TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 The Block NZ: On Point
De teams hebben slechts twaalf weken de tijd om hun gezinswoning met drie verdiepingen te voltooien.
«
»
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:05 Bake Off Vlaanderen
In de derde aflevering smelt de groep samen tot één onstuimig geheel. Het thema is déjà vu, een uitgelezen kans om in het verleden te graven en de bakkers beter te leren kennen.
«
»
09:05 Bake Off Vlaanderen
Na zeven seizoenen Bake Off is het tijd om even stil te staan bij the seven-year itch. Zelfs de meest monumentale koppels ontsnappen niet aan de dagelijkse sleur. En net daarom nodigen Herman en Regula twee ondeugende gasten uit.
«
»
10:05 Extreme Makeover: Home Edition
Het team herbouwt een oude blokhut voor de moeder van een eenjarig meisje, wier man plotseling aan een hartaanval is overleden.
«
»
10:50 The Block NZ
De teams maken ambitieuze plannen voor hun huizen en de slaapkamers van hun kinderen.
«
»
11:40 Love It or List It
Koppel Matt en Marci zijn op zoek naar een huis dat groot genoeg is, maar ook nog steeds dezelfde charme heeft van hun huidige kleine huisje. David zoekt een nieuw huis voor ze en Hilary komt met een plan om te renoveren.
«
»
12:30 Dr. Phil
De politiek leidt sinds 2016 tot steeds meer polarisatie in de Amerikaanse samenleving. Rick Wilson, voormalig Republikeinse strateeg vertelt hoe je kunt communiceren met iemand wiens mening je misschien niet deelt.
«
»
13:10 Love Island
Tommy betreedt de villa en het lijkt erop dat zowel hij als Joe uit zijn op Lucie's genegenheid, waardoor de eerste driehoeksverhouding van dit nieuwe seizoen gevormd lijkt te zijn.
«
»
14:05 Extreme Food Phobics
Christian is wanhopig op zoek naar hulp om zijn extreme afkeer van gezond voedsel te overwinnen. Ook Rebekah bezoekt de hub, die haar dagen doorbrengt met snacken in plaats van goede maaltijden te eten.
«
»
14:50 Extreme Food Phobics
Elektricien Paul heeft de ambitie om samen met zijn vader een volledig Engels ontbijt te eten, maar de meeste items op het menu heeft hij nog nooit gegeten. Het enige dat Paul ooit heeft gegeten, is voedsel uit blik, zoals gebakken bonen.
«
»
15:40 The Block NZ
De teams racen niet alleen tegen de klok als ze de kinderkamers willen afmaken, maar ook tegen iets veel groters, want ze moeten zich allemaal aanpassen aan de nieuwe protocollen die zijn ingevoerd door de dreigende covid-19 lockdown van 2020.
«
»
16:30 Obsessive Compulsive Cleaners
Claire, een 37-jarige financiële ondersteuningsfunctionaris uit Burnley, kan niet tegen vuil en wil haar fornuis niet gebruiken om te koken. Claire ontmoet ook Sue en Roger, twee gepensioneerden uit Hertfordshire.
«
»
17:25 Dr. Phil
Danielle zegt dat ze door het trauma dat ze tijdens de orkaan Ian heeft opgelopen worstelt met het leven. De familie van Xavier zegt dat hij zelfmoord heeft gepleegd vanwege het trauma dat hij opliep toen een tornado zijn school verwoestte.
«
»
18:10 Masterchef USA
De chef-koks splitsen zich op in twee teams om een lunch te bereiden voor meer dan honderd kinderen in het Dodger Stadium. De chef met immuniteit mag een lid uit elk team kiezen die van kant moet wisselen en met de andere regio's moet samenwerken.
«
»
18:55 Love It or List It
Kevin heeft hun huis gekocht voordat Nevada er ooit binnen iss geweest en nu, met vier kinderen, voelt ze dagelijks frustratie over de functionele problemen van het huis.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Op het Chateau zijn alle gasten inmiddels vertrokken: heel Frankrijk zit in lockdown. Toch lukt het Montana nog vanuit Nederland naar haar familie te reizen: met een privévliegtuig.
«
»
20:35 Next Level Chef
Gordon Ramsay, Nyesha Arrington en Richard Blais laten zien dat ze allemaal de koksmessen met elegantie en precisie kunnen hanteren. Na een korte demonstratie is het de beurt aan de deelnemers om verse vis te fileren.
«
»
21:30 Next Level Chef
Iedereen pakt een doos met de vlag van een land erop en krijgt de opdracht om het kenmerkende gerecht van het land te maken. De droom van één van de chef-koks komt tot een einde.
«
»
22:20 Next Level Chef
De chef-koks worden uitgedaagd om één perfect aperitiefgerecht te creëren en dit te combineren met een prachtige ambachtelijke cocktail. De dromen van één chef-kok komen tot een einde.
«
»
23:15 Million Dollar Listing Los Angeles
Tracy is verheugd om het huis van Gleb Savchenko en Elena Samodanova van Dancing with the Stars op de lijst te zetten, maar het heeft een opknapbeurt nodig. De Britten organiseren een etentje in hun dure Nightingale woning.
«
»
00:05 Million Dollar Listing Los Angeles
Tracy probeert een deal voor het Skyline pand te verkrijgen. Altman wil het Brentwood-record breken met een pand dat meer toeters en bellen heeft dan iemand kan dromen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers