TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:05 Britain's Most Expensive Houses
John en Mary bekijken een villa die op veertig hectare staat voor een klant die miljonair is. Leena en Shereen stellen twee 'Instagrammable' appartementen samen. Managing director Guy neemt een van zijn grootste klussen ooit aan.
«
»
06:55 MasterChef UK
De overige twaalf deelnemers worden opgesplitst in twee groepen en maken voor het eerst kennis met een professionele keuken wanneer ze verantwoordelijk worden gesteld voor een gehele lunch. De eerste groep gaat naar Frog in Covent Garden in Londen.
«
»
07:50 Temptation Island: Love or Leave
Een nieuw koppel doet zijn intrede. Op de eerste avond verbreekt Antonio echter al een aantal afspraken, waardoor het fotolijstje van Cleo al binnen een paar uur na binnenkomst afgaat.
«
»
08:40 Chasing Beauty
De borstvergroting en BBL van Jada is geslaagd maar ze reageert heftig op de narcose. Ze beseft dat haar jeugd een diepe impact heeft nagelaten op haar huidige denkpatroon en haar huidige zelfbeeld.
«
»
09:20 Miss Transgender
In heel Groot-Brittannië strijden transgender vrouwen in een wedstrijd om te bepalen wie de eerste Miss Transgender van het Verenigd Koninkrijk wordt.
«
»
10:15 Dr. Phil
Dr. Phil bespreekt de populariteit van online uitdagingen en hoe deze steeds onveiliger en in sommige gevallen dodelijk zijn geworden. Gezinnen die kinderen hebben verloren door het verstikkingsspel 'de blackout-challenge' vertellen hun verhaal.
«
»
11:10 Britain's Most Expensive Houses
Makelaar Lee probeert een koper te vinden voor Huxley House op Billionaire's Row dat 17,5 miljoen pond waard is. Toby hoopt dat hij Black House in York kan verkopen dat 1,1 miljoen pond waard is, inclusief een draaitafel voor auto's.
«
»
12:05 MasterChef UK
De tweede groep deelnemers krijgt hun eerste kennismaking met professioneel koken bij Ella Canta in Londen, onder leiding van chef-kok Martha Ortiz. De zes deelnemers zijn verantwoordelijk voor het opdienen van elk gerecht dat op het menu staat.
«
»
13:15 Love it or List it Australia
Damien en Olivia uit Queensland wonen in een huis met een prachtig uitzicht, maar met een slechte indeling. Neale probeert het verouderde interieur te transformeren tot een benijdenswaardig huis, terwijl Andrew op zoek gaat naar een andere woning.
«
»
14:20 Blind Gekocht NL
Safariparkmedewerker Matthijs en vakantiespecialist Koen wonen in België. De huizenmarkt in Nederland heeft de mannen bijna verplicht om naar België te vluchten. Terugkomen is dan nog niet zo makkelijk, maar dit komt ook door de mannen zelf.
«
»
15:30 Dr. Phil
Dr. Phil bespreekt de onevenredige behandeling van zwarte Amerikanen bij arrestaties, schietpartijen en moorden. Wat de 'defund the police'-beweging betekent en of de slogan misleidend is.
«
»
16:25 The Sky is the Limit
Guy en Sona hebben verhuisplannen en doen al volop prospectie aan de Palm van Dubai. Jopi en Katty hebben vakantie en trekken naar hun appartement in Zeeland. Niels mag volgend seizoen rijden voor Lamborghini.
«
»
17:25 Komen eten
Fernand uit Herk-de-Stad is 55 en stamt af van een schrijnwerkersfamilie. Hij is dus uit het juiste hout gesneden. Met hout werken is voor hem een echte passie. Het vraagt enorm veel productkennis, en op die manier kun je het vergelijken met koken.
«
»
18:10 Love it or List it Australia
Sam en Uttam wonen al elf jaar in hun huis. Sam houdt van de locatie en voelt zich er thuis. Maar Uttam vindt deze klassieker uit de jaren zeventig een woning voor oude mensen en verlangt naar iets nieuws dat meer geschikt is voor hun gezin.
«
»
19:15 Blind Gekocht NL
De pasgetrouwde Martijn en Boy wonen met plezier in Utrecht, maar willen graag terug naar hun roots in het oosten. Een dorp in Twente vinden ze te rustig, maar Hanzestad Deventer lijkt voor hen de perfecte tussenstap.
«
»
20:35 The Sky is the Limit
Frederik heeft Willy Naessens op bezoek, Romy heeft wat tijd voor zichzelf nodig en geniet van een dagje in de wellness. Niels is volop bezig met de voorbereidingen van de babyborrel voor dochtertje Jayme-Lee.
«
»
21:35 Komen eten
De 47-jarige Mirjam woont in Schoten en baat er een kapsalon uit. Het liefst knipt ze mannenkapsels want 'die maken daar veel minder spel van dan vrouwen'. Mirjam wil graag mensen tevreden maken en hen vrolijk naar huis laten terugkeren.
«
»
22:25 Huizenjagers
Charlien en Hilde gaan op zoek naar een co-housingproject zodat het hele gezin kan instaan voor de zorg van de broer van Charlien.
«
»
23:25 Temptation Island: Love or Leave
De twijfels van Iris over haar relatie groeien, waardoor ze zelf een bekentenis uit het verleden doet. Het vuur gaat af vlak voordat de mannen richting hun tweede kampvuur gaan. Een kampvuur dat inslaat als een bom.
«
»
00:35 Love Triangle Australia
De zes oorspronkelijke singles gaan op blind dates met de kandidaten die ze niet hebben gekozen, terwijl hun gekozen match thuis blijft. Rode vlaggen verschijnen, nieuwe vlammen ontstaan, en een van de singles kent zijn date al.
«
»
01:50 Love Triangle Australia
De deelnemers zijn geschokt als de afgewezen kandidaten bij de oorspronkelijke koppels intrekken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers