TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:50 A Place in the Sun: Home or Away
Derek en Julie Kalinski willen graag een huis kopen waar ze eindelijk kunnen genieten van hun pensioen. Het probleem is dat ze het niet eens kunnen worden over de locatie. Julie houdt van de kust van North Devon, terwijl Derek droomt van Bretagne.
«
»
07:35 Borsato's Budget Bruiloft
Mary en Betty verzorgen het huwelijk van Cynthia en Stefan. Ze kennen elkaar van de basisschool en kwamen jaren later in contact via social media. Ze willen dolgraag trouwen, maar hun budget laat dit niet toe.
«
»
08:15 Borsato's Budget Bruiloft
Mary en Betty gaan aan de slag voor Frida en Machiel in het hoge noorden. Hun financiŽle situatie maakt trouwen voor hen onmogelijk. Het stel is helemaal weg van grote Amerikaanse trucks. Machiel wil niets liever dan zijn Frida hierin ophalen.
«
»
08:55 The Block Australia
De teams ontwerpen enkele van de grootste hoofdslaapkamers en walk-in closets tot nu toe. Nadat iemand de overwinning tijdens de uitdaging in de wacht sleept, worden de teams achterdochtig.
«
»
09:50 Love It or List It
Hilary Farr onthult het creatieve proces en de obstakels bij de renovatie van haar eigen huis. David staat aan haar zijde als een goede vriend, maar dat weerhoudt hem er niet van te proberen haar het hof te maken met de andere huizen in de omgeving.
«
»
10:40 Dr. Phil
Het nieuws maakt meldingen van beschuldigingen van discriminatie gericht op blanke mensen op universiteiten en op de werkvloer. Is dit omgekeerde discriminatie? Activisten zeggen dat Amerika geobsedeerd is door ras.
«
»
11:25 Love Island
Het was weer een drukke dag in het paradijs en de eilandbewoners leren snel dat de weg naar het vinden van ware liefde niet soepel is. Brad en Lucinda gaan op een date en later is het tijd voor een nieuwe koppeling.
«
»
12:15 Love Island
De eilandbewoners halen het meeste uit hun onvergetelijke zomer in het paradijs. Maar terwijl de zon blijft schijnen, blijven de kronkels en bochten maar komen, zodat niemand ooit weet wat er om de volgende hoek is.
«
»
13:05 The Cruise
Terwijl de elfdaagse reis rond de Oostzee van Kopenhagen naar Sint-Petersburg begint, strijden sommige gasten om de felbegeerde onderscheiding van de meest bereisde passagier.
«
»
13:55 The Cruise
De kapitein krijgt toestemming om zijn schip helemaal naar Stockholm te varen, door zijn prachtige archipel. Maar met duizenden eilanden om te vermijden en ondiepe wateren, is het een angstaanjagende taak.
«
»
14:45 The Block Australia
De juryleden staan tijdens de laatste beoordeling versteld van de prachtige slaapkamers en walk-in closets. De teams ontdekken wie er met de hoofdprijs van tienduizend dollar naar huis gaat.
«
»
16:00 Paramedics
Vluchtparamedicus Steve gaat naar het platteland nadat een tractor omvalt en een boer klem komt te zitten. Taz en Erika hopen op het beste wanneer een alomgeliefde oma onwel wordt.
«
»
16:55 Dr. Phil
Dr. Phil spreekt met Ben, die worstelde met een laag zelfbeeld en moeite had met zijn interacties met meisjes tijdens zijn tienerjaren. Hij vertelt over zijn transformatieve reis en benadrukt zijn inzichten.
«
»
17:40 MasterChef: The Professionals
De chefs wordt gevraagd een gerecht te creŽren op basis van het thema Specerijen. De koks moeten nu vindingrijk zijn en de knowhow tonen om specerijen in hun gerecht te verwerken en te benadrukken.
«
»
18:45 Love It or List It UK
In Croydon hebben Kirstie en Phil misschien hun match gevonden: een zwembad in de lounge van een bungalow. Kirstie probeert Christine te helpen haar bungalow in een nieuw licht te zien, voordat Phil Tony overtuigt om te verhuizen.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Martiens verjaardag wordt groots gevierd met een tuinfeest. Zoveel mogelijk werk wordt uitbesteed, zodat de familie zich kan richten op echt belangrijke zaken, zoals wat Martien moet aantrekken.
«
»
20:35 Travel Guides
De reisgidsen zijn op weg naar de VS, voor hun allereerste tweeweekse vakantie: een roadtrip door Texas en het diepe zuiden. De gidsen laten weten wat ze vinden van hun USA roadtrip.
«
»
21:30 Travel Guides
De USA roadtrip gaat verder in het middelpunt van het diepe zuiden. In de staat Louisiana ontdekken de gidsen de muziek, het eten en de cultuur die het diepe zuiden tot iets bijzonders maken.
«
»
22:30 A Place in the Sun: Home or Away
Joan en Barry willen hun huis in Bolton verlaten, maar kunnen niet kiezen tussen de badplaats Lytham St Annes en het platteland van Zuid-Bretagne.
«
»
23:30 Love Island
AJ arriveert en begint de jongens te leren kennen. Kaz gaat op een date met de nieuwe jongen Danny.
«
»
00:30 Love Island
Het is een drukke derde week in de villa geweest en de eilandbewoners krijgen nog meer verrassingen.
«
»
01:15 MasterChef: The Professionals
De chefs wordt gevraagd een gerecht te creŽren op basis van het thema Specerijen. De koks moeten nu vindingrijk zijn en de knowhow tonen om specerijen in hun gerecht te verwerken en te benadrukken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Bij de landing in NormandiŽ op D-day komt de Amerikaanse soldaat Sean Ryan om het leven. Als blijkt dat twee broers van hem ook sneuvelden in de oorlog, besluit de top van het Amerikaanse leger om de laatst overgebleven broer van het gezin naar huis te sturen. Probleem is dat James Ryan met de paratroopers van de 101ste Airborne Division ergens in Frankrijk is gedropt en men geen idee heeft waar hij zich bevindt. Kapitein Miller en zijn team krijgen de opdracht om soldaat Ryan achter de vijandelijke linies op te sporen en veilig naar huis te brengen.

'Saving Private Ryan', vrijdag 14 juni om 21.30 uur op VRT CANVAS.

Dossiers