TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 The Block NZ: On Point
De teams hebben een belangrijke week in het vooruitzicht. Nu een buitengewone prijs voor het oprapen ligt, is de verleiding groot om vals te spelen. Peter is de slordige ruimtes beu.
«
»
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:55 Property Brothers
Een pasgetrouwd stel in Las Vegas doet veel liefdadigheidswerk. De broers gaan zich inzetten om dit genereuze gezin te helpen hun eerste huis te vinden en op te knappen, zonder enige speelruimte in het budget.
«
»
08:40 Bake Off Vlaanderen
Het eerste spektakelstuk onthult de ware aard van de eerste lichting bakkers. Wie zijn ze als niemand kijkt? Dat laten ze zien met een decoratief masker uit koek. Zowel de 'crazy cat lady', een koekiemonster en een leeuw passeren de revue.
«
»
09:40 Bake Off Vlaanderen
In de tuin van Kasteel Groenenberg schuift de laatste batch van vijf bakkers uit de oven. De goesting druipt er van af, want de kandidaten bijten de spits af met drie mini drip cakes. Ook maken de bakkers een decoratief masker uit koek.
«
»
10:45 The Block NZ
Vier nieuwe deelnemers beginnen aan het nieuwe blok, dat gesitueerd is in de buitenwijk Point Chevalier in Auckland. Ze wagen een poging het beste huis te bouwen en 100.000 dollar te winnen.
«
»
11:40 Emergency
Elle en Steve vermoeden dat een fietser met een gebroken been andere verwondingen verbergt.
«
»
12:25 Dr. Phil
Onbeschutte daklozen. Grote steden in de VS nemen nieuwe wetten aan die beperken waar daklozen kunnen kamperen. In enkele van de gevaarlijkste kampementen van Los Angeles zegt een dakloze vrouw dat er nog hoop is.
«
»
13:15 Love Island
Sexy singles verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden. Om zo lang mogelijk op het eiland te blijven, moeten de singles koppels vormen. Kijkers bepalen welke deelnemers in de show blijven.
«
»
14:05 Extreme Food Phobics
Een moeder probeert haar zorgen over eten te overwinnen, zodat ze met haar gezin kan eten. De verslaving van een man die 80 zakken chips per week eet zet hem op koers voor meerdere gezondheidsproblemen.
«
»
14:50 Extreme Food Phobics
Carolyn is een 39-jarige moeder van twee kinderen die haar hele leven heeft gevochten met een restrictief dieet. Door de jaren heen heeft ze vooral van chips geleefd, wat resulteerde in de diagnose diabetes type 2.
«
»
15:40 The Block NZ
De wedstrijd begint als de teams gastenkamers in de twee achterhuizen renoveren, in de strijd om de kans om als eerste uit de huizen te mogen kiezen.
«
»
16:25 Emergency
Elle en Steve vermoeden dat een fietser met een gebroken been andere verwondingen verbergt.
«
»
17:15 Dr. Phil
Dr. Phil praat met gasten die verschillende meningen hebben over het geven van fooien voor verschillende diensten, zoals een knipbeurt, een manicure of een diner in een restaurant.
«
»
18:05 Masterchef USA
Twintig chef-koks betreden de keuken voor hun eerste uitdaging: het maken van een gerecht dat geďnspireerd is op hun eigen lokale kermis. Maar er zit een addertje onder het gras: wie de uitdaging wint, wint immuniteit voor de rest van zijn regio.
«
»
18:50 Love It or List It
Koppel Matt en Marci zijn op zoek naar een huis dat groot genoeg is, maar ook nog steeds dezelfde charme heeft van hun huidige kleine huisje. David zoekt een nieuw huis voor ze en Hilary komt met een plan om te renoveren.
«
»
19:45 Chateau Meiland
In plaats van te genieten van de roem, begint het te kriebelen: ze willen wel weer wat nieuws. Dus gaan ze op zoek naar een nieuw onderkomen, misschien wel in Nederland. De huizenjacht brengt ze naar een klein dorpje in de provincie.
«
»
20:35 Next Level Chef
De chef-koks worden uitgedaagd om een Chinees geďnspireerd gerecht van hoog niveau te maken.
«
»
21:30 Next Level Chef
Wild zoals wild zwijn en eland moet met zorg en aandacht worden gekookt.
«
»
22:20 Next Level Chef
De koks maken een gerecht op basis van alcohol. Eén chef-kok wordt geëlimineerd.
«
»
23:20 Million Dollar Listing Los Angeles
Tracy is dit keer te zien als koper wanneer zij op zoek gaat naar een huis in Beverly Hills. Ze is echter geschokt wanneer ze realiseert dat Flagg haar droomhuis op de lijst heeft staan. Fredrik probeert een recordprijs te vragen in Upper Bel Air.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Peter is na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen terechtgekomen in een middelgroot reclamebureau, waar hij als junior steevast wordt opgezadeld met publiciteitscampagnes voor hondenvoer. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n 4 jaar samenwoont, is er net met een ander vandoor. Zijn buddy Tom heeft na de humaniora enkele jaren rechten gestudeerd en is via zijn vader terechtgekomen op het secretariaat van deurwaarder Koninckx, waar hij soms nogal bizarre opdrachten krijgt. Macho Tom, een sympathieke losbol die geniet van 'de jacht', is bijna blij dat zijn vriend Peter terug 'beschikbaar' is.

'Boys', film uit 1992 van Jan Verheyen met oa. Michaël Pas en Tom Van Bauwel, om 20.30 uur op VTM 4.

Dossiers