TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Een theater van dansende winkelwagens, een puzzel van een zwijn, Boekenjongen maakt een klimmuur.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Dimitri
Oko komt te laat. De reden is dat hij moet verhuizen, want er is geen gras meer te eten in Ubuyu voor hem en de andere zebra's. Zijn vrienden sporen hem echter aan positief te denken en samen naar een oplossing te zoeken.
«
»
06:15 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje is boos. Viktor probeert haar blij te maken, maar niets helpt. Kameraadje Stien laat zien wat zij doet om haar broer Leon op te vrolijken.
«
»
06:25 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft. Knofje onderzoekt dingen die normaal lijken te zijn voor ons, maar die buitengewoon zijn voor haar.
«
»
06:30 Monty & Co
Monty bouwt een boot van een stel dozen. Als Eddie en Lulu willen spelen, benoemt Monty zichzelf tot admiraal en de anderen tot bemanning. Na al het werk gedaan te hebben, slaat de bemanning op hol. Ze laten Monty achter op een denkbeeldig eiland.
«
»
06:45 Odo
Na het lezen van zijn stripboek over een supervogel, wil Odo zelf ook een cape dragen en mensen redden. Wanneer Doodle in de problemen komt en Odo zijn cape verliest, ontdekt Odo dat hij nog steeds super kan zijn zonder zich anders voor te doen.
«
»
06:50 Pop Papierstad
De vriendjes gaan op zoek naar een regenboog bij de waterval en Zip besluit een magisch momentenboek te maken van al het moois dat ze meemaken. Maar het is nog best lastig, leuke dingen doen én ze tegelijk tekenen.
«
»
07:00 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Cory wil iets leuks laten zien tijdens het vertelrondje, maar nadat een klasgenootje over zijn speelgoed vertelt, vindt hij zijn eigen spullen niet cool genoeg om aan de klas te laten zien.
«
»
07:15 Aap, Poot, Pies
Appie leert van Luc dat een wandelende tak zich kan verstoppen, door zich te camoufleren. Als Luc ontdekt dat Appie jokt over een stuk kauwgum achter zijn oor, rent Appie weg en verstopt zich achter een boom en probeert zich te camoufleren.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie wil vanavond tijdens het optreden een special act doen. Ze heeft leren jongleren en wil het eens demonstreren. Wanneer Samson tijdens de jongleeract per ongeluk een tik tegen zijn hoofd krijgt, denkt hij dat hij een poes is.
«
»
07:30 De WieWats
Petula heeft haar verhaal voor school nog niet geschreven, en het moet morgen af zijn. Ollie tekent een oud verhalenboek en daar komt Geelkapje uit, ook wel bekend als Micheline.
«
»
07:40 100% Wolf: De legende van de maansteen
Wanhopig om weer toegelaten te worden tot Howlington, vraagt Freddy de hulp van het schoolhoofd. Ric bewijst een onorthodoxe vervanger te zijn van het oude schoolhoofd.
«
»
08:00 #LikeMe
Een nieuwe boodschap van Kristel maakt veel emoties los bij Caro. Ondertussen proberen Camille en Nona op school te achterhalen wie de mysterieuze achtervolger is.
«
»
08:30 Ballerina
Félicie is een jonge wees die dol is op dansen. Haar beste vriend Victor wil graag uitvinder worden. Samen ontsnappen ze uit het weeshuis richting Parijs, waar de Eiffeltoren in aanbouw is. Daar wil Félicie danseres worden bij de Parijse Opera.
«
»
09:55 Molang
Molang en Piu Piu zijn in de Middeleeuwen beland en ontmoeten een koning die verdrietig is. Gelukkig weten de twee vrienden precies wat ze moeten doen om iemand op te vrolijken, zelfs de koning.
«
»
10:00 Molang
Molang laat een slaapverwekkende bloem in de soep van het banket vallen. Het hele kasteel valt in slaap, waardoor Molang en Piu Piu kunnen genieten van het kasteelleven.
«
»
10:05 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
10:10 Zig & Sharko
Marina wil leren schaatsen met Sharko, die een veeleisende, om niet te zeggen vermoeiende, leraar blijkt te zijn. Zig, op zijn voortstuwende rolschaatsen, lokt de zeemeermin in gekke uitdagingen die veel leuker zijn dan die van de haai.
«
»
10:20 De WieWats
Het is winter, maar er is nog steeds geen sneeuw. Ollie verft de lucht grijs en plotseling is er een sneeuwstorm, dus maakt de bende een sneeuwpop die Bernulf heet.
«
»
10:30 De Smurfen nieuw
Knutselsmurf vindt een tijdmachine uit. Hij belandt samen met Smurfbloesem in de prehistorie.
«
»
10:40 De Smurfen nieuw
Smurfbloesem en Knutselsmurf worden gevangen genomen door prehistorische Smurfen.
«
»
10:55 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Nicolas brengt de vakantie door bij zijn ouders in Bains-les-Mers, een charmant stadje in Bretagne waar de tijd vredig lijkt te verstrijken. Hij vindt nieuwe speelplaatsen en maakt een massa vrienden.
«
»
11:05 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Nicolas brengt de vakantie door bij zijn ouders in Bains-les-Mers, een charmant stadje in Bretagne waar de tijd vredig lijkt te verstrijken. Hij vindt nieuwe speelplaatsen en maakt een massa vrienden.
«
»
11:15 Zig & Sharko
Zig vraagt de sardienenfee om hem in een mug te veranderen om een haai af te schrikken. Maar Marina is niet het type dat onder de indruk is: ze trekt haar slippers aan om de mug plat te krijgen.
«
»
11:20 Coop Troep
Prince zit vast bovenop een beeld op het plein. Maggie klimt zonder na te denken naar boven om hem te helpen, maar wordt duizelig en kan niet meer naar beneden komen. De troep moet nu een manier vinden om hen beiden te redden.
«
»
11:30 Mr. Magoo
Fizz ontwikkelt een yogaserie waarmee iemand volledige sereniteit kunt ervaren. Tijdens zijn demonstratie wordt hij onderbroken door Magoo, die ervan overtuigd is dat hij op een heavy metal muziekfestival is.
«
»
11:40 Ninja Express
De Ninja's helpen een onbegrepen paard om te vinden wat hij in een supermarkt zoekt, terwijl Konpeki meedoet aan een zangwedstrijd op televisie.
«
»
11:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:00 Imago
Terwijl ze zich een weg banen door de Tinari-woestijn, worden de helden aangevallen door een bende gevaarlijke imagojagers. Ze hebben hun redding alleen te danken aan de tijdige tussenkomst van Bakari en Sofia, twee volwassen Arkan-krijgers.
«
»
12:20 Girls of Olympus
Hoon slaagt er eindelijk in de kracht van dromen te gebruiken. Op school blijft Dude zich vreemd gedragen, wat Luce's gevoelens kwetst. Sid luncht met zijn moeder en een beroemde juwelier genaamd Hugh.
«
»
12:45 Kratts in het wild
Op de Afrikaanse savanne observeren Martin en Chris veel wilde katten en honden die met elkaar optrekken. Kinderen van over de hele wereld bellen op met vragen over wilde katten en honden, en willen weten of ze net als hun eigen huisdieren zijn.
«
»
13:05 Kosmoo
Robbe is superblij wanneer zijn neef Jasper komt logeren bij hem en zijn familie. Samen met Ellis en Kosmoo doen ze leuke dingen. De vraag is waarom Jasper zich vreemd gedraagt en wie die jongeren zijn die Jasper voortdurend aanklampen.
«
»
13:30 Lucas en zo
Lucas is vastbesloten erachter te komen of het vakantiehuis van de Goossens een geheim had.
«
»
13:40 De Hoppers
Er is een nieuwe hype op school: skaten. Daria vindt skaten stom en wil er niks mee te maken hebben. Tot ze ontdekt dat ook Olivia meedoet en hierdoor plots heel populair is. Daria is vastbesloten om Olivia te overtreffen en wil nu ook leren skaten.
«
»
14:00 De Faker
Brusselse ket Héritier komt vandaag terecht in een goed verstopt huis in het midden van Centrum Antwerpen, bij de familie Picard. Lukt het Heritier om tijdens het scrabbelen, boempottuinieren en kwarteltjes bereiden de faker te ontmaskeren?
«
»
14:15 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
14:25 GameKeepers
In een uitgestorven wereld neemt een wezen alle leven en energie weg. Als iemand zijn ogen opent en het wezen ziet, verliest die persoon alle levensenergie. De GameKeepers moeten geblinddoekt een schakelaar aanzetten zodat de energie weer stroomt.
«
»
14:50 Wannabe's
Video King heeft een sponsor te pakken: ze gaan geld verdienen door de frituursnacks van het Nederlandse merk Snacky in de kijker te zetten. Helaas heeft Mike zich overslapen, net op de dag dat Becky langskomt, de strenge topvrouw van Snacky.
«
»
15:05 Zig & Sharko
Elke ochtend scheert Sharko zijn indrukwekkende lichaamshaar af omdat hij zich schaamt voor wat Marina zou denken als ze erachter zou komen dat hij zo behaard is. Maar Zig gaat zijn geheim tegen hem gebruiken.
«
»
15:15 Coop Troep
Agnes belt in paniek naar de troep omdat de schelp van Regis is aangezien voor een slakom en als huwelijkscadeau is opgestuurd. Flo, Maggie en John gaan op zoek naar de postbode.
«
»
15:30 Helden
Vandaag: petflessenboot en mentos afvuren.
«
»
15:40 Hoodie: compilatie
Het team probeert zo snel mogelijk Basim buiten verdenking te krijgen. Maar terwijl Flo en Kenza proberen om Basim een alibi te verschaffen, heeft Pieter een andere focus: geld voor Soufian. Dat inzicht creëert barsten in het team.
«
»
16:25 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
16:30 Competitiebeesten
We maken kennis met zwemster Fleur, die binnenkort naar Japan vertrekt voor de Wereldbeker. Een grote wedstrijd richting de Spelen, want ook zij droomt van een deelname. Nina krijgt bezoek van een Japanse televisieploeg, maar heeft een slechte dag.
«
»
16:55 Schijtluizen
Sien daagt Aaron uit om in een bos brandnetels te duiken. Er wordt gekeken naar hoe dat afloopt en wat er aan gedaan kan worden.
«
»
17:05 Ghost Rockers: compilatie
Compilatieaflevering.
«
»
17:50 Plankgas naar de Spelen: clipjes Ketnet
Belgische paarden zijn wereldtop en het meest legendarische Belgische paard is Darco.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 GameKeepers
Mats en Sari moeten vanuit een ruimteschip naar asteroïden schieten om ze te vernietigen voor ze de aarde bereiken. Maar wanneer GM plots het ruimtevaartuig saboteert, lijken de GameKeepers verloren nog voor het spel goed en wel is begonnen.
«
»
18:30 De camping
De strijd om de trampoline gaat door. Zal Noor het terug kunnen winnen van Andrine?
«
»
18:40 Silverpoint
Louis heeft er moeite mee dat Bea Monika's plaats inneemt voor de derde uitdaging. De twee overgebleven groepen worden naar een kasteelruïne overgebracht. De teams komen oog in oog te staan met een draak.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 De Hoppers
Wanneer de jaarlijkse Hopper Survival niet kan doorgaan omdat er stormweer is, besluiten de Hoppers de survival thuis te doen. Ook al blijven ze thuis, toch wil Jackie de survival zo echt mogelijk maken.
«
»
19:30 Find Me in Paris
De dansgroepen van Lena en Jeff treden op voor de producenten van 'Dance Off', wanneer Thea een sluw spelletje besluit te spelen. Ze is van plan om Jeff tegen Lena op te zetten, in een poging om haar plek op de troon terug te winnen.
«
»
19:55 Where's Chicky?
Chicky is een kuikentje dat houdt van leren en vele avonturen beleeft.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Filip Joos (VRT CANVAS)

Sporza doet op VRT 1 verslag van Nederland - Turkije, de vierde kwartfinale op het EK 2024, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Presentatie: Karl Vannieuwkerke. Verlengingen en strafschoppen zijn mogelijk.

'Sporza: UEFA Euro 2024: Nederland - Turkije', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers