TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 A Place in the Sun
Rhona en Nina Brennan hebben £ 165.000 om het perfecte gezinsvakantiehuis te vinden dat ook een B&B kan zijn in de Franse regio Limousin. Jasmine laat ze vijf panden zien op spectaculaire locaties.
«
»
06:40 Hello Goodbye
Joris Linssen spreekt op Schiphol mensen aan die staan te wachten op een aankomst of vertrek, op zoek naar persoonlijke verhalen over liefde, familiebanden en vriendschap.
«
»
07:25 Hello Goodbye
Joris Linssen spreekt op Schiphol mensen aan die staan te wachten op een aankomst of vertrek, op zoek naar persoonlijke verhalen over liefde, familiebanden en vriendschap.
«
»
08:05 The Block Australia
De duo's laten hun hallen, gangen, waskamers en passages zien. Een team wint tienduizend dollar.
«
»
09:20 Love It or List It UK
Na talloze bezichtigingen zijn Julie en Alan uit Stoke het er nog steeds niet over eens of ze hun huidige huis zullen opknappen of verkopen. Kirstie en Phil helpen hen eindelijk een beslissing te nemen.
«
»
10:15 Dr. Phil
Terri wacht al twee jaar op de terugkeer van haar miljonair-vriend Ricardo uit Canada met hun Bitcoin-investering. Ze heeft hem alleen nog nooit ontmoet. Verder updates over enkele voormalige gasten die zijn opgelicht.
«
»
11:05 Love Island
Het is de vooravond van de live finale en de temperatuur stijgt in de meest spraakmakende villa van het land. Voor de overige koppels was het echt een ongelooflijke zomer vol romantiek, maar nu is het einde nog maar één dag verwijderd.
«
»
12:00 Love Island
Laura Whitmore organiseert als de stemming beslist welk koppel de prijs van 50.000 pond verdient en wordt gekroond tot winnaar van Love Island 2021.
«
»
13:15 Playgrounds of the Rich and Famous
St Tropez werd in de jaren vijftig voor het eerst op de kaart gezet door Brigitte Bardot en is nog steeds een van de populairste exclusieve trefpunten voor beroemdheden op aarde. Verkenning van de legendarische Club 55 op het strand van Pampelonne.
«
»
14:10 Playgrounds of the Rich and Famous
Er is een bezoek aan het Caribische eiland Saint Barthélemy, een favoriete schuilplaats van Sir Paul McCartney, Beyoncé, Pippa Middleton, en Roman Abramovich. Het eiland is exclusief en luxueus.
«
»
15:00 The Block Australia
Sharon voelt zich overweldigd. Omar en Oz gaan zitten voor een openhartig gesprek met Dan.
«
»
16:05 A&E After Dark
De politie brengt een patiënt naar de spoedafdeling nadat hij claimt drugs ingenomen te hebben. Hij weigert echter om mee te werken. Het leven van een patiënt staat op het spel als het team moet inschatten hoe erg de hersenbloeding is.
«
»
17:00 Dr. Phil
Mensen die psychedelica microdoseren om ontspanning te bereiken, bespreken de voordelen en gevaren ervan met Dr. Phil, experts en sceptici.
«
»
17:50 Next Level Chef
De teams slijpen hun messen voor een nieuwe uitdaging: het bereiden van de ultieme steak.
«
»
18:45 Love It or List It UK
Susan en John uit Rushden kunnen het niet eens worden over hun unieke en karaktervolle huis. Kirstie heeft niet één, maar twee plannen om te voorkomen dat het huis de charme verliest die het zo speciaal maakt.
«
»
19:45 Chateau Meiland
De grote dag is aangebroken. Maxime en Leroy zullen elkaar het ja-woord geven. In alle vroegte is er al volop beweging in huis, de jurken moeten ingepakt worden en de meiden moeten in bad. En als Erica haar dochter weggeeft, houdt niemand het droog.
«
»
20:35 Bachelor in Paradise Australia
Een nieuwe vrijer betreedt het paradijs en raakt onmiddellijk verstrikt in een liefdesdriehoek. De spanningen lopen op terwijl sommigen vechten om aandacht en strijden om een roos.
«
»
21:50 Bachelor in Paradise Australia
De strijd om een roos gaat door, terwijl twee vrijgezellen vechten om de aandacht van dezelfde vrijgezel. Eén single doet een verrassende bekentenis tijdens de Rozenceremonie.
«
»
23:10 A Place in the Sun
Na de verkoop van hun bedrijf in Edinburgh willen Gary en Kim Harrison zich terugtrekken op het Caribische eiland St Lucia. Met een budget van 300.000 pond stelt Danni Menzies het koppel vijf eigendommen voor om uit te kiezen.
«
»
00:15 Love Island Australia
Het wereldwijde fenomeen Love Island heeft Australië getroffen! Schitterende, jonge en alleenstaande Aussie-deelnemers beleven de vakantie van hun leven, met de extra mogelijkheid om hun zielsverwant te ontmoeten.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers