TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
10:50 La grande vadrouille
Tijdens de Tweede Wereldoorlog wordt boven Parijs een Engelse bommenwerper neergeschoten door de nazi's. De drie bemanningsleden overleven, maar belanden in het hart van de bezette stad.
«
»
13:10 The A-Team
Een auto wordt tijdens een race gesaboteerd. Dit trekt de aandacht van het A-Team omdat de auto van een vriend van Hannibal is.
«
»
14:15 The A-Team
Face zegt het A-Team vaarwel nadat de overheid hem gratie heeft verleend.
«
»
15:15 The Graham Norton Show
Gasten: Melissa McCarthy, Octavia Spencer, David Schwimmer, Nick Mohammed, Frank Skinner en Michelle Visage. Muzikale gast: Steps.
«
»
16:20 The Graham Norton Show
Gasten: Tom Cruise, Jennifer Connelly, Miles Teller, Felicity Jones, Wunmi Mosaku en John Bishop. Muzikale gast: Years & Years.
«
»
17:25 Altijd prijs
De inflatie en de eurocrisis doen Rudy panikeren. Hun geld wordt alsmaar minder waard als het op de bank blijft staan. Rudy vraagt advies aan zijn bankdirecteur.
«
»
17:55 De Wegpolitie UK
In moderne achtervolgingsauto's worden schurken opgespoord, soms met behulp van politiehonden en gewapende agenten, alles om gewelddadige misdadigers maar van de straat te krijgen.
«
»
18:55 De Wegpolitie UK
Deze week rekenen Liam Sewell en politiehond Vader een vluchtende verdachte in, Kev Salter en Spike redden een man die met zijn auto over de kop is geslagen.
«
»
19:55 Altijd prijs
Wanneer Jasper op een ochtend met zijn vriendin aan de ontbijttafel verschijnt, is het even schrikken. Blijkbaar heeft hij al maanden een relatie met Julie.
«
»
20:30 Jaws
Op het strand van de Amerikaanse badplaats Amity spoelt het lijk van een jonge vrouw aan. Sheriff Martin Brody denkt dat een grote witte haai de wateren onveilig maakt.
«
»
22:50 Absurdistan
Jeron, Thomas en Bert proberen ex-Miss België Joke Van de Velde te overtuigen van hun probleemoplossend vermogen. Joke sukkelt namelijk zelf met een persoonlijk probleem.
«
»
23:35 Devs
Lily verzet zich niet meer tegen de plannen van haar bazen, uit angst dat ze boven de wet staan. Dit is echter niet genoeg voor Kenton, die haar dwingt om naar een psychiater te gaan.
«
»
00:35 The Guardians
Een inheemse gemeenschap in Mexico confronteert de interne verdeeldheid en illegale houthakkers om het oude bos, dat ze zelf bijna vernietigd hadden, te kunnen redden.
«
»
01:40 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

LAPD-agent Brian O'Conner gaat undercover in de duistere wereld van de illegale straatraces. Een van de meest beruchte racers van Los Angeles - Dominic Toretto - wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij een reeks gewapende overvallen op vrachtwagens. Met bijzonder veel moeite én een splinternieuwe uitgebouwde sportwagen, slaagt O'Conner erin door te dringen tot diens hechte en selecte vriendengroep. Ondanks het feit dat alle sporen in Toretto's richting wijzen, acht O'Conner het onwaarschijnlijk dat die achter de overvallen zit. Maar hij weet ongetwijfeld meer.

'The Fast and the Furious', film uit 2001 met oa. Vin Diesel en Paul Walker, om 22.20 uur bij VTM 2.

Dossiers