TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Extreme Makeover: Home Edition
Het team helpt bij het bouwen van een huis voor het gezin van een man die zijn baan heeft opgezegd om voor zijn verlamde volwassen zoon te zorgen.
«
»
07:55 Honest Renovations
Na een pandemie, twee kinderen en veel online winkelen is het huis van de familie Wong niet langer de warme en uitnodigende plek die het ooit was. Jessica en Lizzy schieten de familie Wong te hulp en helpen deze ouders hun huis terug te winnen.
«
»
08:40 Honest Renovations
Koey heeft een eindeloze to-do-lijst: ze heeft een fulltime baan naast een succesvolle bijbaan terwijl ze haar kinderen opvoedt. Vanzelfsprekend heeft Koey moeite om tijd te vinden voor ingrijpende renovaties.
«
»
09:30 The Block NZ
Gefrustreerd door de punten van de jury gaat Meg over tot drastische tactieken. Terwijl sommige teams worstelen om de dubbele kamers te voltooien, dreigt een alliantie alles te veranderen.
«
»
10:25 Love It or List It
Een stel met tienerkinderen besluit dat ze meer ruimte nodig hebben voor hun groeiende gezin, maar ze willen niet verhuizen omdat ze dicht bij hun vrienden wonen in een ideale buurt.
«
»
11:20 Dr. Phil
Bryan Kohberger, de verdachte van de moord op vier universiteitsstudenten in Moskou, Idaho, heeft een interessant verleden. Zijn familie, vrienden en de dochter van de BTK-seriemoordenaar spreken zich uit.
«
»
12:00 Love Island
Maura is in alle staten wanneer ze Tom en de jongens hoort praten over wat er tussen hen zou kunnen gebeuren. Daarnaast lopen de emoties in de villa hoog op na een schokkende herkoppelingsbeslissing.
«
»
13:00 Interior Design Masters
De acht overgebleven interieurontwerpers nemen deel aan een commercile ontwerpuitdaging om een landelijke trouwlocatie in Sussex te transformeren. Gepresenteerd door Alan Carr met rechter Michelle Ogundehin.
«
»
14:05 Interior Design Masters
De zes overgebleven interieurontwerpers doen mee aan een commercile ontwerpuitdaging om winkelinterieurs te transformeren. Gepresenteerd door Alan Carr met als jury Michelle Ogundehin.
«
»
15:15 The Block NZ
Meg wordt tot het randje gedreven met de uitdaging van de extra kamer. Rach heeft een geheime ontmoeting met de juryleden waar ze probeert de bovenhand te krijgen. Keegan's vervanger arriveert.
«
»
16:10 Paramedics
De ambulancebroeders moeten bij een zwembad een situatie van leven en dood oplossen. Mike en Jamie helpen een kleurrijk persoon. Twee ouders vinden hun 2-jarige kind buiten bewustzijn.
«
»
17:00 Dr. Phil
Dr. Phil bespreekt wie verantwoordelijk moet worden gehouden als minderjarigen de wet overtreden. Moeten openbare aanklagers jeugdige delinquenten helpen in plaats van hen te straffen? Ouders van jeugddelinquenten vertellen hun ervaringen.
«
»
17:50 MasterChef UK
Het is de vierde week van de voorronden en negen getalenteerde thuiskoks arriveren voor hun eerste test, de auditieronde. Ieder moet een kenmerkend gerecht bereiden dat de juryleden John en Gregg moet zien te overtuigen.
«
»
18:55 Love It or List It
Een echtpaar is verdeeld over het renoveren of behouden van hun huis nadat ze een grote som geld hebben gerfd. Jay houdt van hun huis, maar Deborah voelt juist het tegenovergestelde.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Het is feest bij de familie Meiland. Kleine Claire is namelijk jarig. En als echte driejarige zit ze midden in de peuterpuberteit, dus niets is leuk en alles is 'nee'. Zo ook het antwoord op de vraag of ze blij is met haar nieuwe trampoline.
«
»
20:35 Pamela's Garden of Eden
Pamela neemt het heft in eigen handen wanneer ze vreest dat zij en haar team niet op n lijn zitten met haar moderne en sexy visie voor het project. De spanning loopt op wanneer de ontwerpen voor het boothuis worden besproken.
«
»
21:25 Pamela's Garden of Eden
Pamela en haar team gaan terug naar de tekentafel voor een gloednieuw ontwerpplan voor het boothuis. De druk begint zijn tol te eisen bij ontwerpster Francesca, die vreest dat ze Pamela's dromen in de weg staat.
«
»
22:20 Tattoo Fixers on Holiday
De mediterrane pop-upsalon krijgt bezoek van Caroline, wiens midlifecrisis tot een slecht uitgewerkte tatoeage van Magaluf heeft geleid die haar inmiddels helemaal gek maakt. Ondertussen wordt ook de tatoeage van personal trainer Maisie aangepakt.
«
»
23:20 Love Island
De nasleep van de herkoppeling splitst de villa in twee. Tommy en Curtis maken hun bromance officieel.
«
»
00:15 Dating: No Filter
Jonge poppenspeler Danny doet zijn best om Courtney te verleiden. Ondertussen gaat het er wild aan toe tussen Ross en Alex in de ring.
«
»
00:45 MasterChef UK
Het is de vierde week van de voorronden en negen getalenteerde thuiskoks arriveren voor hun eerste test, de auditieronde. Ieder moet een kenmerkend gerecht bereiden dat de juryleden John en Gregg moet zien te overtuigen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (VTM)

CIG Nestel is een centrum voor integrale gezinszorg in Vlaanderen, waar de veiligheid van het kind centraal staat. Hier worden diverse gezinnen ondergebracht en 24/7 begeleid. Axel krijgt zoals elk gezin een appartement en leeft mee met de gezinnen en de begeleiding. Hij beseft nog maar eens hoe belangrijk een warm nest is om in op te groeien als kind en kijkt terug op zijn eigen jeugd.

'Axel Gaat Binnen', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers