TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Father Brown
Wanneer in het dorp een vampier toeslaat, wil Father Brown een sterfelijk wezen ontmaskeren.
«
»
03:15 Beyond Paradise
Inspecteur Humphrey Goodman en Martha beginnen aan een nieuw avontuur wanneer ze Londen voor Devon verruilen. Humphrey krijgt in zijn eerste zaak te maken met een ongewone hoofdverdachte: een zeventiende-eeuwse heks.
«
»
04:15 Silent Witness
Een schokkend incident op een straat haalt allerlei nare herinneringen op bij Jack. Nieuw forensisch bewijs suggereert dat een Noord-Ierse terreurgroep betrokken is.
«
»
05:10 Grantchester
Na de dood van twee zussen op leeftijd proberen Sidney en Geordie een voortvluchtige man op te sporen. Ze willen koste wat kost de moordenaar oppakken voordat hij opnieuw toe kan slaan.
«
»
06:00 Ghosts
Mike blijft voor het eerst een nacht alleen met de geesten, maar hij verzekert Alison dat ze gerust een avond kan uitgaan om zich helemaal uit te leven.
«
»
06:30 Stath Lets Flats
Stath voelt zich eenzaam en vindt het moeilijk vindt om een nieuwe start te maken. Hij ziet de bruiloft van zijn vader als de perfecte gelegenheid om de liefde van zijn leven terug te winnen.
«
»
06:55 Murdoch Mysteries
Een sceptische Murdoch vergezelt Arthur Conan Doyle naar een séance. Wanneer de helderziende Sarah Pensell contact krijgt met een moordslachtoffer en de locatie van het lichaam aangeeft, gaat Murdoch op zoek naar een rationele verklaring.
«
»
07:45 Father Brown
Wanneer in het dorp een vampier toeslaat, wil Father Brown een sterfelijk wezen ontmaskeren.
«
»
08:30 Death in Paradise
Een gevangene die bewaakt moest worden door Goodman wordt vermoord. Goodman en het team komen hierdoor onder grote druk te staan.
«
»
09:25 Midsomer Murders
Controversiële plannen om een supermarkt te bouwen in Elverton-cum-Latterly leiden tot moord wanneer een man wordt neergestoken. Barnaby en Jones gaan op zoek naar de dader.
«
»
10:15 Midsomer Murders
Barnaby en Jones onderzoeken de dood van een man die doodgestoken is. Zijn dood heeft mogelijk te maken met de controversiële nieuwe supermarkt die gepland staat voor Elverton-cum-Latterly.
«
»
11:00 Call the Midwife
Het is Pasen 1967 en er wordt een kleurrijke parade buiten Nonnatus House gegeven. Zus Monica Joan en Reggie zijn enthousiast over het songfestival, terwijl Cyril en Lucille een gelukzalig huwelijksleven tegemoet gaan.
«
»
11:55 Miss Scarlet and the Duke
Eliza Scarlet bundelt haar krachten met een Scotland Yard Inspector om de misdaad in het 19e-eeuwse Londen op te lossen.
«
»
12:40 Death in Paradise
Een orkaan nadert Saint-Marie terwijl de politie probeert de moord op een jonge meteoroloog op te lossen. De plaats delict is zo opgezet dat het lijkt alsof de man door een natuurramp om het leven is gekomen.
«
»
13:35 The Watch
Carcer is tot alles bereid om het magische zwaard Gawain te vinden. De stadwacht zit hem op de hielen en volgt hem naar de Schemerravijnen, een plek waar de oudere inwoners wachten op de Dood.
«
»
14:20 Queens of Mystery
Matilda onderzoekt een overval waarbij er aanwijzingen zijn die haar aan de verdwijning van haar eigen moeder doen denken. Wanneer tante Jane vervolgens een lichaam vindt, verandert de zaak in een moordonderzoek.
«
»
15:10 Murdoch Mysteries
Rechercheur Murdoch en zijn onderzoeksmethoden komen in opspraak wanneer een van zijn collega's betrokken raakt bij een verdachte moord.
«
»
16:00 Midsomer Murders
In het dorpje Martyr Warren wordt een rechter dood teruggevonden. Barnaby en Jones onderzoeken de zaak, en komen erachter dat er twee rivaliserende families waren die de rechter lastiggevallen hebben.
«
»
17:00 Midsomer Murders
In het dorpje Martyr Warren wordt een rechter dood teruggevonden. Barnaby en Jones onderzoeken de zaak, en komen erachter dat er twee rivaliserende families waren die de rechter lastiggevallen hebben.
«
»
18:00 Death in Paradise
Wanneer een jonge popster dood wordt aangetroffen in een afkickkliniek, lijkt het aanvankelijk om een tragisch ongeluk te gaan. Neville is er echter van overtuigd dat er meer achter haar dood zit dan je op het eerste gezicht zou denken.
«
»
19:00 Death in Paradise
Een vrouw maakt melding van een moord, maar wordt later zelf gewurgd gevonden. Dit roept meerdere vragen op bij het team. Misschien heeft ze wel melding gemaakt van haar eigen moord.
«
»
20:00 Grantchester
Wanneer Geordie gebukt gaat onder een persoonlijke tragedie, komt zijn relatie met Sidney op scherp te staan. Ze proberen erin te slagen hun geschillen opzij te schuiven om een moordenaar op te sporen.
«
»
21:00 Miss Scarlet and the Duke
Het verhaal van hoe het allemaal begon. Scotland Yard Inspector Duke en Eliza ontmoeten elkaar voor de allereerste keer en bundelen hun krachten om de misdaad in het 19e-eeuwse Londen op te lossen.
«
»
22:00 Happy Valley
Tommy Lee Royce probeert vanuit de gevangenis Catherine onder druk te zetten. Jodie en John krijgen toestemming om Sean Balmforth aan te klagen voor de moord op de drie vrouwen, totdat opnieuw een lichaam gevonden wordt.
«
»
23:00 Silent Witness
Jack, Nikki en Simone onderzoeken een tweede sterfgeval dat verband houdt met de ondergrondse bokswereld. Ondertussen is Jack bang dat Ryan Cara in gevaar heeft gebracht, waardoor Jacks loyaliteit op de proef wordt gesteld.
«
»
00:05 Murdoch Mysteries
Rechercheur Murdoch en zijn onderzoeksmethoden komen in opspraak wanneer een van zijn collega's betrokken raakt bij een verdachte moord.
«
»
00:55 Whitstable Pearl
Mike heeft een gebroken enkel en brengt de tijd door met het observeren van zijn buren. Mike is ervan overtuigd dat een man gewelddadige paniekaanvallen veinst om zijn vrouw te kunnen vermoorden. Hij vraagt Pearl om de zaak te onderzoeken.
«
»
01:45 Father Brown
Father Brown stuit op een wanhopige voodoopriester die zijn geliefde wil terugwinnen, koste wat kost.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Filip Joos (VRT CANVAS)

Sporza doet op VRT 1 verslag van Nederland - Turkije, de vierde kwartfinale op het EK 2024, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Presentatie: Karl Vannieuwkerke. Verlengingen en strafschoppen zijn mogelijk.

'Sporza: UEFA Euro 2024: Nederland - Turkije', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers