschijnen, is de paniek nooit ver uit de buurt. Maar ook op het politiebureau zaaien ze vertwijfeling.
«
»
23:10 De wereld rond met 80-jarigen
Deze week vliegen de 80-jarigen naar het adembenemende Zuid-Afrika, het land waar vooral natuurliefhebber René zijn hart ophaalt. In het Krugerpark hopen de 80-jarigen de 'big five' te spotten.
«
»
00:20 Gooische vrouwen
Willemijn en Anouk gooien mekaar harde verwijten naar het hoofd, maar hun vriendschap komt pas echt onder druk te staan wanneer de kunstenares onthult dat Evert verliefd op haar is.
«
»
01:25 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:55 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:25 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:35 Maya!
De maan schuift voor de zon en de dieren raken van slag. Het is pikdonker en Willy en een aantal kleine bijtjes kunnen de korf niet meer vinden.
«
»
05:45 Maya!
Willy is ineens bang voor schaduwen. Maya wil helpen met een schaduw-toneelstukje. Maar dan komen Bees en Boos langs. Willy verjaagt ze door zelf een schaduw-toneelstuk op te voeren.
«
»
05:55 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Robin en Elise zijn twee creatieve duizendpoten, maar ze weten niet wat ze willen. Ze willen zich volledig laten verrassen door onze makelaars. Het enige wat echt belangrijk is, is dat de woning ligt in een levendig dorp van waar je met de trein maximum 40 minuten reist naar Antwerpen. Budget: 240.000 euro.

'Huizenjagers', om 19.40 uur op Play4.

Dossiers