TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
08:55 The Bake Off UK
Reality-show.
«
»
09:55 Dr. Phil
Praatprogramma.
«
»
10:45 The Doctors
Ze delen op een toegankelijke manier informatie, feiten en advies over gezondheid in de breedste zin van het woord.
«
»
11:35 The Doctors
Een panel van de beste medische specialisten snijdt gezondheidsonderwerpen aan. Ze delen op een toegankelijke manier informatie, feiten en advies over gezondheid in de breedste zin van het woord.
«
»
12:25 The Bake Off UK
Oud-deelnemers keren terug naar de tent om de strijd nog één keer aan te gaan, volledig in de kerstsfeer.
«
»
13:35 Property Brothers
Carlie en Drum zijn klaar om aan gezinsuitbreiding te doen, maar hun kleine stadswoning is hier niet op voorzien. Ze gaan dus op zoek naar een ruim huis in de voorstad.
«
»
14:30 Property Brothers
Angela en Ro hebben genoeg van hun compacte flat en gaan op zoek naar een ruimere woning. Hun budget is beperkt, maar het koppel is niet bereid om hun wensenlijst in te korten.
«
»
15:20 A Christmas in Royal Fashion
Jaarlijks sponsort de adellijke familie van prins Patrick een modeshow voor Kerstmis. Dit jaar loopt hij er vrijwilligster Kristin tegen het lijf en het duurt niet lang vooraleer de vonk overslaat.
«
»
17:00 Planes, Trains, and Christmas Trees
Tijdens een zakenreis kunnen eventplanner Kayley en sportagent Brett door een sneeuwstorm niet naar huis vliegen voor Kerstmis. Ze proberen dan maar zelf hun weg naar huis te vinden.
«
»
18:45 Marrying Father Christmas
In de zoektocht naar informatie over haar biologische vader vond Miranda de familie waar ze altijd al naar verlangde én de liefde van haar leven, Ian. Twee jaar later gaan zij en Ian trouwen.
«
»
20:35 Christmas in the Highlands
Een verkoopmanager uit New York wordt met Kerstmis naar de afgelegen Schotse Hooglanden gestuurd om een parfum in beperkte oplage te kopen van een onstuimige graaf.
«
»
22:25 Spotlight on Christmas
De beroemde Hollywoodactrice Olivia O'Hara wordt enkele weken voor Kerstmis gedumpt door haar geliefde en trekt zich vervolgens in het geheim terug in haar geboortedorp.
«
»
00:10 Dr. Phil
Praatprogramma.
«
»
01:10 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk' (VTM GO)

Ingeborg heeft fantastisch nieuws voor Karen (27). De experten hebben ook voor haar een match gevonden en zij zal dus in het huwelijksbootje stappen met Sharon (33). Nadat het koppel elkaar het jawoord heeft gegeven, trekken ze naar de feestlocatie waar Ingeborg als gastvrouw hun trouwfeest in goede banen zal leiden. Tussen alle festiviteiten door staat ook nog een fotoshoot op de planning en na het feest trekken ze uiteindelijk naar een B&B voor hun huwelijksnacht.

'Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk', om 20.45 uur op VTM.

Dossiers