TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 The Block NZ: On Point
Claire en Agni en Ben en Tom staan centraal bij Blockstars. Er vinden enorme veranderingen plaats in de garage en opslagruimte van huis een. De hoop is dat hun grote ideen hun vruchten afwerpen.
«
»
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:45 Extreme Food Phobics
Een moeder probeert haar zorgen over eten te overwinnen, zodat ze met haar gezin kan eten. De verslaving van een man die 80 zakken chips per week eet zet hem op koers voor meerdere gezondheidsproblemen.
«
»
08:30 Extreme Food Phobics
Carolyn is een 39-jarige moeder van twee kinderen die haar hele leven heeft gevochten met een restrictief dieet. Door de jaren heen heeft ze vooral van chips geleefd, wat resulteerde in de diagnose diabetes type 2.
«
»
09:15 Property Brothers
Een pasgetrouwd stel staat te popelen om een hondvriendelijke woning te kopen en nooit meer huur te betalen. Drew specificeert hun zoektocht, maar bij het slopen van een keuken komt een onaangename verrassing aan het licht.
«
»
10:05 The Block NZ
De gastenkamers worden onthuld en ondanks hun harde werk blijft n team teleurgesteld achter.
«
»
11:25 Love It or List It
Vince en Jennifer hebben hun huis gekocht voor een gezin van vijf. Nu hun familie gegroeid is naar negen, is Vince wanhopig op zoek naar meer ruimte. Jennifer wil de buurt echter niet verlaten.
«
»
12:15 Dr. Phil
Dr. Phil kijkt naar sekte-achtige omgevingen en tactieken. Een expert legt uit welke elementen een gevaarlijke en destructieve sekte vormen, en vrouwen delen hun verhaal.
«
»
13:05 Love Island
Sunita krijgt een berichtje van een nieuwe 'bombshell', maar deze date eindigt met een twist wanneer de nieuwe bombshell in de villa arriveert. Gideon en Manon groeien naar elkaar toe en hebben verder geen klik met de andere eilandbewoners.
«
»
13:50 Project Bakeover
In Danville doet de kleine bakkerij-eigenaar Shana van Bluegrass and Buttercream alles om het hoofd boven water te houden, maar alles is simpelweg te zoet. De vraag is of Steve haar kan overtuigen om weer bij nul te beginnen en de bakkerij redden.
«
»
14:40 Project Bakeover
Bij Bread and Batter, een Filipijnse familiebakkerij in Milton, worstelen moeder Tess en dochter Erin met organisatie en leiderschap. Steve probeert hen te helpen om hun familiespanningen op te lossen en nieuwe items aan hun menu toe te voegen.
«
»
15:30 The Block NZ
De winnaars van de eerste onthulling kiezen hun huis, maar hun beslissing verandert het spel als allianties snel verbreken. De competitie voor de kinderslaapkamer-week wordt serieus.
«
»
16:20 Obsessive Compulsive Cleaners
Gemma verbruikt jaarlijks twee stofzuigers, omdat ze twaalf uur per week haar huis schoonmaakt.
«
»
17:15 Dr. Phil
Dr. Phil kijkt naar huisdierdiefstal, hondenaanvallen en het hebben van spijt van de aanschaf van huisdieren. Een hondentrainer geeft suggesties, dierenartsen delen de ontberingen waarmee ze worden geconfronteerd en geven advies.
«
»
18:00 Masterchef USA
Zeventien thuiskoks keren terug naar de keuken voor hun tweede Mystery Box-uitdaging. De chef-koks hebben een uur de tijd om smaken uit hun deel van de wereld toe te voegen aan hun gerechten en indruk te maken op de juryleden.
«
»
18:50 Love It or List It
Dwayne en Hong-An kochten hun huis toen ze in de twintig waren. Dwayne is de takenlijst beu en wil een huis vinden om hun dochter op te voeden, maar Hong-An is er nog niet klaar voor om al hun herinneringen achter te laten.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Paniek op het Chateau is eerder regel dan uitzondering, maar dit keer is er echt iets aan de hand. En van de gasten heeft mogelijk corona.
«
»
20:35 Ja, Chef!
Alweer een tegenslag voor de horeca. Eind juli wordt in Antwerpen een avondklok ingevoerd. Voor Filip een zware tegenvaller want hij ziet zijn reservaties kelderen en Thijs moet alles op de kast halen om zijn klanten op tijd bediend te krijgen.
«
»
21:35 De Eregast
Peppe, Dominique en Jeroen zitten op hete kolen want ze ontvangen vandaag een culinaire vrouw in hun midden. Sepideh Sedaghatnia: wijnsommelier en eigenares van haar eigen gastrobar. Zij krijgt vandaag drie heerlijke gangen voorgeschoteld.
«
»
22:40 The Sky is the Limit
Inge Onsea is samen met haar man Esfan eigenaar van het kledingmerk Essentiel. Ze is een hardwerkende vrouw die met veel doorzettingsvermogen haar merk op de modekaart zet. Ze is altijd onderweg en stapt steeds met de glimlach door het leven.
«
»
23:35 Million Dollar Listing Los Angeles
Fredrik en Altman keren terug naar Beverly Park met een bod, maar de verkoper test hun relatie. Flagg organiseert een exclusief diner terwijl hij een deal probeert te sluiten in de Beverly Hills Flats.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-renie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers