TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Sex and the City
Het lijkt goed te gaan tussen Carrie en Berger, maar niet in elk aspect van de relatie. Miranda binge-watcht een serie en Charlotte denkt erover om zich te bekeren.
«
»
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Love it or List it Australia
Kylie en Josh hebben een jaar met hun kinderen in hun huis in Kew East gewoond. Kylie dacht dat ze meteen zouden verbouwen. Ze hunkert naar een open ruimte en wil het ergens anders kopen. Maar Josh denkt dat het antwoord in hun huidige huis ligt.
«
»
08:10 Love it or List it Australia
Lyndi en Les houden van het leven in Adelaide, maar Les is niet meer verliefd op hun huis. Andrew wil ze kennis laten maken met het idee van een verhuizing, terwijl Neale een aantal geweldige ontwerpideeën heeft voor hun huidige huis.
«
»
09:00 Love it or List it Australia
Damien en Olivia uit Queensland wonen in een huis met een prachtig uitzicht, maar met een slechte indeling. Neale probeert het verouderde interieur te transformeren tot een benijdenswaardig huis, terwijl Andrew op zoek gaat naar een andere woning.
«
»
10:05 Love it or List it Australia
Sam en Uttam wonen al elf jaar in hun huis. Sam houdt van de locatie en voelt zich er thuis. Maar Uttam vindt deze klassieker uit de jaren zeventig een woning voor oude mensen en verlangt naar iets nieuws dat meer geschikt is voor hun gezin.
«
»
11:05 Love it or List it Australia
Karen woont al twintig jaar in een onafgewerkt huis en heeft er genoeg van. Neale probeert samen met Karens man Darrel het huis af te maken en Karen te overtuigen om te blijven, terwijl Andrew een woning zoekt die ze gewoon niet kunnen weigeren.
«
»
12:05 Dr. Phil
Kunstmatige intelligentie heeft de potentie om het dagelijks leven van mensen te verbeteren, maar roept ook ethische en maatschappelijke vragen op over de invloed ervan op werkgelegenheid, privacy en de toekomst van de mensheid.
«
»
13:00 Dr. Phil
De zoon van Doreen, John Giuca, en de broer van Yvette, Billie Allen, hebben de helft van hun leven vastgezeten voor misdaden die ze naar eigen zeggen niet hebben gepleegd. Doreen en Yvette willen er alles aan doen om hun geliefden vrij te krijgen.
«
»
13:50 Dr. Phil
Richard Glossip werd veroordeeld voor moord met voorbedachten rade voor het doodslaan van zijn baas, grotendeels gebaseerd op de getuigenis van een man die zei dat Glossip hem inhuurde om de moord uit te voeren.
«
»
14:40 Dr. Phil
Andrew Tate staat bekend om zijn vrouwonvriendelijke posts op sociale media. Een discussie over of ouders zich zorgen moeten maken over Tate's invloed op hun zonen. Een groep tienerjongens verrast hun moeders als ze delen wat ze van Tate vinden.
«
»
15:30 Dr. Phil
Dr. Phil praat met een aantal van zijn meest spraakmakende gasten over hun leven na het programma.
«
»
16:20 Chateau Meiland
De familie heeft een persmoment ingericht om officieel de aankoop van het pension aan te kondigen. Code rosé is een feit. Ondertussen staat villa Duinwijk ook nog in de steigers en zo zonder keuken en douche is het maar behelpen.
«
»
17:10 Chateau Meiland
Montana heeft eindelijk haar eerste koopwoning bemachtigd. Maxime kan natuurlijk niet achterblijven en heeft ook voor haar gezin een heerlijke villa gekocht. Een nadeel: ze moet over een week verhuizen.
«
»
18:00 Chateau Meiland
Met man en macht wordt er geklust in huize Meiland-Molkenboer. Ouders en vrienden worden ingezet zodat Maxime met haar gezin over drie dagen kan verhuizen. Maar er moet nog veel gebeuren. Ondertussen wordt er ook in het pension heel hard gewerkt.
«
»
18:50 Chateau Meiland
Het einde lijkt niet in zicht te komen tijdens de sloopwerkzaamheden in het nieuwe pension en dat heeft zijn weerslag op het humeur van de familie. Martien probeert zijn snor te drukken bij het slopen van de laatste muren van de aanstaande salon.
«
»
19:40 Chateau Meiland
De familie Meiland gaat als een malle tekeer in hun pension. Een duidelijk plan van aanpak is er niet. Als tussen het klussen door Montana verhuist, laten ze het pension even achter en helpen ze haar om het huis schoon te maken en in te richten.
«
»
20:35 The Real Housewives of Beverly Hills
Erika schrijft haar memoires. Lisa Vanderpump helpt PK met het organiseren van een verjaardagsdiner voor Dorit. Teddi begint te twijfelen aan Dorits karakter als Dorit kwaad spreekt over Lisa Rinna. Kyle gaat op vakantie met haar familie in Kroatië.
«
»
21:25 The Real Housewives of Beverly Hills
Lisa Rinna en Erika vliegen naar Tokyo voor Amelia en Delilahs modellenklus. Dorit gaat akkoord om model te staan voor Lisa Vanderpumps tijdschrift. Wanneer de stroom uitvalt op Kyle's etentje, brengt dit het slechtste in één huisvrouw naar boven.
«
»
22:20 Naked Attraction
Brian is een maagd en weet weinig van seks af, terwijl Shaida graag wil gaan settelen. Ze kleden zich uit in de hoop dat ze de perfecte partner kunnen vinden.
«
»
23:25 Naked Attraction
Leanne is recent gescheiden en ze wil een man die haar liefde voor seks en ijs deelt. Ex-marinier Conor heeft veel actie gezien op het werk, maar hij heeft moeite om met vrouwen te praten.
«
»
00:30 Botched
Dr. Dubrow helpt een vrouw met een achterwerk op haar buik en dr. Nassif helpt een man met een afdruk van zijn arts op zijn neus.
«
»
01:30 Botched
Farrah Abraham raadpleegt de artsen over haar opgezwollen lippen en een vriend van dr. Dubrow zoekt hulp voor een mislukte maagoperatie.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

VRT CANVAS brengt je de hoogtepunten van Studio Brussel op Rock Werchter met een live-uitzending vanop het festivalterrein. Er is rock, indie, pop, soul, hiphop en nog veel meer. Gevestigde waarden en nieuw talent. Michèle Cuvelier dompelt je onder in de bruisende sfeer, artiesten komen langs voor een babbel en je krijgt vooral veel muziek. Je mag mee backstage en staat op de eerste rij tijdens de optredens.

'Rock Werchter', om 20.35 uur op VRT CANVAS.

Dossiers