TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Paramedics
Nat en Leonard gaan naar het zwembad van een hotel nadat een romantisch uitstapje voor een jonge moeder op een ramp uitloopt. Eamon en Mike behandelen een getraumatiseerd kind dat is aangevallen door een hond.
«
»
08:00 MasterChef UK
Tijdens de laatste week van de voorrondes moeten de koks indruk maken op de voormalige 'MasterChef'-deelnemers Natalie Coleman, Mat Follas en Jack Lucas. Kwartel, chorizo, beenmerg, kabeljauw en inktvis behoren tot de aanwezige ingrediënten.
«
»
09:00 Love Island
Sexy singles verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden. Om zo lang mogelijk op het eiland te blijven, moeten de singles koppels vormen. Kijkers bepalen welke deelnemers in de show blijven.
«
»
09:45 Botched
Een transgendere vrouw liet in Mexico haar neus corrigeren, maar het resultaat is rampzalig. Een jonge vrouw komt helemaal uit Groot-Brittannië om nog onechter te lijken.
«
»
10:25 Botched
Dr Nassif helpt een moeder van drie kinderen met een loopneus die aan blijft houden. Dr Dubrow helpt een vrouw die ertoe werd overgehaald grote borstimplantaten te nemen.
«
»
11:10 Dr. Phil
Philecia's niet-gediagnosticeerde knobbel blijkt borstkanker in fase 4. Een vrouw bezoekt dertig artsen vanwege migraine voordat ze een diagnose krijgt. Een 27-jarige atlete belandt in een rolstoel en heeft een open hartoperatie nodig.
«
»
11:50 Paramedics
In het ruige bushland stort een auto honderd meter naar beneden in een ravijn en de redding van de gewonde bestuurder wordt een nachtmerrie voor vluchtverpleger Ray. Een tiener maakt een angstaanjagende val.
«
»
12:40 MasterChef UK
De deelnemers moeten indruk maken op de winnaar van 2014, Ping Coombes, en de finalisten van 2011, Tom Whittaker en Jackie Kearney. Lamslende, kippendijen, sint-jakobsschelpen, zalmfilets en garnalen behoren tot de aanwezige ingrediënten.
«
»
13:45 The Block Australia
Scotty speelt voor koppelaarster en een keukeneiland brengt een van de teamleden in tranen.
«
»
14:40 Blind Gekocht NL
Yort en Merel wonen met hun twee zoontjes in Assendelft. Hun huis wordt nu echt te klein, dus willen ze graag verhuizen. Ze komen er samen absoluut niet uit en hebben dringend hulp nodig.
«
»
15:50 Dr. Phil
Kimberly en Angel vertellen dat ze hun tienjarige dochter, Amerie, hebben verloren door een schutter op school. Amerie's beste vriendin, Khloie, was in het klaslokaal toen de schutter binnenkwam. Khloie's ouders onthullen wat ze hen vertelde.
«
»
16:35 The Sky is the Limit
Deze reportagereeks werpt een exclusieve blik op het leven van succesvolle Belgen. Ze hebben keihard gewerkt om een fortuin te verzamelen en ze hebben het helemaal gemaakt in het leven.
«
»
17:25 Zo Man Zo Vrouw
De 24-jarige Tessa zou haar vriend Gregory graag eens wat deftiger gekleed zien. Nu draagt hij standaard een trainingsbroek en een t-shirt. Na hun nieuwe outfits zijn ze opnieuw even verliefd als vroeger.
«
»
18:10 The Block Australia
Terwijl de teams aan hun keukens werken, doen ze hun best om het buurthuis te voltooien.
«
»
19:20 Blind Gekocht NL
Daan en Caglayan wonen met hun zoontje in een sloopwoning in Utrecht. Ze zijn al lang op zoek naar een andere woning, maar hoe langer het duurt, hoe moeilijker het wordt. Ze moeten écht weg, maar dat lukt ze maar niet.
«
»
20:35 The Sky is the Limit
Deze reportagereeks werpt een exclusieve blik op het leven van succesvolle Belgen. Ze hebben keihard gewerkt om een fortuin te verzamelen en ze hebben het helemaal gemaakt in het leven.
«
»
21:25 Zo Man Zo Vrouw
Op kerstdag schakelen Niels Albert en zijn vriendin Valeska Jani in voor een feestelijke make-over. Met familiefeesten en recepties in aantocht is dat geen overbodige luxe. Een blik op hoe je als koppel stijlvol voor de dag komt.
«
»
22:15 Huizenjagers
Annelies en Nicolas zoeken een rustig plekje in Brasschaat, een mooie openstaande villa waar ze in alle rust buiten van de zon kunnen genieten.
«
»
23:10 Love Island
Sexy singles verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden. Om zo lang mogelijk op het eiland te blijven, moeten de singles koppels vormen. Kijkers bepalen welke deelnemers in de show blijven.
«
»
00:15 Open House: The Great Sex Experiment
Connor en Kirstie willen graag een man toevoegen aan hun relatie en ze willen dit proces beginnen met een trio. Chanice en Richardo willen hun relatie ook openbreken, maar ze krijgen te maken met een onverwacht probleem.
«
»
01:20 Open House: The Great Sex Experiment
Natalie en Tom twijfelen aan alles na wat intense intimiteit met Josh en Holly. Chanice en Richardo nodigen vijftien bewoners uit voor een orgie, maar Richardo wordt overweldigd door zoveel mensen die seks hebben in één kamer.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers