TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:40 Extreme Makeover: Home Edition
Het team helpt bij het bouwen van een huis voor de familie van een negenjarig meisje wier been werd geamputeerd na een aanrijding. Professionele atleten Dwight Howard en Katie Holloway ontmoeten de familie.
«
»
08:25 Changing Rooms
In Luton helpen Laurence Llewelyn-Bowen en Whinnie Williams buren Dionne en Aliyyaa, en Yvonne en Haneefah de vreugde terug te brengen in een grote slaapkamer en een donkere, vergeten woonkamer.
«
»
09:15 Changing Rooms
In Haworth transformeren moeder en zoon Sonya en Christian elkaars keuken en woonkamer in hun driehonderd jaar oude cottages. Maar historische gebouwen moderniseren zonder hun charme te verliezen, brengt zijn eigen uitdagingen met zich mee.
«
»
10:05 The Block NZ
Meg wordt tot het randje gedreven met de uitdaging van de extra kamer. Rach heeft een geheime ontmoeting met de juryleden waar ze probeert de bovenhand te krijgen. Keegan's vervanger arriveert.
«
»
11:00 Love It or List It
Na de aankoop van een slecht huis in een goede buurt, voelt een koppel zich overweldigd. Dit is vooral het geval wanneer de renovaties niet voltooid zijn bij de geboorte van hun kind.
«
»
11:50 Dr. Phil
Dr. Phil bespreekt wie verantwoordelijk moet worden gehouden als minderjarigen de wet overtreden. Moeten openbare aanklagers jeugdige delinquenten helpen in plaats van hen te straffen? Ouders van jeugddelinquenten vertellen hun ervaringen.
«
»
12:35 Love Island
De nasleep van de herkoppeling splitst de villa in twee. Tommy en Curtis maken hun bromance officieel.
«
»
13:25 Pamela's Garden of Eden
Pamela neemt het heft in eigen handen wanneer ze vreest dat zij en haar team niet op n lijn zitten met haar moderne en sexy visie voor het project. De spanning loopt op wanneer de ontwerpen voor het boothuis worden besproken.
«
»
14:10 Pamela's Garden of Eden
Pamela en haar team gaan terug naar de tekentafel voor een gloednieuw ontwerpplan voor het boothuis. De druk begint zijn tol te eisen bij ontwerpster Francesca, die vreest dat ze Pamela's dromen in de weg staat.
«
»
14:55 The Block NZ
Oplopende spanningen en vetes kunnen de ambitieuze plannen van de teams in de war schoppen als ze tegen de onthullingstijd van de familiekamer racen.
«
»
16:10 Tattoo Fixers on Holiday
De mediterrane pop-upsalon krijgt bezoek van vakantieganger Scott, die af wil van zijn poppetjes. Superfan Chelsea komt langs, die geobsedeerd is door een crooner. Daarnaast hebben de ouders Kay en Richard herinneringen aan een zware vakantiekater.
«
»
17:00 Dr. Phil
Vrouwen spreken zich uit over seksueel misbruik dat ze hebben ondergaan door een gynocoloog. Een universiteitsvoetballer zegt dat hij slechts een van de duizenden slachtoffers is die door n arts zijn misbruikt.
«
»
17:45 MasterChef UK
De deelnemers worden geconfronteerd met twee uitdagingen waarbij hun creativiteit en culinaire repertoire op de proef worden gesteld. De eerste is de Market Challenge, waarbij de zeven koks ter plekke een gerecht moeten verzinnen voor juryleden.
«
»
18:50 Love It or List It
Een echtpaar worstelt met hun groeiende gezin in het kleine huis dat ze twintig jaar geleden kochten. Wellicht kunnen ze met de hulp van Hilary en David hun huis redden of ze zullen hun zinnen moeten zetten op een nieuw huis.
«
»
19:45 Chateau Meiland
De familie Meiland kan het toch niet laten: de weilanden rond de boerderij moeten toch een park worden. Maar dan zonder beesten! Martien moet er niet aan denken dat zijn rust wordt verstoord.
«
»
20:35 Honest Renovations
Dianna en Eric hebben altijd een doe-het-zelf-mentaliteit gehad, maar nadat baby Emma arriveerde, veranderde doe-het-zelf in doe-het-later, veel later. Nu wonen ze al jaren in een bouwplaats.
«
»
21:30 Honest Renovations
Het ooit perfecte huis van Maimuna en Jamar wordt nu volledig overspoeld door hun twaalf weken oude baby, Zakai. Elke kamer is een multifunctionele ruimte geworden en Zakai staat centraal. Jessica en Lizzy schieten te hulp.
«
»
22:25 The Real Housewives of Beverly Hills
Kyle houdt een signeersessie in haar pop-up winkel voor vriendin Bethenny Frankel. Eileen deelt een geheim over haar verleden. Erika haalt Yolanda, die herstellende is van een operatie, op met haar privjet. Lisa Rinna komt een oude vriendin tegen.
«
»
23:20 Love Island
Een allesomvattende uitdaging zorgt ervoor dat de eilanders gek worden als ze de gedachten van het publiek ontdekken. Molly-Mae begint zich onzeker te voelen als ze verneemt dat het publiek denkt dat ze zich alleen voor het geld in de villa bevindt.
«
»
00:15 Dating: No Filter
Karaokediva Dina probeert tijdens een potje minigolf de liefde te vinden bij Zach. Brian laat zijn dansbewegingen zien aan de zeer ontspannen Tyrone.
«
»
00:40 MasterChef UK
De deelnemers worden geconfronteerd met twee uitdagingen waarbij hun creativiteit en culinaire repertoire op de proef worden gesteld. De eerste is de Market Challenge, waarbij de zeven koks ter plekke een gerecht moeten verzinnen voor juryleden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (VTM)

CIG Nestel is een centrum voor integrale gezinszorg in Vlaanderen, waar de veiligheid van het kind centraal staat. Hier worden diverse gezinnen ondergebracht en 24/7 begeleid. Axel krijgt zoals elk gezin een appartement en leeft mee met de gezinnen en de begeleiding. Hij beseft nog maar eens hoe belangrijk een warm nest is om in op te groeien als kind en kijkt terug op zijn eigen jeugd.

'Axel Gaat Binnen', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers