TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:10 Extreme Makeover: Home Edition
Het team bouwt een huis voor een soldaat die in 2009 gewond is geraakt bij de schietpartij in Fort Hood en zijn verloofde. Buikspreker Terry Fator, komiek Dane Cook en modeontwerpster Monique Lhuillier zijn vrijwilligers.
«
»
08:50 Extreme Food Phobics
Het restrictieve dieet van een 34-jarige vrouw met chips brengt haar gezondheid ernstig in gevaar, terwijl een chef-kok op straat zo bang is voor de meeste voedingsmiddelen dat hij niet eens zijn eigen gerechten kan proeven.
«
»
09:40 Extreme Food Phobics
Deze aflevering gaat over een barbecueliefhebber die de aanblik van avocado's niet kan verdragen en zijn dieet moet uitbreiden. Een paardensportcoach heeft hulp nodig omdat haar dieet haar ervan weerhoudt op date te gaan.
«
»
10:30 The Block NZ
De laatste twee teams strijden in de Diner Oorlog, waar strategie tegenover eerlijk spel staat. Mark legt de wet vast en onthult een samenzwering die grote gevolgen kan hebben.
«
»
11:25 Love It or List It
Ryan wil hun gebrekkige huis in een opkomende wijk verlaten en een plek vinden die perfect is, maar Sarah is gehecht geraakt en wil blijven.
«
»
12:15 Dr. Phil
Het bespreken van de vrijheid van meningsuiting en het zelfcensuurdebat op internet en sociale media. Met advocaat Robert Shibley, professor Jessica Levinson en professor Gabrielle Gambrell.
«
»
12:55 Love Island
De twee nieuwe jongens trekken hun entlaarzen aan voor een spelletje kiss and blow. Ondertussen moeten de koppels een moeilijke beslissing nemen.
«
»
13:45 Changing Rooms
Laurence Llewelyn-Bowen en Whinnie Williams brengen hun creatieve en individuele flair naar Tunbridge Wells. Ze helpen buren Eddie en Lotta en Charlotte en Stuart om elkaars niet-functionerende familiewoonkamers te transformeren.
«
»
14:30 Changing Rooms
Ann en Kevin, en hun dochter Hannah en haar man Chris knappen een kamer op in elkaars huis. Ze richten een multifunctionele kantoorslaapkamer uit de jaren 1960 opnieuw in, en een woonruimte in een omgebouwde garage in het marktstadje Bedworth.
«
»
15:25 The Block NZ
Door een schokkende wending spelen de teams het spel strategischer. De teams halen alles uit de kast met hun woonkamers.
«
»
16:35 Obsessive Compulsive Cleaners
Obsessieve schoonmaker Kelly gaat op bezoek bij chef-kok Ken. Kan Kelly zijn flat opruimen en hem ervan overtuigen dat een opgeruimd huis ook voor een opgeruimd hoofd zorgt?
«
»
17:35 Dr. Phil
Dr. Phil bespreekt de populariteit van online uitdagingen en hoe deze steeds onveiliger en in sommige gevallen dodelijk zijn geworden. Gezinnen die kinderen hebben verloren door het verstikkingsspel 'de blackout-challenge' vertellen hun verhaal.
«
»
18:20 MasterChef UK
In de eerste kwartfinale keren de vier meest getalenteerde koks van deze week terug om te strijden voor een plek in de halve finales. Ze moeten twee gangen koken om drie voormalige MasterChef-kampioenen te overtuigen.
«
»
18:55 Love It or List It
Amanda vindt dat hun huis niet genoeg privacy biedt voor haar gezin en wil op zoek naar iets nieuws, terwijl Grif vindt dat het hele huis enkel een opknapbeurt nodig heeft om weer functioneel te zijn.
«
»
19:45 Chateau Meiland
In het nieuwe huis is Martien al druk in de weer met Kees de lamp, kussens en de opgezette dieren. Bij het inrichten gaat het om de details, je moet het everzwijn wel in de bek kunnen kijken. Maar Erica maakt zich meer zorgen over de bek van Bommel.
«
»
20:35 Space Invaders
De alleenstaande moeder Faye worstelt om haar hoofd boven water te houden na een huwelijk van dertig jaar. Haar dochter Maddison heeft de hulp van het team ingeschakeld om de grote hoeveelheden rommel in huis aan te pakken.
«
»
21:30 Space Invaders
Weduwnaar Bill woont samen met zijn dochter Fiona en de poppencollectie van zijn overleden vrouw. Het team doet zijn best om Bills rommelige huis op te ruimen en te renoveren.
«
»
22:20 The Real Housewives of Beverly Hills
Lisa Vanderpump en Kyle racen door het Italiaanse platteland in een Ferrari. Familieproblemen komen naar boven. Yolanda neemt drastische maatregelen om haar gezondheid te verbeteren en Eileen en Lisa Rinna zijn verbijsterd over haar toestand.
«
»
23:10 Love Island
Molly-Mae en Tommy zijn weer op het goede spoor en kussen voor de eerste keer. Yewande heeft twijfels over Danny en haarzelf, omdat ze van mening is dat ze niet zoveel vooruitgang hebben geboekt als alle anderen.
«
»
00:05 Yummy Mummies
Carlos en Maria gaan naar de Gold Coast voor een babymoon met een Versace-thema. Ondertussen wil Lorinska haar angst voor borstvoeding overwinnen en zoekt Jane een grotere auto.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek' - Susan & Freek (VTM)

Vandaag staat het charmantste koppel uit Nederland centraal: Suzan & Freek. Bij hun vorige deelname in 2022 wisten ze menig Vlaams hart te veroveren en ook deze keer leggen ze hun ziel bloot. In ruil voor zoveel openheid krijgen ze wondermooie versies van hun nummers te horen die hen meermaals tot tranen toe weten te ontroeren.

'Liefde voor Muziek', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers