TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Plop & de Peppers
Wanneer Pol en Pepijn te veel rommel maken tijdens hun spel vinden Pip en kabouter Plop dat het tijd is om hen een lesje te leren. Ze bedenken een leuke manier om de jongens aan het opruimen te krijgen.
«
»
06:10 Plop & de Peppers
Pol en Pepijn maken de hele dag een hoop lawaai bij alles dat ze doen en Pip kan er helemaal niet meer tegen. Zee besluit daarom om Pol en Pepijn helemaal weg te wensen en eindelijk rust te hebben.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Klus bezoekt Plop, die rustig zit te lezen. Dit werkt aanstekelijk en Klus neemt ook een boek in de hand. Om elkaar niet te storen, gaat Plop in de keuken zitten en Klus in de melkherberg. Maar dan laat Plop een lepel vallen.
«
»
06:20 Super Monsters
Als Spike naar school gaat, vertelt hij trots dat hij een paar dagen geleden heeft besloten niet meer in bad te gaan. En ook iemand anders wil niet gewassen worden: GrrBus de schoolbus.
«
»
06:30 Heidi
Karl, Theresa en William hebben de boomhut van Peter ingenomen. Peter wil vechten om zijn hut te heroveren, maar Heidi vindt dat geen goed idee. Ze heeft een slim plannetje en vraagt grootvader om hulp.
«
»
06:55 Super Monsters
De supermonsters kunnen niet wachten om eindelijk de groenten uit hun tuin te oogsten. Maar dan ontdekken ze dat er aan het meeste fruit is geknabbeld. Dus gaan ze op zoek naar de knabbelaar.
«
»
07:05 Maya de Bij
Willy ontvlucht de korf omdat hij daar te hard moet werken. Maya en hij vinden Slink de slak. Hij zit vast aan de grond door te weinig slijm. Slink moet water krijgen om slijm aan te kunnen maken.
«
»
07:15 Flin & Flo
Flin en Flo spelen met holle en bolle spiegels. Op een gegeven moment trekt Flin zo'n eng gezicht, dat hij schrikt van zichzelf. Flo moet lachen. Zag hij misschien Speculo, de draak in het spiegelpaleis? Flo vertelt het verhaal.
«
»
07:25 K3 Roller Disco
De meiden van K3 zijn verslaafd aan hun smartphone. Omdat ze het zelf beseffen, spreken ze af om hun smartphones één hele dag niet te gebruiken en ze gaan offline. Guus krijgt de opdracht om de kluis waarin de smartphones zitten te bewaken.
«
»
07:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Een limousinebedrijf is opgelicht door een onbekende jongeman. Koen en Tineke gaan undercover. Erik en Brigitte onderzoeken een moord.
«
»
08:15 3 Onder: Verhalen uit Arcadia
De vorsten vieren met hun vrienden hun laatste dag op school, en op aarde, maar de komst van Zadra en haar onthullingen over een verraad van Varvatos zetten hun wereld op zijn kop.
«
»
08:35 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
08:50 Moominvalley
De familie probeert een verlegen meisje te helpen, maar alles wordt alleen maar erger.
«
»
09:10 De Wereld Van K3
Josje heeft een slecht humeur vandaag, want ze wil graag een zomerfeestje in de tuin organiseren, maar het is slecht weer. Gelukkig hebben Karen en Kristel een oplossing.
«
»
09:25 De keuken van Sofie
Vandaag bakken Sofie en Tess Goossens een heerlijke zoete rijsttaart.
«
»
09:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 Border Security: Australia's Front Line
Een familie wordt op heterdaad betrapt door de douane met een verstekeling in hun bagage. Ook onderzoekt het team een passagier die wat nerveus reageert als zijn koffers worden doorzocht.
«
»
12:15 De kotmadam
Jef en Jeanne kibbelen over hun vakantieplannen. Zij wil naar de zon gaan, maar hij beweert daar allergisch voor te zijn en zou liever gaan vissen in Schotland. Jeanne ziet dat dan weer niet zitten.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 Familie
Quintens frustraties lopen alsmaar op. Zjef ontdekt dat Rudi slaappillen neemt en begint meer en meer te vermoeden dat Rudi iets voor hem achterhoudt. Hij vraagt Niko om met Rudi te praten.
«
»
14:15 Medisch Centrum West
Lucy denkt dat ze verantwoordelijk is voor de onenigheid tussen Reini en Dick. Ze besluit om weg te lopen. Een patiënt in het ziekenhuis is een verslaafde prostituee die iets weet over Eric. Een tweeling belandt in het ziekenhuis.
«
»
15:30 White Collar
De FBI onderzoekt de spectaculaire diefstal van een bijzondere diamant. Alle aanwijzingen lijken naar Neal te wijzen, en Peter moet uitzoeken of Neal echt een misdaad gepleegd heeft.
«
»
16:30 Verschoten & zoon
Sven heeft een origineel plan bedacht om snel geld te verdienen. Hij stuurt René een aanmaning om als 'grote vervuiler' extra milieutaks te betalen. René is in alle staten.
«
»
17:00 Met vier in bed
Koen en Ines baten in Libin, in de provincie Luxemburg, de Ardeense B&B Ma Bauge met tien kamers uit. Ze lieten het gejaagde leven achter zich om hun gasten te verwennen met de schoonheid en rust van de natuur.
«
»
17:50 Border Security: Australia's Front Line
Twee Braziliaanse mannen zeggen beste vrienden te zijn, maar het team denkt dat dit een dekmantel is. Een nerveuze passagier trekt de aandacht van de autoriteiten en er wordt een lading verboden voedsel ontdekt.
«
»
18:20 De kotmadam
Voor het nieuwe academiejaar heeft Jeanne een kamer verhuurd aan een deftige studente: Brigitte. De nieuwe kotbewoonster hoopt dat Jeanne net zo slim is als haar vorige kotmadam.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 B&B zoekt Lief
Anthony krijgt er een nieuwe dame bij. Intussen wil Jelmont in Portugal de verveling verdrijven met een zelfgemaakte quiz, terwijl Bart de conditie van vrijgezel Wendy test met een fietstocht.
«
»
20:30 Met vier in bed
In Tongeren runnen Katinka en Mario de B&B Logies Mario. Het historische pand ligt pal op de markt, vlak bij het bekende standbeeld van Ambiorix.
«
»
21:20 Miljoenenhuizen
Van het populaire Knokke tot het chique Brasschaat, de makelaars van drie Vlaamse vastgoedkantoren geven een unieke kijk in de duurste panden van Vlaanderen. Ze gaan tot het uiterste om de klanten te betoveren met het pand van hun dromen.
«
»
22:25 Telefacts Zomer
Tijdens de zomermaanden worden er verschillende documentaires getoond over een breed scala aan actuele onderwerpen over de hele wereld.
«
»
23:20 Code 37
Twee tieners zijn in een kraakpand in Gent getuige van een geval van wurgseks, waarbij de jonge junkie Jane het leven laat. De jongens filmden het gebeuren en alarmeren Hannah Maes en haar team van de zedensectie.
«
»
00:25 B&B zoekt Lief
Anthony krijgt er een nieuwe dame bij. Intussen wil Jelmont in Portugal de verveling verdrijven met een zelfgemaakte quiz, terwijl Bart de conditie van vrijgezel Wendy test met een fietstocht.
«
»
01:05 White Collar
De FBI onderzoekt de spectaculaire diefstal van een bijzondere diamant. Alle aanwijzingen lijken naar Neal te wijzen, en Peter moet uitzoeken of Neal echt een misdaad gepleegd heeft.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Filip Joos (VRT CANVAS)

Sporza doet op VRT 1 verslag van Nederland - Turkije, de vierde kwartfinale op het EK 2024, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Presentatie: Karl Vannieuwkerke. Verlengingen en strafschoppen zijn mogelijk.

'Sporza: UEFA Euro 2024: Nederland - Turkije', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers