TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:30 Love Island
Een nieuwe zomer van liefde begint wanneer Caroline Flack de line-up met jonge singles in de villa verwelkomt. Terwijl de deelnemers van 2019 hun intrek nemen, begint de strijd om op het eiland te blijven en de prijs van 50.000 Britse pond te winnen.
«
»
01:40 The Block NZ: On Point
Het werk aan de garage en de berging worden op een laag pitje gezet, terwijl Chlo en Em al hun energie steken in hun Blockstars-optreden. Later wordt de winnaar van Blockstars bekendgemaakt.
«
»
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:50 Next Level Chef
De chef-koks worden uitgedaagd om een Chinees geïnspireerd gerecht van hoog niveau te maken.
«
»
07:35 Next Level Chef
Wild zoals wild zwijn en eland moet met zorg en aandacht worden gekookt.
«
»
08:20 Next Level Chef
De koks maken een gerecht op basis van alcohol. Eén chef-kok wordt geëlimineerd.
«
»
09:05 Property Brothers
Nu hun huwelijk over slechts enkele maanden plaatsvindt, hoopt een stel hun ware thuis te vinden. Een smal zoekgebied plaatst Drew op de hotseat, en een goed aanbod leidt uiteindelijk tot een deal die niemand zag aankomen.
«
»
09:55 The Block NZ
De winnaars van de eerste onthulling kiezen hun huis, maar hun beslissing verandert het spel als allianties snel verbreken. De competitie voor de kinderslaapkamer-week wordt serieus.
«
»
10:50 Love It or List It
Ondanks hun grote tuin, vragen Gary en Lauren zich af of hun huis groot genoeg is voor hun toekomstige gezin dat ze willen stichten. David gaat op zoek naar een huis met meer ruimte.
«
»
11:40 Dr. Phil
Dr. Phil kijkt naar huisdierdiefstal, hondenaanvallen en het hebben van spijt van de aanschaf van huisdieren. Een hondentrainer geeft suggesties, dierenartsen delen de ontberingen waarmee ze worden geconfronteerd en geven advies.
«
»
12:25 Love Island
Een nieuwe zomer van liefde begint wanneer Caroline Flack de line-up met jonge singles in de villa verwelkomt. Terwijl de deelnemers van 2019 hun intrek nemen, begint de strijd om op het eiland te blijven en de prijs van 50.000 Britse pond te winnen.
«
»
13:40 Ja, Chef!
Alweer een tegenslag voor de horeca. Eind juli wordt in Antwerpen een avondklok ingevoerd. Voor Filip een zware tegenvaller want hij ziet zijn reservaties kelderen en Thijs moet alles op de kast halen om zijn klanten op tijd bediend te krijgen.
«
»
14:35 De Eregast
Peppe, Dominique en Jeroen zitten op hete kolen want ze ontvangen vandaag een culinaire vrouw in hun midden. Sepideh Sedaghatnia: wijnsommelier en eigenares van haar eigen gastrobar. Zij krijgt vandaag drie heerlijke gangen voorgeschoteld.
«
»
15:30 The Block NZ
De teams maken ambitieuze plannen voor hun huizen en de slaapkamers van hun kinderen.
«
»
16:20 Obsessive Compulsive Cleaners
Caren uit Warrington maakt minimaal vier uur per dag schoon en haar kat mag alleen aangelijnd naar buiten. Caren ontmoet Linda en haar zoon Matt, die al negen jaar tussen het vuil leven en voedsel over de datum uit de jaren negentig eten.
«
»
17:15 Dr. Phil
De politiek leidt sinds 2016 tot steeds meer polarisatie in de Amerikaanse samenleving. Rick Wilson, voormalig Republikeinse strateeg vertelt hoe je kunt communiceren met iemand wiens mening je misschien niet deelt.
«
»
18:00 Masterchef USA
De thuiskoks vieren de 250e aflevering van 'MasterChef' door een taart te maken uit een selectie van iconische baksels die verschillende regio's vertegenwoordigen. De chef-kok met immuniteit zal kiezen wie wat bakt.
«
»
18:50 Love It or List It
Greg en Rodolfo vinden het leuk om veel mensen over de vloer te hebben. Ze hebben echter weinig ruimte en ook de kelder, die nog steeds niet af is, werkt hun plannen tegen. Ze moeten besluiten of ze willen renoveren of verhuizen.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Martien heeft zijn handen vol aan de ene gast die is achtergebleven op het Château. Zij heeft mogelijk corona dus moet in quarantaine blijven tot ze getest is. Maar ze moet wel eten en drinken.
«
»
20:35 Extreme Food Phobics
Christian is wanhopig op zoek naar hulp om zijn extreme afkeer van gezond voedsel te overwinnen. Ook Rebekah bezoekt de hub, die haar dagen doorbrengt met snacken in plaats van goede maaltijden te eten.
«
»
21:25 Extreme Food Phobics
Elektricien Paul heeft de ambitie om samen met zijn vader een volledig Engels ontbijt te eten, maar de meeste items op het menu heeft hij nog nooit gegeten. Het enige dat Paul ooit heeft gegeten, is voedsel uit blik, zoals gebakken bonen.
«
»
22:25 The Sky is the Limit
In Diepenbeek is het vaginazwembad van Jan en Kirsten eindelijk klaar. De tuin rond hun villa is herschapen in een meer. In dat meer ligt het afgewerkte vaginazwembad. Jan heeft zijn vrienden en buren uitgenodigd om dat met hem te komen vieren.
«
»
23:20 Million Dollar Listing Los Angeles
Flagg heeft nog geen koper gevonden voor het huis van Suzanne Somers, maar het zou desondanks wel eens verkocht kunnen worden. Tracy en haar dochters controleren de vorderingen van hun nieuwe huis. Fredrik en Altman kopen allebei een huis aan zee.
«
»
00:15 Love Island
Tommy betreedt de villa en het lijkt erop dat zowel hij als Joe uit zijn op Lucie's genegenheid, waardoor de eerste driehoeksverhouding van dit nieuwe seizoen gevormd lijkt te zijn.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers