TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Sex and the City
Carrie ontmoet haar schoolliefde opnieuw. Miranda is verliefder dan ooit en Samantha doet alsof ze lid is van een sjieke exclusieve club.
«
»
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:56 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 A Place in the Sun
Mena en Bal Patel zijn op zoek naar een vakantiehuis in Orihuela Costa, hun favoriete deel van Spanje. Laura Hamilton doorzoekt de markt om geschikte huizen te vinden voor hun budget van 50.000 pond.
«
»
08:10 Hello Goodbye
Een jonge vrouw vertelt dat ze niet met haar familie op reis kon omdat ze veel last van heimwee heeft. Joris praat met een moslima over haar bekering tot de Islam.
«
»
08:50 Hello Goodbye
Een trotse moeder vertelt waarom haar dochter Lotus eigenlijk een wonder is. Joris praat met een jongen over hoe hij verliefd werd op zijn verpleegster.
«
»
09:40 The Block Australia
Scotty en Shelley bezoeken de teams om te zien hoe het staat met de tuinvorderingen.
«
»
10:30 Love it or List it Australia
Dana en Ray hopen het juiste huis te vinden na twee slechte koop- en verkoopbeslissingen. Neale stelt een renovatie van hun huisje in Lilyfield voor, terwijl Andrew hen probeert te inspireren om een nieuw huis te kopen.
«
»
11:30 Dr. Phil
Een vrouw vertelt hoe ze verslaafd raakte aan Xanax en Oxycodone. Ze kwam er later achter dat de pillen vermengd waren met de dodelijke synthetische opioïde fentanyl. Een voormalig drugsdealer geeft zijn kijk op de gevaren van het kopen van drugs.
«
»
12:10 Love Island Australia
Grant en Tayla komen terug uit de Hideaway en Sophie brengt nieuws dat twee jongens worden gedumpt.
«
»
13:10 Kavos Weekender
Kavos Weekender volgt een groep jonge Britse feestgangers die naar het bruisende resort Kavos, op Corfu trekken voor een onvergetelijk weekend vol nachtleven, feesten en avonturen.
«
»
14:05 Kavos Weekender
Het is het tweede weekend in de Griekse feesthoofdstad Kavos en El Jefe houdt zijn nieuwkomers goed in de gaten. Vooral nu Tash, Ethan, Lucy en Joel meer geïnteresseerd lijken te zijn in elkaar dan in de baan.
«
»
15:00 The Block Australia
Een terugblik op de afgelopen twaalf weken, waarin de deelnemers werkten aan hun huizen en tuinen.
«
»
16:15 A&E After Dark
Een man is betrokken bij een motorbotsing met een hert. Een jonge patiënt lijdt pijn doordat zijn enkel de verkeerde kant op staat. Het team behandelt een man die van de trap is gevallen.
«
»
17:10 Dr. Phil
Sinds het Amerikaanse Hooggerechtshof Roe vs. Wade heeft vernietigd, bevinden vrouwen zich in het middelpunt van juridische verwarring. Een vrouw en haar partner vertellen wat ze moesten doen om een legale abortus te krijgen.
«
»
17:55 Next Level Chef
De koks maken een gerecht op basis van alcohol. Eén chef-kok wordt geëlimineerd.
«
»
18:45 Love it or List it Australia
Jules en Erin hebben hun strandbungalow met drie slaapkamers in Brisbane gekocht voordat ze kinderen hebben gekregen. Nu ze twee kinderen hebben, is Jules nog steeds dol op het huis, maar Erin vindt het wel erg krap.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Tussen al het sloopwerk in het pension door maakt de familie een dagje vrij om Montana te helpen in haar nieuwe huis. Er moet geschrobd en geboend worden en dat gaat met de nodige uitdagingen, want ook het huis van Montana is nog niet helemaal af.
«
»
20:35 Bachelor in Paradise Australia
De koppels moeten beslissen of ze klaar zijn om een verbintenis buiten het paradijs aan te gaan.
«
»
21:45 Het roer om
Miranda en Robert verruilen hun Nederlandse snackbar voor een restaurant in het Afrikaanse Gambia. Ze komen er al snel achter dat aan het restaurant het een en ander mankeert. Zo is de stroomvoorziening gebrekkig, wat voor de nodige problemen zorgt.
«
»
22:40 A Place in the Sun
Lynda heeft over de hele wereld gereisd, maar het is het prachtige oosten van de Algarve in Portugal dat haar hart heeft veroverd. Met een budget van 175.000 pond struint Jasmine Harman de lokale markt af.
«
»
23:40 Love Island Australia
De gevolgen van de shock-dumping van de vorige week zorgen ervoor dat de emoties hoog oplopen in de Villa. Ondertussen gaat de nieuwe aankomst Teddy op een paar dates en veroorzaakt hij wat problemen.
«
»
00:50 Sex and the City
Miranda wil niet dat Steve haar nieuwe vriend leert kennen. Big moeten worden geopereerd en Carrie heeft het er erg moeilijk mee. Samantha wil niet hand in hand lopen met Smith.
«
»
01:15 Sex and the City
Miranda werkt teveel en moet meer tijd doorbrengen met haar baby. Een aantal vrouwen uit de synagoge stellen iets voor aan Miranda. Samantha zorgt voor een reclame voor Jerry. Berger wil een pauze.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Floor' - Bruno Wyndaele (VTM)

Bruno Wyndaele verwelkomt 100 kandidaten. Twee van hen spelen het eerste duel, waarbij de verliezer het spel meteen zal moeten verlaten. Na deze zenuwslopende eerste aflevering blijven er nog 89 kandidaten over. Zij strijden verder voor de hoofdprijs van 40.000 euro. Wie zal de strijd overleven?

'The Floor', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers