TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:45 Extreme Makeover: Home Edition
Bill lijdt aan posttraumatische stressstoornis waardoor hij niet bij zijn gezin kan wonen. Ty en zijn team zullen daarom apparaten met geavanceerde technologie ontwikkelen waarmee hij naar huis kan terugkeren en een normaal gezinsleven kan leiden.
«
»
08:25 Honest Renovations
Dianna en Eric hebben altijd een doe-het-zelf-mentaliteit gehad, maar nadat baby Emma arriveerde, veranderde doe-het-zelf in doe-het-later, veel later. Nu wonen ze al jaren in een bouwplaats.
«
»
09:15 Honest Renovations
Het ooit perfecte huis van Maimuna en Jamar wordt nu volledig overspoeld door hun twaalf weken oude baby, Zakai. Elke kamer is een multifunctionele ruimte geworden en Zakai staat centraal. Jessica en Lizzy schieten te hulp.
«
»
10:10 The Block NZ
Een speler wordt uit het spel gehaald na een bizar ongeluk. Sommige teams voelen de druk om te finishen als hun ruimte hen begint te overheersen.
«
»
11:00 Love It or List It
Een echtpaar is verdeeld over het renoveren of behouden van hun huis nadat ze een grote som geld hebben geërfd. Jay houdt van hun huis, maar Deborah voelt juist het tegenovergestelde.
«
»
11:50 Dr. Phil
Laura geeft toe duizenden keren dronken te hebben gereden. Ze heeft haar lesje echter niet geleerd toen ze haar auto total loss reed. Drie kinderen van een gezin worden gedood door een dronken chauffeur.
«
»
12:35 Love Island
Een blik achter de schermen van Tommy en Molly-Mae's date, Maura's wraak, de reis van de dames naar Casa Amor en de gevolgen van de Twitter-uitdaging.
«
»
13:25 Interior Design Masters
De ontwerpers arriveren bij de studio en vinden dat het tijd is om hun individuele capaciteiten te laten zien. Ze gaan voor het eerst solo aan de slag en krijgen de opdracht om individuele strandhutten te transformeren.
«
»
14:30 Interior Design Masters
Er blijven nog vier ontwerpers over die strijden voor een plek in de halve finales. Ze worden uitgedaagd om twee kapsalons onder handen te nemen, en voor het eerst in de competitie zullen de ontwerpers hun ruimtes zien voordat ze hun visie creëren.
«
»
15:30 The Block NZ
Het wordt hectisch als de teams proberen de belangrijke ingang, trappen en toiletten voor de jury af te maken. Ondertussen zet één team alles op het spel door een andere regel te overtreden.
«
»
16:45 Paramedics
Het team snelt naar een patiënt die mogelijk een beroerte heeft gekregen. Een andere man heeft een ongeluk gehad met de motor, wat hem mogelijk een ledemaat kan kosten. Taz en Amanda helpen een kind dat vastzit in een auto.
«
»
17:35 Dr. Phil
Laura zegt dat ze wil stoppen met drinken, maar elke keer dat ze het probeert wint de alcohol. Een man die dronken aan het stuur twee jonge vrouwen doodde komt aan het woord. De moeder van een van de vrouwen vertelt hoe die dag haar leven veranderde.
«
»
18:20 MasterChef UK
In de laatste kwartfinales mogen de meest getalenteerde koks van de week twee gangen koken die niet alleen John en Gregg moet verbazen, maar ook drie voormalige MasterChef-kampioenen: Steven Wallis, Kenny Tutt en Thomasina Miers.
«
»
18:55 Love It or List It
Een groeiend gezin woont in een kleine krappe woning met slechts twee slaapkamers en één badkamer. David en Hilary bieden hun hulp aan om het gezin weer van hun huis te laten houden, of om de woning te verkopen.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Martien, Erica en Maxime hebben het Franse chateau-leven verplaatst naar het dorpje Hengelo in de Achterhoek. Maar de Nederlandse regelzucht gaat slecht samen met de chaos van de familie Meiland.
«
»
20:35 Pamela's Garden of Eden
Pamela's droom om het botenhuis om te vormen tot een artistiek meesterwerk stuit op een groot obstakel. De relatie tussen de ontwerper en de aannemer staat onder druk door de strakke deadline en financiële beperkingen.
«
»
21:25 Pamela's Garden of Eden
Pamela en het team haasten zich om het gastenverblijf op tijd te renoveren voor het bezoek van haar broer uit Los Angeles. Even later raakt Pamela betrokken bij een ontwerpconflict over de plannen voor een nieuw dak op het terras.
«
»
22:20 Tattoo Fixers on Holiday
De mediterrane pop-upsalon krijgt bezoek van vakantieganger Scott, die af wil van zijn poppetjes. Superfan Chelsea komt langs, die geobsedeerd is door een crooner. Daarnaast hebben de ouders Kay en Richard herinneringen aan een zware vakantiekater.
«
»
23:15 Love Island
De mannen zijn weer terug in de villa en komen in aanraking met zes nieuwe dames. Michael beschrijft hoe hij over Casa Amor denkt.
«
»
00:10 Dating: No Filter
Samantha wordt gekoppeld aan Cody. Ze komen snel dichter tot elkaar tijdens een paaldansles. Bij de sushi laat hij zijn andere 'vaardigheden' zien.
«
»
00:40 MasterChef UK
In de laatste kwartfinales mogen de meest getalenteerde koks van de week twee gangen koken die niet alleen John en Gregg moet verbazen, maar ook drie voormalige MasterChef-kampioenen: Steven Wallis, Kenny Tutt en Thomasina Miers.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Goedele Wachters (VRT NWS)

Goedele Wachters en Riadh Bahri komen naar de kiezers toe. In de twee weken voor de verkiezingen trekt het programma door Vlaanderen en Brussel, naar tien plekken die symbool staan voor tien thema's.

'Laat Kies24', om 21.50 uur op VRT 1.

Dossiers