TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 The Block NZ: On Point
De teams werken in volle vaart aan het schilderen van de buitenmuren. Amy en Stu lopen nog steeds aan kop als de andere teams tegen hen samenzweren.
«
»
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:35 Property Brothers
Een jong gezin in Las Vegas wil een kindvriendelijk huis in een gevestigde buurt, ver weg van de Strip. Drew vindt een retro-optie en Jonathan slaagt erin om met een klein budget een fantastisch pand af te leveren.
«
»
07:20 Next Level Chef
Achttien thuiskoks en professionele chefs beginnen aan de competitie. Nadat ze zijn opgedeeld in teams met verschillende mentoren, worden ze op verschillende niveaus ingedeeld en krijgen ze 45 minuten de tijd om een gerecht te bereiden.
«
»
08:05 Next Level Chef
De deelnemers krijgen de opdracht een Mexicaans gerecht te maken, maar halverwege de challenge wordt een speciaal ingrediënt geïntroduceerd. Aan het einde van de ronde wordt één deelnemer geëlimineerd.
«
»
08:50 Next Level Chef
Chef-koks moeten de sandwich naar een hoger niveau tillen. Alle ingrediënten moeten rijk van smaak zijn en smakelijk voor het oog. De chef-kok die er niet in slaagt een broodje van topklasse te bereiden, wordt geëlimineerd.
«
»
09:40 The Block NZ
Na twaalf weken zweten, zwoegen en klussen hebben de deelnemers buitengewone woningen gecreëerd die nu worden verkocht. De veiling zal uitmaken wie de meeste winst behaalt en er met de prijs van honderdduizend dollar vandoor gaat.
«
»
10:55 Emergency
Dr. Michael en Dr. Luke praten over baby's voordat ze een motorrijder met breuken behandelen.
«
»
11:45 Dr. Phil
Emma zegt dat ze een cheerleader was en een 'perfect Amerikaans meisje' dat er gelukkig uitzag, maar in het geheim worstelde met ernstige angstgevoelens en depressies, waardoor ze een bijna fatale beslissing nam.
«
»
12:30 Love Island
Sexy singles verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden. Om zo lang mogelijk op het eiland te blijven, moeten de singles koppels vormen. Kijkers bepalen welke deelnemers in de show blijven.
«
»
13:25 Ja, Chef!
We maken kennis met Thijs, Pajtim, Lode, Martijn en Filip. Chefs met passie, die streven naar perfectie. Ze willen de gastronomische top bereiken en daar hebben ze veel voor over. In dit coronajaar moeten de chefs echter vooral zien te overleven.
«
»
14:20 De Eregast
Peppe heeft de rock 'n roll van de keuken uitgenodigd: Sergio Herman. De mannen verwennen de Zeeuwse sterrenchef met traditionele, Indische tandoori, verse tagliatelle met Siciliaanse gamba's én een herfst Eton Mess als dessert.
«
»
15:15 The Block NZ
Vier nieuwe deelnemers beginnen aan het nieuwe blok, dat gesitueerd is in de buitenwijk Point Chevalier in Auckland. Ze wagen een poging het beste huis te bouwen en 100.000 dollar te winnen.
«
»
16:10 Emergency
Dr. Michael en Dr. Luke praten over baby's voordat ze een motorrijder met breuken behandelen.
«
»
17:05 Dr. Phil
Onbeschutte daklozen. Grote steden in de VS nemen nieuwe wetten aan die beperken waar daklozen kunnen kamperen. In enkele van de gevaarlijkste kampementen van Los Angeles zegt een dakloze vrouw dat er nog hoop is.
«
»
18:00 Masterchef USA
De audities worden afgesloten met chef-koks uit het zuiden. Elke deelnemer heeft 45 minuten de tijd om een kenmerkend gerecht te bereiden. Tiffany Derry treedt aan als gastjurylid.
«
»
18:50 Love It or List It
Ondanks hun grote tuin, vragen Gary en Lauren zich af of hun huis groot genoeg is voor hun toekomstige gezin dat ze willen stichten. David gaat op zoek naar een huis met meer ruimte.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Ook al heeft de familie met de komst van huishoudster Nadège een lot uit de loterij getrokken, de chaos is er niet minder op geworden.
«
»
20:35 Extreme Food Phobics
Een moeder probeert haar zorgen over eten te overwinnen, zodat ze met haar gezin kan eten. De verslaving van een man die 80 zakken chips per week eet zet hem op koers voor meerdere gezondheidsproblemen.
«
»
21:35 Extreme Food Phobics
Carolyn is een 39-jarige moeder van twee kinderen die haar hele leven heeft gevochten met een restrictief dieet. Door de jaren heen heeft ze vooral van chips geleefd, wat resulteerde in de diagnose diabetes type 2.
«
»
22:35 The Sky is the Limit
Multimiljonair Hans-Peter Fässler is rijk geworden in de meubelindustrie. Hij heeft zijn bedrijf verkocht en verdeelt nu zijn tijd tussen Miami en Ibiza. Harry Schurmans heeft een exclusief concert in zijn tuin georganiseerd.
«
»
23:30 Million Dollar Listing Los Angeles
Fredrik probeert makelaars op bezoek te krijgen in zijn Upper Bel Air woning, maar hij stuit op een obstakel: verkeer. James en David creëren een afleiding om een verkoop in Bel Air te krijgen. Altman onderhandelt tegen zijn broer in.
«
»
00:30 Love Island
Sexy singles verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden. Om zo lang mogelijk op het eiland te blijven, moeten de singles koppels vormen. Kijkers bepalen welke deelnemers in de show blijven.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Peter is na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen terechtgekomen in een middelgroot reclamebureau, waar hij als junior steevast wordt opgezadeld met publiciteitscampagnes voor hondenvoer. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n 4 jaar samenwoont, is er net met een ander vandoor. Zijn buddy Tom heeft na de humaniora enkele jaren rechten gestudeerd en is via zijn vader terechtgekomen op het secretariaat van deurwaarder Koninckx, waar hij soms nogal bizarre opdrachten krijgt. Macho Tom, een sympathieke losbol die geniet van 'de jacht', is bijna blij dat zijn vriend Peter terug 'beschikbaar' is.

'Boys', film uit 1992 van Jan Verheyen met oa. Michaël Pas en Tom Van Bauwel, om 20.30 uur op VTM 4.

Dossiers