TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:56 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Paris in Love
Paris wordt geconfronteerd met de toenemende eisen van een aanstaande bruid en stort in, tot grote ontsteltenis en bezorgdheid van haar moeder en zus Nicky.
«
»
08:00 Paris in Love
Terug in Los Angeles zoekt Paris hulp met de steun van haar moeder en confronteert ze problemen uit het verleden die ze heeft vermeden.
«
»
08:45 Paris in Love
Paris en Carter zijn verrast wanneer Kathy een huis naast hen aan het strand huurt. Kathy doet een onverwachte bekentenis aan Paris, waardoor Paris eindelijk de bruiloft in handen neemt.
«
»
09:25 The Block Australia
De teams werken hard om luxe logeerkamers te creŽren. De uitdaging, waarbij de kabouter op het spel staat, roept veel vragen op. De winnaars van de midweek-uitdaging krijgen naast de trofee een extra punt bovenop de scores van de juryleden.
«
»
10:20 Love It or List It
Megan en Jeff zijn twee professionals die het gevoel hebben dat hun thuiswerkleven niet meer vlekkeloos verloopt. Jeff wil hun perceel nog niet opgeven, maar Megan vindt dat het huis gedateerd is en daarnaast veel te klein is geworden voor hun gezin.
«
»
11:15 Dr. Phil
Rachel is bang dat haar vriendin Simone wordt opgelicht door iemand online die zich voordoet als zanger Omarion, en Simone wil de waarheid. Dr. Phil en Robin delen hun persoonlijke ervaringen met identiteitsfraude.
«
»
12:00 Love Island
Het waren zes onvergetelijke weken in Zuid-Afrika voor de eilandbewoners, met de finishlijn goed en wel in zicht. Maar slechts ťťn koppel kan de prijs in handen krijgen en tot winnaar van `Love Island' worden gekroond.
«
»
12:50 Love Island
De geredde eilandbewoners moeten kiezen of ze Mike en Priscilla of Callum en Molly willen redden.
«
»
13:45 Say Yes to the Dress: Atlanta
Bruid Andi en haar verloofde hebben moeite om het eens te worden over de jurk voor hun bruiloft op een zeilboot. Daarnaast wil Susan op haar grote dag opvallen in een kleurrijke jurk.
«
»
14:10 Say Yes to the Dress: Atlanta
Jenee heeft elk detail voor haar grote dag geregeld, behalve de jurk. Bovendien heeft Jessica een specifieke visie voor haar jurk in gedachten, maar haar schoonzus is het daar niet mee eens.
«
»
14:40 Say Yes to the Dress: Atlanta
Nadat Emily haar jeugd heeft doorgebracht in uitdagende flitsende outfits, wil ze nu vooral een traditionele jurk voor haar bruiloft. Diana is op zoek naar een strapless jurk, maar haar moeder heeft andere ideeŽn.
«
»
15:05 Say Yes to the Dress: Atlanta
Een bruid neemt twaalf vrienden mee naar de salon om haar te helpen bij het kiezen van een jurk. Een bruid wil een jurk die haar rondingen laat zien. Een bruid wil de goedkeuring van haar zus voor haar schoenenkeuze.
«
»
15:35 The Block Australia
De deelnemers krijgen een fascinerend kijkje in het culturele erfgoed van het land waarop ze bouwen.
«
»
16:30 Paramedics
Cullen is getuige van de ergste nachtmerrie van elke ouder wanneer een zesjarig kind door een auto wordt aangereden. Simon en Michaela proberen een man met een haperende pacemaker te helpen.
«
»
17:25 Dr. Phil
Beroemdheden en influencers met miljoenen volgers prijzen onorthodoxe en vaak gevaarlijke diŽten en gezondheidspraktijken aan om de huidige ideeŽn van perfectie of welzijn te verwezenlijken, en sommige mensen volgen deze blindelings.
«
»
18:15 MasterChef UK
De knock-out week is afgelopen en de competitie is teruggebracht tot tien amateurchefs. Ze moeten iets creŽren dat de juryleden met hun handen kunnen eten. De inzet is hoog, aangezien er uiteindelijk twee kandidaten worden uitgeschakeld.
«
»
18:50 Love It or List It
Kort nadat Lauren en Jamelle zijn verhuisd, heeft Lauren daar achteraf spijt van gekregen. Jamelle is ervan overtuigd dat Hilary hun disfunctionele lay-out een draai kan geven, maar Lauren hoopt dat David een woning kan vinden die beter bij hen past.
«
»
19:45 Chateau Meiland
De familie Meiland neemt het ervan: ze ontvluchten de natte zomer om van de zon te genieten op CuraÁao. Ondanks zijn vliegangst, heeft Martien er graag een reis van tien uur voor over.
«
»
20:35 Extreme Weddings: Australia
Een koppel heeft een middeleeuws huwelijk bij het prehistorische monument Stonehenge, compleet met slagveld. Een ander koppel viert hun bruiloft op de hoogste toren van AustraliŽ.
«
»
21:35 Extreme Weddings: Australia
Een gekostumeerde bruiloft, een curryfeest en een bruiloft met een verrassende bestemming.
«
»
22:35 The Real Housewives of Beverly Hills
Na haar explosieve ontmoeting met Kim klaagt Lisa Rinna bij Eden. Erika maakt de videoclip voor haar liedje voordat ze met Kyle naar Mykonos in Griekenland vertrekt en Lisa Vanderpumps zoon Max begint aan een zoektocht naar zijn biologische ouders.
«
»
23:35 Love Island
Glamoureuze singles wonen in een prachtige villa onder de toeziende blik van het publiek thuis.
«
»
00:40 Love Island
Jess en Ched worden wakker in de schuilplaats. Siannise en Luke T zijn verliefd. Siannise krijgt een sms. Families van eilandbewoners bezoeken de villa.
«
»
01:50 MasterChef UK
De knock-out week is afgelopen en de competitie is teruggebracht tot tien amateurchefs. Ze moeten iets creŽren dat de juryleden met hun handen kunnen eten. De inzet is hoog, aangezien er uiteindelijk twee kandidaten worden uitgeschakeld.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Jan Ullrich wordt al snel het gouden kind van het wielrennen. In 1997 wint hij de Ronde van Frankrijk en klimt hij naar de hoogste regionen van de sportelite. Rode lopers worden voor hem uitgerold en televisiezenders vechten om zijn aandacht. Maar succes heeft een prijs. Dat geldt niet alleen voor Jan Ullrich, maar ook voor zijn rivalen, zoals Marco Pantani. De moeder van de Italiaan praat over zijn eenzame en drugsgerelateerde dood. Wie op het hoogste niveau wil presteren, moet door het moeras van de doping, op dat moment het meest besproken onderwerp in het wielrennen. En Jan Ullrich zit er middenin.

'Jan Ullrich, de opgejaagde', om 21.20 uur op VRT CANVAS.

Dossiers