TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:40 Sturm der Liebe
Eleni denkt aan Vroni, die ze graag op haar trouwfeest had. Greta verdedigt zichzelf in het bijzijn van Alexandra en maakt haar duidelijk dat zij de juiste is voor Noah.
«
»
12:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:00 Sinister Sorority
Jana en Arielle voeren gesprekken met mogelijke nieuwe kandidates voor hun studentenvereniging. Jana krijgt meteen een band met Bailee, een uitwisselingsstudente, tot groot ongenoegen van Arielle.
«
»
16:35 Parks and Recreation
Ben en Leslie organiseren een formeel evenement om geld op te halen voor het nieuwe park, maar hun plannen worden in de war geschopt door een oefening voor noodgevallen. Andy maakt zich klaar voor zijn test voor de politieacademie.
«
»
16:55 Las Vegas
Een van de vrouwen van het Montecito bereidt zich voor op haar huwelijk. Ed wordt achtervolgd door zijn verleden bij de CIA.
«
»
17:45 Superstore
Het personeel wacht op de nieuwe Cloud 9-borden, die de volgende ochtend opgehangen moeten zijn. Maar de vrachtwagen heeft vertraging en bijgevolg moet iedereen de nacht doorbrengen op het werk.
«
»
18:15 Schooled
Coach Mellor is jaloers wanneer hij ontdekt dat Julie bevriend is met een knappe dokter. Glascott stelt C.B. aan als zijn plaatsvervanger na zijn operatie.
«
»
18:45 Parks and Recreation
Leslie en Ben moeten een project dat twee jaar zou duren, in twee uur afronden. Ron komt in de problemen door zijn slechte humeur.
«
»
19:15 The Simpsons
Opa Simpson wil nog een keer naar O'Flanagan's, zijn favoriete pub in het Ierse Dunkilderry. Eenmaal daar aangekomen, besluiten Homer en Opa Simpson de pub te kopen. Moe mag de zaak runnen.
«
»
19:40 S.W.A.T.
Officier Pete Schwartz wordt neergeschoten. Het onderzoek wordt belemmerd door getuigen die te bang zijn om te praten. Deacon en zijn vrouw zijn klaar om hun nieuwe kind te verwelkomen.
«
»
20:30 The Good Doctor
De huwelijksreceptie van Shaun en Lea wordt onderbroken door een gewelddadige aanval in het ziekenhuis. Het trauma van het zien van mensen voor wie hij zorgt in levensbedreigende situaties raakt Shaun op meer dan één manier.
«
»
21:20 The Good Doctor
Op hun eerste dag als chirurgische assistenten, ontmoeten Dr. Murphy en Dr. Park de bewoners waarop ze toezicht zullen houden. Lim gaat weer aan het werk terwijl ze haar nieuwe realiteit en de emoties rond de veranderingen onder ogen ziet.
«
»
22:10 Magnum P.I.
Katsumoto neemt een opdracht aan als bewakingsagent voor een populaire K-popster. Higgins en Rick komen in de problemen wanneer ze een vriend van Rick uit de nood proberen te helpen.
«
»
22:55 L.A.'s Finest
Nadat ze de familie van Jen de waarheid heeft verteld over het overlijden van Jen, krijgt Syd opeens hulp uit onverwachte hoek. McKenna en Patrick staan voor een moeilijke beslissing.
«
»
23:50 S.W.A.T.
Officier Pete Schwartz wordt neergeschoten. Het onderzoek wordt belemmerd door getuigen die te bang zijn om te praten. Deacon en zijn vrouw zijn klaar om hun nieuwe kind te verwelkomen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Filip Joos (VRT CANVAS)

Sporza doet op VRT 1 verslag van Nederland - Turkije, de vierde kwartfinale op het EK 2024, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Presentatie: Karl Vannieuwkerke. Verlengingen en strafschoppen zijn mogelijk.

'Sporza: UEFA Euro 2024: Nederland - Turkije', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers