TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:35 Paramedics
Steve en Emily zijn op alles voorbereid als ze een iemand tegenkomen die het heet heeft en duizelig is. Eamon is niet onder de indruk van Mike's gevoel voor mode. Een voormalige doodgraver verrast Cullen door in het aangezicht van de dood te lachen.
«
»
08:20 MasterChef UK
Er zijn nog maar negen amateurkoks over. De koks hebben één uitdaging: één gerecht binnen negentig minuten maken waarmee ze de jury weten te overtuigen en uiteindelijk een plek in de halve finale weten veilig te stellen.
«
»
08:50 Love Island
Sexy singles verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden. Om zo lang mogelijk op het eiland te blijven, moeten de singles koppels vormen. Kijkers bepalen welke deelnemers in de show blijven.
«
»
09:30 Million Dollar Listing Los Angeles
Tracy gaat de strijd aan met Flagg voor zijn aanbod in de Flats. In Beverly Hills wordt Altman verliefd op een meesterwerk uit het midden van de eeuw. James probeert een deal te sluiten voor Bernard Harvey en zijn vrouw in de Valley.
«
»
10:15 Million Dollar Listing Los Angeles
Abbot Kinney is moeilijk te verkopen voor Tracy, maar het is niet zo moeilijk als haar ruzie met Fredrik. Altman wil zijn slechte gedrag als kind goedmaken door zijn ouders iets speciaals te geven. Flaggs deskundigheid wordt op de proef gesteld.
«
»
11:00 Dr. Phil
Van miljoenen mensen zijn hun meest persoonlijke foto's zonder hun toestemming online geplaatst, vaak met hun echte naam en identificerende informatie. Een moeder probeert een pornosite te sluiten waarop afbeeldingen van haar dochter staan.
«
»
11:50 Paramedics
Steve racet naar een afgelegen bos waar een enorme boom is omgevallen en het been van een man heeft verbrijzeld. Cullen neemt drastische maatregelen om een ernstig zieke patiënt te redden. Emily met heimwee adopteert een oma voor de dag.
«
»
12:45 MasterChef UK
De beroemde chef-kok Theo Randall geeft de zes overgebleven koks de opdracht om een voortreffelijk gerecht te maken dat geïnspireerd is op de Italiaanse keuken.
«
»
13:20 The Block Australia
Steph en Gian roepen de hulp in van deskundigen om inspirerende kinderkamers te creëren. Een avondje uit ter gelegenheid van de verjaardag van Ash helpt bij het herstel van gebroken relaties.
«
»
14:30 Blind Gekocht NL
Lynn en Martijn wonen in een oud en gehorig appartement in Apeldoorn. Ze zijn bijna tien jaar samen en zijn toe aan de volgende stap. Hun huidige woning heeft Lynn er vier jaar geleden doorheen geduwd, wat ze Martijn niet weer wil aandoen.
«
»
15:45 Dr. Phil
Verloskundige-gynaecoloog en oncoloog James Heaps wordt schuldig bevonden aan aanranding en wangedrag jegens patiënten. Honderden beweren dat ze seksueel zijn misbruikt tijdens onderzoeken. Vier overlevenden spreken zich uit.
«
»
16:35 The Sky is the Limit
Deze reportagereeks werpt een exclusieve blik op het leven van succesvolle Belgen. Ze hebben keihard gewerkt om een fortuin te verzamelen en ze hebben het helemaal gemaakt in het leven.
«
»
17:30 Zo Man Zo Vrouw
Jani maakt deze week kennis met een wel erg speciaal koppel. Lieke verdient deels de kost als zeemeermin en haar vriend Matthias heeft een erg apart gevoel voor stijl.
«
»
18:15 The Block Australia
De raarste ideeën beginnen vorm te krijgen als de teams de ultieme kinderkamers creëren.
«
»
19:20 Blind Gekocht NL
Vera en Casper huren in het mooie centrum van Leiden. Vooral Vera vindt het moeilijk om de bruisende stad te verlaten. Ze weten ook nog niet goed of ze nou op zoek zijn naar een jaren dertig woning, nieuwbouw of toch een appartement.
«
»
20:35 Help! We Bought a Hotel
Van saaie verblijven en verouderde paleizen tot vervallen kamers en verloederde bed-and-breakfasts. Onverschrokken renovateurs blazen nieuw leven in lege en verwaarloosde hotels, pensions en herenhuizen.
«
»
21:35 Help! We Bought a Hotel
Van saaie verblijven en verouderde paleizen tot vervallen kamers en verloederde bed-and-breakfasts. Onverschrokken renovateurs blazen nieuw leven in lege en verwaarloosde hotels, pensions en herenhuizen.
«
»
22:35 Million Dollar Listing Los Angeles
Fredrik en Altman keren terug naar Beverly Park met een bod, maar de verkoper test hun relatie. Flagg organiseert een exclusief diner terwijl hij een deal probeert te sluiten in de Beverly Hills Flats.
«
»
23:35 Million Dollar Listing Los Angeles
Flagg heeft nog geen koper gevonden voor het huis van Suzanne Somers, maar het zou desondanks wel eens verkocht kunnen worden. Tracy en haar dochters controleren de vorderingen van hun nieuwe huis. Fredrik en Altman kopen allebei een huis aan zee.
«
»
00:35 Botched
Dr Dubrow voert een hersteloperatie uit nadat een vrouw haar borstimplantaten heeft laten verwijderen. Dr Nassif geeft de opgevulde lippen van een vrouw hun normale vorm terug.
«
»
01:30 Botched
Dr Nassif helpt een vrouw met een scheve neus. Een andere vrouw steekt de oceaan over om te worden geholpen met haar cupmaat J.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers