TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 MasterChef UK
Om de week van de halve finales af te trappen, krijgen de tien overgebleven kandidaten voor het eerst een voorproefje van hoe het is om in een restaurant te werken, waarbij rechter John Torode de orders verdeelt.
«
»
02:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Extreme Makeover: Home Edition
Ty en het team reizen naar Columbus, Ohio om de familie Rhodes te verrassen. Het is een hecht huishouden dat al meer dan vijf generaties in het gebied woont, maar onlangs een tragedie heeft meegemaakt.
«
»
08:05 Space Invaders
Als ouders van acht kinderen is het voor Arielle en Mark lastig om tijd en energie te vinden om op te ruimen. Het team gaat aan de slag om het gezin met kinderen te helpen.
«
»
08:50 Space Invaders
Julie en Pete hebben een leeg nest nadat alle vijf hun kinderen het huis uit zijn. Het probleem is dat hun volwassen kinderen veel spullen hebben achtergelaten, en hun huis is nu rommelig en hun leven is bergafwaarts gegaan.
«
»
09:35 The Block NZ
De teams beginnen aan de overdoenweek, maar worden door de juryleden op de vingers getikt: ze moeten hun oorspronkelijke score verbeteren of de gevolgen onder ogen zien.
«
»
10:30 Love It or List It
Met een pasgeboren baby en zijn handicap moeten Brian en Trish beslissen of ze hun huis willen redden of hun spullen willen inpakken en hun zinnen willen zetten op een nieuw avontuur.
«
»
11:20 Dr. Phil
Een vooraanstaande familie is betrokken bij de dood van een huishoudster, een klasgenoot van de middelbare school en een jonge vrouw bij een bootongeluk. In 2021 vond Alex Murdaugh zijn vrouw en zoon doodgeschoten op hun terrein.
«
»
12:05 Love Island
Een zinderende line-up van singles gaat naar de luxe villa, gelegen in Kaapstad voor de winter.
«
»
13:15 De Perfecte Verbouwing
De verliefde Rachel en Olivier willen niets liever dan gaan samenwonen. Maar daarvoor wordt het huis van Olivier en zijn twee kinderen voor in de toekomst te klein. Het betrekken van een bijgebouw dat los achter de woning staat, lijkt de oplossing.
«
»
14:20 De Perfecte Verbouwing
Architecten Maxim en Richèl nemen het tegen elkaar op. Zij komen ieder met een ontwerp voor de bungalow van Danja, Bob en zoontje Sem in Heilig Landstichting. Deze gedateerde bungalow moet worden verbouwd tot een modern gezinshuis met werkkamer.
«
»
15:20 The Block NZ
In de Do-over-week is de concurrentie in opperste staat van paraatheid, terwijl de teams zo snel mogelijk proberen te werken. Stiekeme tactieken werken averechts op één team.
«
»
16:10 Paramedics
De paramedici helpen een slachtoffer die brandwonden opliep door een arbeidsongeval. Mark heeft te maken met een moeilijke patiënt.
«
»
17:05 Dr. Phil
Hoe vrouwen denken over de druk van het ouder worden, met model en schrijfster Paulina Porizkova. Vrouwen die verteerd worden door zelfbewustzijn en angst voor veroudering en de documentaireserie "The What's Underneath Project".
«
»
17:45 MasterChef UK
De MasterChef-markt is open met een voorraadkast vol ingrediënten om uit te kiezen. De acht overgebleven halve finalisten maken een gerecht geïnspireerd op de kip of het ei. Aan het einde van deze taak worden twee deelnemers geëlimineerd.
«
»
18:50 Love It or List It
Janice koopt een huis zonder Trevor te raadplegen, maar ontdekt dat hij niet eens rechtop kan staan in de enige badkamer. Hilary probeert de ruimte in dit kleine huis te maximaliseren, zodat het een thuis voor de lange termijn kan worden.
«
»
19:45 Chateau Meiland
De familie Meiland krijgt slecht nieuws. Erica en Maxime mogen niet in de bijgebouwen wonen, de woonwensen passen niet in het bestemmingsplan. De familie vindt het belachelijk. Daarnaast is de plaatselijke economie helemaal opgebloeid.
«
»
20:35 Changing Rooms
De in Swansea woonachtige Claire en haar buren Lisa en Kirsty knappen om de beurt een kamer in elkaars huis op onder het toeziend oog van Anna Richardson en Laurence Llewelyn-Bowen.
«
»
21:30 Changing Rooms
In Cardiff willen Teresa en Andrew dolgraag hun inspiratieloze voorkamer veranderen in een gezellige ruimte. En drie deuren verder willen Maria en Nick een gezinsruimte van hun dromen.
«
»
22:30 The Real Housewives of Beverly Hills
De vrouwen zamelen geld in voor een goed doel tijdens een spin-les. Yolanda beschuldigt Kyle van roddelen, confronteert dan Lisa Vanderpump voor het in twijfel aan de gezondheid van haar kinderen. Kathryn bezoekt Erika om haar vertrouwen te winnen.
«
»
23:20 Love Island
De singletons vestigen zich in het villaleven in de Zuid-Afrikaanse zon en ontdekken hun routine.
«
»
00:20 Dating: No Filter
De spontane Amir en Chris doen lekker gek. Leraar Gavin probeer de competitieve Rebecca te verslaan op de kartbaan.
«
»
00:55 MasterChef UK
De MasterChef-markt is open met een voorraadkast vol ingrediënten om uit te kiezen. De acht overgebleven halve finalisten maken een gerecht geïnspireerd op de kip of het ei. Aan het einde van deze taak worden twee deelnemers geëlimineerd.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Special Forces' (VTM)

Na de opdracht in de oceaan volgt een onverwachte uitdaging: de 'milling'. De rekruten moeten een zware drill ondergaan en vervolgens twee minuten boksen tegen een SF-instructeur. Het brengt heel wat emoties en agressie naar boven, maar één rekruut voelt zich op zijn gemak. Bij een krachtige waterval bekruipt hen opnieuw de angst voor water en moeten ze twintig meter omhoog klimmen langs een gladde rotswand.

'Special Forces', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers