TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:56 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:35 A Place in the Sun
Ben Hillman schiet Stephen en Christine uit Birmingham te hulp bij het vinden van hun droomhuis in Davenport in Florida. Ben neemt de twee mee naar vijf mooie woningen die binnen hun budget van 100.000 Britse pond passen.
«
»
06:20 Bachelor in Paradise Australia
Twee singles schudden de boel op, terwijl er weer een storm op komst is in het Paradijs. Een van de deelnemers dreigt te vertrekken, en daarmee is ze niet de enige.
«
»
07:25 Bachelor in Paradise Australia
Een vrijgezel vindt dat hij misschien te ver is gegaan en overweegt het Paradijs te verlaten.
«
»
08:50 The Block Australia
De druk om de grootste woon- en eetkamers in de geschiedenis van Het Blok af te krijgen, groeit. Ondertussen leggen de teams de laatste hand aan het bijzondere huis van Tim en Tyler.
«
»
09:45 Love It or List It UK
Jamie Lea en Curtis uit Albrighton hebben een meningsverschil over hun huidige woning. Curtis wil een groter huis met een betere tuin op het platteland voor hun gezin, maar Jamie Lea aarzelt om te vertrekken.
«
»
10:40 Dr. Phil
Hoe social media influencers mensen overtuigen om geld uit te geven. Een influencer, een budgetcoach en marketing specialist Brendan Gahan, Chief Innovation Officer bij Mekanism gaan de discussie aan.
«
»
11:25 Love Island
Het is de voorlaatste week van Love Island, en terwijl de zomer van hun leven een spannende climax bereikt, trekken de Islanders alles uit de kast om de finale te halen.
«
»
12:20 Love Island
De eilandbewoners krijgen met meer wendingen te maken terwijl ze proberen de laatste dag te halen.
«
»
13:15 Travel Guides
De gidsen zijn op weg naar de Flinders Ranges voor een super actieve vakantie in de outback. Voor sommigen is dit deel van Zuid-Australië misschien niet de juiste bestemming, zeker wanneer de gidsen zelf ook geen puf meer hebben.
«
»
14:05 Travel Guides
De gidsen krijgen een insiders-blik op Sydney wanneer ze een week lang leven zoals de plaatselijke bevolking. Ze willen ontdekken of er meer schuilt achter de prachtige stranden, huizen en Harbour Bridge.
«
»
15:05 The Block Australia
Met een schaarste aan materiaal en spullen die niet op tijd komen, beseffen de teams zich dat ze hun enorme woon- en eetkamers misschien niet afkrijgen.
«
»
15:55 Paramedics
Bij een schietpartij in een buitenwijk vechten Cam en Al om het leven van een jonge man te redden. Risky en Nicola zijn enorm onder de indruk van een opgewekte 92-jarige. Nathan en Jodie helpen een motorrijder die is gevallen.
«
»
16:50 Dr. Phil
Een gesprek over de epidemie van obesitas bij kinderen. Een dertienjarige vertelt haar verhaal over gepest worden op school vanwege overgewicht. Verder een gesprek met een van de eerste tieners die een afslankoperatie onderging.
«
»
17:40 MasterChef: The Professionals
De acht overgebleven topkoks moeten kiezen uit een voorraad ingrediënten zoals vis, kruiden en nog veel meer om gerechten te creëren die geïnspireerd zijn door Aktars lessen.
«
»
18:45 Love It or List It UK
Mark en Suze uit North Tyneside hebben een complexe emotionele band met hun herenhuis met vier slaapkamers. Terwijl Kirstie een geweldig renovatieplan bedekt, zet Phil een wildcard in.
«
»
19:45 Chateau Meiland
De Meilandjes zijn net terug uit het zonnige Frankrijk en slaan direct volop aan het verbouwen. Het woonhuis, het tuinhuis én de grote tuin worden onder handen genomen. Ondertussen volgt de familie danslessen ter voorbereiding van Maxime's huwelijk.
«
»
20:35 When Luxury Holidays Go Horribly Wrong
De luxe vakantie-industrie is populairder dan ooit met mensen die wanhopig op zoek zijn naar de ultieme ervaring. Maar veel uitgeven is geen garantie voor het vinden van de perfecte bestemming.
«
»
21:30 When Luxury Holidays Go Horribly Wrong
De uitbundige vakantie-industrie is bekender dan ooit omdat iedereen op zoek is naar de mooiste ervaring, maar veel geld uitgeven is geen belofte voor het ontdekken van de ideale bestemming.
«
»
22:30 A Place in the Sun
David en Megan dromen van een vakantiehuis in Axarquia, Spanje, met zijn rijke Moorse geschiedenis en prachtige natuur, maar kunnen niet kiezen tussen een woning op het platteland of een praktisch dorpshuis.
«
»
23:30 Love Island
Naarmate de tijd dringt, blijft de temperatuur stijgen op "Love Island". De Islanders genieten van een zomer die niemand van hen zal vergeten, maar ze kunnen maar beter klaar zijn om tot aan de finish te vechten.
«
»
00:35 Love Island
De opwinding groeit op Love Island en in de villa willen de eilandbewoners wanhopig blijven tot de finale. Terwijl de klok aftelt en de prijs steeds dichterbij komt, vraagt iedereen zich af: wie is hier voor de liefde en wie zit er achter het geld.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers