TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:45 A Place in the Sun
Trever en Reiss zijn verliefd geworden op Florida en zouden er graag de helft van het jaar willen wonen. Ze hopen dat een van de huizen die Scarlette hen laat zien in het stijlvolle Naples, hun ideale huis wordt.
«
»
07:15 The Cruise
Het team op Scarlet Lady moet voor meer dan 250.000 pond aan goederen naar hun afdelingen brengen.
«
»
08:10 The Block Australia
De Blockheads streven ernaar om de werk-van-huis ruimtes in hun enorme loodsen af te maken.
«
»
09:15 Love it or List it Australia
Karen woont al twintig jaar in een onafgewerkt huis en heeft er genoeg van. Neale probeert samen met Karens man Darrel het huis af te maken en Karen te overtuigen om te blijven, terwijl Andrew een woning zoekt die ze gewoon niet kunnen weigeren.
«
»
10:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
10:15 Dr. Phil
Dr. Phil praat met een aantal van zijn meest spraakmakende gasten over hun leven na het programma.
«
»
11:05 Love Island Australia
Vonken vliegen tussen sommige eilandbewoners, terwijl spanningen voor anderen een breekpunt bereiken. Plus, nieuwe aanwinst Mac wankelt een paar veren als ze gaat speeddaten met de jongens van de villa.
«
»
12:10 Bachelor in Paradise Australia
De overgebleven koppels horen dat er geen nieuwe singles in het paradijs zullen arriveren.
«
»
13:25 Bachelor in Paradise Australia
De koppels beslissen of ze klaar zijn om elkaar aan hun familie voor te stellen.
«
»
14:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
14:40 The Block Australia
De race gaat van start na de voorlaatste onthulling. Een team zal de finish niet halen.
«
»
16:00 Tattoo Fixers: Extreme
Vier van de beste tattoo-artiesten van het VK nemen klanten in hun pop-up salon in een poging om enkele van de ergste tatoeages van Groot-Brittannië te veranderen in wandelende kunstwerken.
«
»
17:00 Dr. Phil
Dr Phil deelt verbazingwekkende updates en veranderingen over de gasten waar kijkers het meest naar vragen. Zo waren veel kijkers benieuwd of Stuart, die al vijftig jaar verslaafd is aan marihuana, erin geslaagd is zijn pijp aan de wilgen te hangen.
«
»
17:45 Next Level Chef
De deelnemers krijgen de opdracht een Mexicaans gerecht te maken, maar halverwege de challenge wordt een speciaal ingrediënt geïntroduceerd. Aan het einde van de ronde wordt één deelnemer geëlimineerd.
«
»
18:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
18:40 Love it or List it Australia
Antony ontmoette Anna, een mooie Australische stewardess, in het buitenland en samen wonen ze in Essendon North. Hij houdt van zijn bakstenen huis uit de jaren veertig en vindt niet dat ze hoeven te verhuizen, maar Anna schaamt zich voor het huis.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Het wekenlange slopen in Code Rose, het nieuwe pension van de familie Meiland, heeft een enorme invloed op ieders humeur. De oude bedden zijn eindelijk de bak in gegaan en de matrassen afgevoerd. Maar de nieuwe bedden moeten nog worden aangeschaft.
«
»
22:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Anna reist met haar beste vriendin Bibi naar het Spaanse Lloret de Mar. Ze wil er de fameuze nachtclub Costa bezoeken, waar haar moeder, Frida, in haar jonge jaren werkzaam was als propper. Eenmaal in Spanje blijkt de ooit legendarische club nu een vervallen karaokebar te zijn. Samen met enkele nieuwe vrienden zet Anna alles op alles om van Costa weer de coolste club van de streek te maken. Ondertussen laait de passie aan alle kanten op.

'Costa', film uit 2022 met oa. Abbey Hoes en Soy Kroon, om 21.50 uur op VTM.

Dossiers