TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:40 Extreme Makeover: Home Edition
Ty en het team reizen naar Columbus, Ohio om de familie Rhodes te verrassen. Het is een hecht huishouden dat al meer dan vijf generaties in het gebied woont, maar onlangs een tragedie heeft meegemaakt.
«
»
08:25 Changing Rooms
In Macclesfield voegen man-en-vrouw-teams Milena en Simon en Lois en Nick wat anime-tovenarij toe aan de grijze slaapkamer van een tienjarige en creëren ze een tropische droom in een eenvoudige en vergeten hoofdslaapkamer.
«
»
09:10 Changing Rooms
In Wokingham laten Lucy en Andy, en Mark en Jackie gedurfde kleuren, slimme ontwerpen en de wow-factor los in hun huizen uit de jaren zestig, terwijl ze elkaars boxy slaapkamer en beige zitkamer een update geven.
«
»
10:05 The Block NZ
Het wordt hectisch als de teams proberen de belangrijke ingang, trappen en toiletten voor de jury af te maken. Ondertussen zet één team alles op het spel door een andere regel te overtreden.
«
»
11:20 Love It or List It
Een echtpaar worstelt met hun groeiende gezin in het kleine huis dat ze twintig jaar geleden kochten. Wellicht kunnen ze met de hulp van Hilary en David hun huis redden of ze zullen hun zinnen moeten zetten op een nieuw huis.
«
»
12:10 Dr. Phil
Laura zegt dat ze wil stoppen met drinken, maar elke keer dat ze het probeert wint de alcohol. Een man die dronken aan het stuur twee jonge vrouwen doodde komt aan het woord. De moeder van een van de vrouwen vertelt hoe die dag haar leven veranderde.
«
»
12:55 Love Island
De mannen zijn weer terug in de villa en komen in aanraking met zes nieuwe dames. Michael beschrijft hoe hij over Casa Amor denkt.
«
»
13:45 Pamela's Garden of Eden
Pamela's droom om het botenhuis om te vormen tot een artistiek meesterwerk stuit op een groot obstakel. De relatie tussen de ontwerper en de aannemer staat onder druk door de strakke deadline en financiële beperkingen.
«
»
14:30 Pamela's Garden of Eden
Pamela en het team haasten zich om het gastenverblijf op tijd te renoveren voor het bezoek van haar broer uit Los Angeles. Even later raakt Pamela betrokken bij een ontwerpconflict over de plannen voor een nieuw dak op het terras.
«
»
15:20 The Block NZ
De teams beginnen aan de overdoenweek, maar worden door de juryleden op de vingers getikt: ze moeten hun oorspronkelijke score verbeteren of de gevolgen onder ogen zien.
«
»
16:05 Tattoo Fixers on Holiday
De mediterrane pop-upsalon krijgt bezoek van James, die af wil van zijn ruwe tatoeage. Daarnaast komt Matt langs om een herdenkingstatoeage te laten zetten naar aanleiding van zijn moedige strijd tegen kanker.
«
»
17:00 Dr. Phil
Een vooraanstaande familie is betrokken bij de dood van een huishoudster, een klasgenoot van de middelbare school en een jonge vrouw bij een bootongeluk. In 2021 vond Alex Murdaugh zijn vrouw en zoon doodgeschoten op hun terrein.
«
»
17:45 MasterChef UK
Om de week van de halve finales af te trappen, krijgen de tien overgebleven kandidaten voor het eerst een voorproefje van hoe het is om in een restaurant te werken, waarbij rechter John Torode de orders verdeelt.
«
»
18:50 Love It or List It
Hilary past het huis van YJ en Michael aan naar hun behoeften, terwijl David een nieuw huis zoekt.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Martien is in alle staten, want er komt hoog bezoek. Zijn jeugdheldin Getty Kaspers, winnares van het songfestival van 1975, woont ook in de Achterhoek en dat schept een band. Ze blijkt namelijk een groot Meiland fan te zijn.
«
»
20:35 De Perfecte Verbouwing
De verliefde Rachel en Olivier willen niets liever dan gaan samenwonen. Maar daarvoor wordt het huis van Olivier en zijn twee kinderen voor in de toekomst te klein. Het betrekken van een bijgebouw dat los achter de woning staat, lijkt de oplossing.
«
»
21:40 De Perfecte Verbouwing
Architecten Maxim en Richèl nemen het tegen elkaar op. Zij komen ieder met een ontwerp voor de bungalow van Danja, Bob en zoontje Sem in Heilig Landstichting. Deze gedateerde bungalow moet worden verbouwd tot een modern gezinshuis met werkkamer.
«
»
22:45 The Real Housewives of Beverly Hills
De vrouwen brunchen bij Kathryn en Donnie in San Diego. Eileen krijgt een Erika Jayne make-over. Kyle ontmoet een vriendin die advies geeft over hoe om te gaan met zus Kim. Het Munchausen-syndroom werpt een donkere wolk over Erika's zwembadfeest.
«
»
23:40 Love Island
Een zinderende line-up van singles gaat naar de luxe villa, gelegen in Kaapstad voor de winter.
«
»
00:55 Dating: No Filter
Het klikt tussen filantroop Rachel en conditiecoach PJ. Ondertussen gaat Reno een stapje te ver als hij probeert om Lizz te leren tapdansen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers