TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Sex and the City
Carrie's kritiek op Bergers boek was wellicht te hard. Charlotte maakt haar eerste sabbatmaaltijd klaar. Samantha en Jerry onderzoeken hun seksuele fantasieën.
«
»
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:20 A Place in the Sun
Steve en Jane weten dat het prachtige eiland Tenerife is waar ze zich uiteindelijk willen terugtrekken. Laura Hamilton laat ze vijf woningen zien en hoopt dat ze voor een ervan naar hun chequeboek zullen grijpen.
«
»
07:05 Travel Guides
De gidsen zijn in Maleisië voor een echt multiculturele ervaring. Van de bezienswaardigheden en geluiden van Kuala Lumpur tot de wildernis van Borneo, er is voor ieder wat wils.
«
»
07:55 Travel Guides
Het team gaat naar de meest relaxte plek in de Stille Zuidzee, Vanuatu, voor een tropisch avontuur.
«
»
08:50 The Block Australia
De race gaat van start na de voorlaatste onthulling. Een team zal de finish niet halen.
«
»
10:15 Love it or List it Australia
Antony ontmoette Anna, een mooie Australische stewardess, in het buitenland en samen wonen ze in Essendon North. Hij houdt van zijn bakstenen huis uit de jaren veertig en vindt niet dat ze hoeven te verhuizen, maar Anna schaamt zich voor het huis.
«
»
11:15 Dr. Phil
Dr Phil deelt verbazingwekkende updates en veranderingen over de gasten waar kijkers het meest naar vragen. Zo waren veel kijkers benieuwd of Stuart, die al vijftig jaar verslaafd is aan marihuana, erin geslaagd is zijn pijp aan de wilgen te hangen.
«
»
12:05 Love Island Australia
Een herkoppelingsceremonie geeft de jongens de controle en een meisje moet het eiland verlaten.
«
»
13:10 Hello Goodbye
Een jonge vrouw vertelt dat ze niet met haar familie op reis kon omdat ze veel last van heimwee heeft. Joris praat met een moslima over haar bekering tot de Islam.
«
»
14:00 Hello Goodbye
Een trotse moeder vertelt waarom haar dochter Lotus eigenlijk een wonder is. Joris praat met een jongen over hoe hij verliefd werd op zijn verpleegster.
«
»
14:55 The Block Australia
Jenny krijgt ruzie met haar tuinarchitect. Ankur en Sharon staan opnieuw in de schijnwerpers.
«
»
16:05 A&E After Dark
Het personeel is geschokt als een jonge man wordt binnengebracht met steekwonden. Een patiënt in een toga denkt dat het een goed idee is om een ambulance te stelen. Twee dokters proberen de enkel van Tom in positie te krijgen.
«
»
17:00 Dr. Phil
Dr. Phil, de huispsycholoog van Oprah Winfrey, helpt gasten met hun problemen. Hij doet dit met zijn unieke manier van analyseren en een directe confronterende benadering.
«
»
17:50 Next Level Chef
Chef-koks moeten de sandwich naar een hoger niveau tillen. Alle ingrediënten moeten rijk van smaak zijn en smakelijk voor het oog. De chef-kok die er niet in slaagt een broodje van topklasse te bereiden, wordt geëlimineerd.
«
»
18:45 Love it or List it Australia
Nathan en Emily staan op een tweesprong over wat ze moeten doen met hun huis dat ze minder dan twee jaar geleden hebben gekocht. Emily wil het huis opknappen, terwijl Nathan vooral de hoeveelheid onderhoud ziet die nodig is voor de tuin en wil weg.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Over twee en een halve maand moet het pension operationeel zijn en dus is er veel stress. Daarnaast zijn ook beide dochters aan het verhuizen. Om die reden is Montana bij pap en mam gaan wonen, omdat ook haar werkschema te wensen overlaat.
«
»
20:35 The Cruise
Servicemanager Dane heeft zijn handen vol aan de komst van nieuwe matrozen en de problemen die zij meebrengen. Ondertussen bereiden de gasten zich voor om aan boord van het schip te gaan voor de reis van hun leven.
«
»
21:30 The Cruise
De stage manager moet ervoor zorgen dat alles soepel verloopt terwijl de bemanning zich klaarmaakt voor de grootste show op volle zee. Bovendien meert het schip aan in Marina di Carrara, Italië voor een dagtocht.
«
»
22:30 The Cruise
Documentaireserie met exclusieve toegang tot de cruiseschepen Scarlet Lady en Valiant van Virgin Voyages. De passagiers en de bemanning aan boord worden gevolgd. Te zien zijn havens als onder andere Ibiza, Cannes en Ajaccio.
«
»
23:30 Blind gekocht
Anton en Roxane krijgen eindelijk de woning te zien die Bart en Béa voor hen aangekocht hebben. Het is maar de vraag of dit genoeg Villa Kakelbont is voor het koppel uit Temse. In Ternat gaan de verbouwingen van start.
«
»
00:40 A Place in the Sun
Sara en Paul hebben £ 38.000 te besteden aan een vakantiehuis in de regio Murcia in Spanje. Ze staan versteld van wat ze met dit budget kunnen kopen.
«
»
01:25 Sex and the City
Carrie wordt op een vreemde wijze gedumpt door Berger. Miranda is blij als ze weer in haar broek past. Charlotte wil geen groot huwelijk en Samantha wil niet dat het officieel is met Smith.
«
»
01:55 Love Island Australia
De nieuwe aankomst Dom maakt de jongens nerveus als hij de aandacht van de meisjes trekt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Anna reist met haar beste vriendin Bibi naar het Spaanse Lloret de Mar. Ze wil er de fameuze nachtclub Costa bezoeken, waar haar moeder, Frida, in haar jonge jaren werkzaam was als propper. Eenmaal in Spanje blijkt de ooit legendarische club nu een vervallen karaokebar te zijn. Samen met enkele nieuwe vrienden zet Anna alles op alles om van Costa weer de coolste club van de streek te maken. Ondertussen laait de passie aan alle kanten op.

'Costa', film uit 2022 met oa. Abbey Hoes en Soy Kroon, om 21.50 uur op VTM.

Dossiers