TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Flip This House
Than waagt zijn kans met een door brand beschadigde stadswoning in Newfield. Hij ziet niets anders dan mogelijkheden en wil het huis renoveren om er grote winst mee te maken.
«
»
03:00 Transplant
Een softwareprobleem legt de spoedeisende hulp plat, Bash verkent nieuw terrein, Mags zoekt een nieuwe cardioloog, June is haar bazen beu en Theo doet een poging tot een stabiel liefdesleven.
«
»
03:45 Transplant
Bash staat tegenover een belangrijk persoon uit zijn verleden en moet een zorgcrisis oplossen. Het bestuur zet vraagtekens bij Devi's leiderschap. June moet een gevoelige procedure begeleiden.
«
»
04:30 Below Deck
Het dekteam wordt gek van Chandlers beslissingen en Rhylee en Ashton willen een andere bootsman. De gasten overwinnen hun angst door met zeeroofdieren te zwemmen. Kapitein Lee confronteert Chandler.
«
»
05:15 Below Deck
Een grote groep gasten met twee kinderen vormt een uitdaging. Kok Adrian doet alles om hen te behagen. De gewonde Caroline probeert haar plek terug te krijgen, maar Adrian baalt van haar houding.
«
»
05:55 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:00 American Pickers
Het team bezoekt een boerderij met een rijke familiegeschiedenis. Mike probeert een deal te sluiten.
«
»
06:30 American Pickers
Mike en Frank reizen door het land op zoek naar de beste motorfietsen die ze kunnen vinden.
«
»
07:15 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
07:20 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
07:25 Storage Wars
Rene en Casey tonen hun zelfvertrouwen door bij de veiling in Rancho Cucamonga aan te komen met een karavaan aan vrachtwagens. Darrell hoopt zijn concurrenten af te leiden met donuts. Jarrod en Brandi plannen een jubileumfeest voor hun winkel.
«
»
07:45 Flip This House
Angie en Harris werken opnieuw samen met Peter en Brian en trekken naar East Atlanta voor wat een eenvoudige make-over moet worden. Het blijkt al snel heel wat meer werk te zijn. Ze hebben grootse plannen om de woning uit de jaren 40 te moderniseren.
«
»
08:40 Shark Tank
Ondernemers uit Oklahoma introduceren hun innovatieve storm shelter ontwerp dat mensen veiligheid kan bieden in het comfort van hun eigen huis. Een ondernemer uit New York presenteert haar verse babyvoeding.
«
»
09:30 Shark Tank
Een schoonheidsproduct speciaal gemaakt voor vrouwen met krullend haar. Een unieke draai aan yoga met hulp van een verrassende bron. Een product om in het openbaar te douchen met privacy.
«
»
10:25 Below Deck Adventure
Het eerste avontuur van het seizoen stuurt het charter op een speleologie-expeditie, maar het is Kyle die zichzelf in een gat graaft door met Kasie te flirten in het bijzijn van gasten.
«
»
11:20 Below Deck Adventure
Kapitein Kerry Titheradge, met jaren ervaring in wateren over de hele wereld, houdt de bemanning van motorjacht Mercury in het gareel terwijl ze door de gevaarlijk nauwe maar adembenemende fjorden in Noorwegen varen.
«
»
12:10 Flip This House
De zaken gaan goed bij de Montelongo House Buyers. Ondanks zijn drukke werkschema probeert Armando het toch ver te schoppen als auteur en hoopt hij zijn eerste boekendeal te ondertekenen. Nu Armando weg is, moet Veronica alles geven.
«
»
13:10 Storage Wars
De kopers bezoeken Lancaster, Californië. Darrell en Barry hopen Ivy in zijn eigen achtertuin te vernederen. Ondertussen worden Jarrod en Brandi omringd door varkens, terwijl Rene een nare verrassing staat te wachten bij zijn nieuwste aankoop.
«
»
13:35 Storage Wars
De kopers reizen naar Moreno Valley in Californië. Darrell staat er alleen voor, en René is niet van plan om met lege handen te vertrekken. Ivy richt zich ondertussen op luxueuze items, terwijl Jarrod zijn alter ego aan Brandi onthult.
«
»
14:05 American Pickers
Mike en Danielle sluiten zich bij een architecturale bergingsploeg met een bijzondere missie. Ondertussen gaan Robbie en Frank op zoek naar schatten in een oud theater dat een magazijn voor rekwisieten is geworden.
«
»
15:00 American Pickers
Mike en Frank nemen twee iconische, verroeste 'rat rods' onder handen en transformeren ze weer in de klassieke Amerikaanse auto's die ze ooit waren.
«
»
16:00 Shark Tank
Een oplossing tegen telemarketeers en oplichters. Een 3D-printer voor kinderen om speelgoed te maken. Een online platform voor kinderen om geld te sparen. Ethisch verantwoord vlees bestellen.
«
»
16:55 Shark Tank
Ondernemers introduceren een jacuzzi tegen pijntjes. Als ouders een beloningssysteem voor kinderen pitchen, nemen de kinderen het over. Een apparaat voor de mooiste foto's met je beste vriend of vriendin.
«
»
17:55 Station 19
Een kleine jongen valt in een waterpijp die onder de stad door loopt. De brandweer zet alles op alles om hem uit zijn benarde positie te redden, voor het te laat is.
«
»
18:50 Below Deck Adventure
Kyle is ontslagen en de crew komt handen te kort. Kapitein Kerry springt bij en brengt de gasten naar het jacht. De gasten verliezen hun geduld als ze merken dat veel etenswaar niet te verkrijgen is.
«
»
19:45 Below Deck Adventure
Jess verbrandt zich en kapitein Kerry helpt bij de picknickvoorbereidingen. Nathan scoort punten bij de gasten. Faye is woedend dat Oriana promotie krijgt. Een avondje uit eindigt in een hottub.
«
»
20:35 Law & Order: Special Victims Unit
Benson en Rollins krijgen te maken met de FBI en het bureau voor georganiseerde misdaad wanneer een slachtoffer van verkrachting een gevaarlijke gangster als haar aanvaller aanwijst.
«
»
21:30 Law & Order: Special Victims Unit
De SVU gaat op zoek naar een serieverkrachter die het heeft gemunt op moeders met jonge kinderen. Benson en Fin krijgen het moeilijk nu chef McGrath streng optreedt.
«
»
22:30 Transplant
Bash komt tot een groot inzicht; Mags wordt geconfronteerd met een gezondsheidscrsis. June moet haar verlies onder ogen komen en Theo is getuige van een verwoestende gebeurtenis.
«
»
23:25 Transplant
Bash en Mags werken samen om een John en Jane Doe te redden die in het bos zijn gevonden. June is nu een volledig gekwalificeerde chirurg en ziet haar oude mentor in een nieuw licht. Theo is geschorst uit het ziekenhuis en verlangt naar actie.
«
»
00:20 Resident Alien
Harry de alien is terug op aarde en weet niet meer wie hij is. Alleen Asta kan hem beschermen.
«
»
01:15 Resident Alien
Harry moet meedoen met het pokerspel van de sheriff om zichzelf en Asta te redden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Filip Joos (VRT CANVAS)

Sporza doet op VRT 1 verslag van Nederland - Turkije, de vierde kwartfinale op het EK 2024, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Presentatie: Karl Vannieuwkerke. Verlengingen en strafschoppen zijn mogelijk.

'Sporza: UEFA Euro 2024: Nederland - Turkije', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers